Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Hvordan påvirkes du av høsten?

Høsten er en tid for forandring. Trærne kler seg i glødende farger, temperaturen synker og dagene blir kortere. Og snøen kommer tidlig noen steder. Men visste du at denne årstiden også kan påvirke deg på en rekke måter? Høsten kan påvirke deg gjennom ulike faktorer som været, miljø, lys, alder, biologiske årsaker og sesongvariasjoner.

Les mer..

Sol- og måneformørkelser

Sol- og måneformørkelser er astronomiske fenomener som inntreffer når Solen, Jorden og Månen er plassert i en rett linje. De er begge forskjellige typer formørkelser som kan observeres fra Jorden.

Les mer..

Klarsynte medium: En reise gjennom historie og opprinnelse

Klarsynte medium har fascinert menneskeheten i århundrer. Klarsynte medium er mennesker som hevder å ha evnen til å kommunisere med ånder fra den andre siden, og de formidler beskjeder, veiledning eller innsikt til de levende. Gjennom historien har klarsynte medium hatt en innflytelse på mange kulturer og samfunn, og deres opprinnelse kan spores tilbake til antikken. Her vil vi dykke ned i historien og opprinnelsen til klarsynte medium og utforske hvordan de har utviklet seg over tid.

Les mer..

Dyretolkerens magiske verden: Kommunikasjon med dyr

Er det mulig å kommunisere med dyr? Hvis ja, hvordan kan dette gjøres? Disse spørsmålene har kanskje streifet tankene dine når du har observert ditt eget kjæledyr eller et dyreliv i naturen. Dyretolkere hevder at de kan kommunisere med dyr, og i dette innlegget vil vi utforske hvordan dette fungerer og hvilke metoder som brukes for å oppnå en forbindelse mellom mennesker og dyr.

Les mer..