Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Oppnå mer kraft og energi i ditt eget liv

Mette er et klarsynt medium, og har hjulpet mange opp gjennom årene. Hun har blant annet kanalisert informasjon/budskap fra avdøde slekt­ninger eller ektefeller, som et naturlig ledd i en sorgprosess vi går gjennom når våre kjære har gått bort.

Mette forteller at fra tid til annen så følger våre kjære og nære med oss, for å gi støtte, omsorg og kjærlighet ved at de kommer på besøk. De kan også holde seg litt på avstand, eller nært i våre omgivelser. Ved at vi er åpne, så kan vi kommunisere med dem eller føle deres nærvær.

Det kan variere om hvor ofte og hvor mye de er til stede. Tidspunktet for bisettelsen, hvor lang tid det er siden deres bortgang, samt vårt behov for dem, avgjør deres nærhet av hvor mye vi tenker, føler og savner de som har gått bort. I vanskelige perioder og situasjoner i livet, vil som regel våre kjære komme oss nærmere enn vanlig.

Mange av Mettes kunder kan fortelle at de har funnet glede og trøst etter en samtale, og at de har klart å se døden med nye øyne.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Husrens
Mette utfører også husrens hvor hun fjerner gamle energier fra hus og hjem. Det kan handle om å føre «gamle sjeler» som har levd sitt liv og utspilt sin rolle mens de levde her, hjem i lyset. Det er viktig å berolige og betrygge, samt finne svar på hvorfor de fremdeles binder seg til «hjemmet» eller «huset» som de er i. Ofte handler det om å gi en beskjed om kortslutning på et elektrisk anlegg, og det kan jo være en betryggende informasjon å få. Eller det kan ha vært en brå bortgang, og da har gjerne den avdøde et ønske om å formidle noe.

Som medium overrekker hun budskap og kommuniserer, betrygger og gir sikkerhet for at informasjonen er mottatt. Det kan også forekomme endel overflødige energier, som for eksempel ved et stygt brudd mellom parter. Her har det gjerne vært mye støy, krangling, diskusjoner, frykt og frustrasjon tilknyttet partene og/eller barna. I slike situasjoner kan behovet for en utrensing være til stede. Det er fullt mulig å gjøre dette via telefonen, men Mette reiser også rundt omkring for å foreta husrens.

Klarfølt og intuitiv

Mette oppdaget tidlig i livet sine evner som klarfølt og intuitiv. Hun bare visste hva som skulle skje – som en høyere bevissthet som bare vet.

Du blir møtt med respekt og forståelse når du snakker med Mette. Hun leser av energilinjene dine og energifeltet rundt deg, og kan hjelpe og bevisstgjøre dine mønster som hun ser, samt veilede deg ut av dem. Hun er en empatisk livsveileder og guider deg til de beste valgene i din situasjon.

I dag, spesielt i vår digitale verden hvor det er mindre kontakt mellom mennesker, så er behovet for å ha noen å «spille ball med» i livets situasjoner, en styrke. Både i henhold til deg selv og relasjonene rundt deg. Det kan være seg jobb, økonomi eller juridisk rettede spørsmål.

Mette har fått mange gode tilbakemeldinger på sin nøyaktighet i relasjoner, og om energiene som oppleves, samt sin egen selvutvikling. Hennes største ønske er å være en støttespiller, samtalepartner og healer i din prosess.

Alle er i en prosess fra tid til annen, enten i forhold til oss selv, eller våre relasjoner – biologiske som romantiske. Mange står i valg og endring vedrørende jobb/økonomi, og mange føler seg motløse med en følelse av å stå «fast». Noe vi alle kjenner på fra tid til annen.

Bli bevisst energiene
Mette bevisstgjør og lærer deg hva du kan gjøre for å best fremme din egen energetiske helse, og hvordan oppnå mer kraft og energi i eget liv. Hun har lært om «energimedisin», og kan ta vekk overflødig energi fra energifeltet ditt og kutte energibånd til «gamle relasjoner» som har utspilt sin rolle.

På denne måten blir ikke din egen energi drenert ned til et lavere nivå, der andre kan nære på dine energilager. Man er ofte ikke klar over hvor mye bedre man egentlig kan ha det, før dette løftet skjer.

Vi mennesker er dyktige til å ta vare på vår fysiske og psykiske helse, men vi trenger også å bli mer bevisst på vår energetiske helse. Hva vi sender ut og hva vi opplever å få fra andre. Alt vi sier, alt vi gjør og måten vi handler på, utgjør en energiutveksling. Og det er viktig å fremme en god energetisk helse, for seg selv og andre.

Du er hjertelig velkommen til en prat med Mette om energiene som vi alle opplever. Kanskje du er litt undrende og ønsker å vite mer om hvordan energiene påvirker oss?

Eller ønsker du en reading om relasjoner eller kjenner deg litt ensom, rett og slett? Trenger du noen til å se fremover i forhold til din økonomi? Eller søker du hjelp til å se veien videre i dine egne valg?
 
Fjernhealing
Mette har siden hun var liten opplevd å kunne fjerne/minske emosjonelle og fysiske smerter ved kun å være til stede i samme rom som den hun healer. Nå gir hun også fjernhealing via telefon, der hun stiller seg åpen for det hun ser, og informasjonen som kommer til henne. På den måten når healingen frem til deg der den trengs.

Ønsker du å snakke med Mette?