Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Ønsker å hjelpe mennesker i deres åndelige oppvåkning

Håkon Sletnes har vært i en lang oppvåkningsprosess med mange ulike symptomer, både fysiske og psykiske. I en periode var han veldig syk, men etter å ha fått besøk av engler og andre kjærlighetsfulle energier, er han i dag helt frisk. Håkon jobber som spirituell healer, og er takknemlig over å kunne dele sine erfaringer og sterke åndelige opplevelser med Magic Magasins lesere.

Les mer..

Jardin de los Sentidos – Sansenes hage

Alicante i Spania er et yndet feriemål for nordmenn. Ønsker du en avslappende dag borte fra soling, strandliv og turister, anbefales å ta en tur til sansehagen Jardin de los Sentidos i Altea, en liten oase av nytelser. Her kan du sitte i stillhet, kjenne på energiene, lytte til naturens egne lyder og suge inn alle inntrykkene. Kanskje foretrekker du å lese din yndlingsbok eller praktisere yoga. Når du forlater stedet, føler du deg garantert som et nytt menneske.

Les mer..

Sykdom åpnet opp for åndelige opplevelser

Cathrine Myrland, 39 år fra Molde, var i ungdomsårene plaget med vonde ledd. I voksen alder fikk hun diagnosen, en sjelden bindevevssykdom som fører til betennelser i ledd, muskler, sener og indre organer. I boken «Healer over natten» skriver hun om sine egne opplevelser og hvordan energiene utgjør helheten i universet.

Les mer..

Møt heksene i magiske Oslomarka

– For over 100 år siden kunne du treffe på både huldra og underjordiske i marka. En fjellrabb ble fort til et troll. Rasling i buskene var ei hulder som lusket, forteller Even Saugstad fra Oslo, som bestemte seg for å gi ut en bok som formidler hva folk har hørt og opplevd i marka gjennom de siste 200 årene. I boken «Mystikk og overtro i Oslomarka» tar han deg med på en reise hvor du møter nisser, troll og huldre.

Les mer..