Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Buddhisters hellige paradis

To uavhengige drømmer endte opp med at Holy Isle i Skottland skriftet eier. Dette er årsaken til at buddhismen kom til øya, som i dag har blitt buddhisters hellige paradis. Holy Isle er en oase av ro og fred, og her kan man se både med øyet og hjertet. Et opphold på øya kan forandre ditt syn på livet.

Les mer..

De døde er bare ”et slør” unna oss

Inger Marie Shkreta (65) skriver med såkalt automatskrift, det vil si at en død person skriver gjennom henne. Hun holder pennen nær papiret, det rykker litt i hånden, og plutselig begynner ting å skje. Med sirlig, sammenhengende skrift, helt ulik hennes egen, kommer setninger frem. Mannen hun har kontakt med heter Jon Møller, født i 1889, død i 1961.

Les mer..

Regresjon- en reise til tidligere liv

Lenge har jeg hatt lyst til å oppleve et tidligere liv. Men våger jeg å gjøre det? Å reise inn i meg selv der ubevisste minner ligger lagret? Nå har jeg fått sjansen. Lisbeth Lyngaas, regresjonsterapeuten som har skrevet bok om sine tidligere liv: ”Hvite steiner – En personlig beretning om å finne sin indre kraft,” har inviterte meg med på en indre reise.

Les mer..

Et dramatisk hjelpeprosjekt

Etter å ha vært mange ganger i India, og sett all fattigdommen i landet, ville Anne Lene gjerne gjøre noe for å hjelpe. Hun ønsket seg penger til jul, og pengene ville hun bruke til noen som virkelig trengte det. Men hjelpeprosjektet fikk dramatiske følger.

Les mer..

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Livet avspeiles i hendene våres og akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det også. Håndanalyse er en flere tusen år gammel spådomsmetode som kan avsløre mye om deg...

Les mer..

Les ditt kjærlighetshoroskop - og finn din partner!

Det kinesiske horoskopet er delt inn i 12 dyretegn. Før du går inn i et forpliktende forhold, er det lurt å ta hensyn til hvilket dyretegn din partner tilhører, for å se om dere passer sammen. En fryktsom hare bør holde seg unna en dominerende Hane. Mens Slangen, som ikke slipper taket i byttet sitt, får problemer med Tigeren. La den kinesiske spåmannen Hai Lee Yang guide deg gjennom ditt kinesiske kjærlighetshoroskop!

Les mer..

Sprer inspirasjon, livsglede og spiritualitet

Gro-Helen Tørum har gjennom sin deltakelse i programmer som Åndenes Makt, Den andre siden og Fra sjel til sjel blitt et av Norges mest kjente medier. Men det spirituelle arbeidet består av mye mer. Gjennom kurs og foredrag ønsker hun å lære andre hvordan de kan si ja til livet og utvikle seg som mennesker. I det siste har hun trollbundet mange med seminaret Spiritualitet og livsglede.

Les mer..

Arven etter Marcello Haugen

Flere mennesker står frem og uttaler at Marcello Haugen (1878-1967), Norges kanskje mest kjente klarsynte gjennom tidende, virker gjennom dem. Rita T. Leisser og niesen Siri A. Hansen er i familie med Marcello og arbeider med å føre hans virke videre, blant annet gjennom kurs i selvutvikling, tankens kraft og mediumskap.

Les mer..

Finnes det hekser i dagens samfunn?

Langt inn i det forrige århundre ble hekser brent på bål etter først å ha blitt utsatt for de mest fryktelige torturmetoder. Hvem var disse heksene, og finnes det hekser i dagens samfunn?

Les mer..

Framsnakking- det motsatte av baksnakking

Kronprins Haakon lærte oss om begrepet framsnakking. Nå har ordet, som er det motsatte av baksnakking, blitt en folkebevegelse og er i ferd med å bli integrert i det norske språk. Begrepets ”far”, Svein Spjelkavik fra Andøya i Vesterålen, har gitt ut en bok om framsnakking.

Les mer..