Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

En tragisk natt i september

Denne uforklarlige hendelsen jeg skal berette om, hendte for snart 25 år siden. Jeg vil først begynne med å si at jeg aldri tidligere har opplevd å være sanndrømt, eller være plaget med mareritt om natten.

Les mer..

Jardin de los Sentidos – Sansenes hage

Alicante i Spania er et yndet feriemål for nordmenn. Ønsker du en avslappende dag borte fra soling, strandliv og turister, anbefales å ta en tur til sansehagen Jardin de los Sentidos i Altea, en liten oase av nytelser. Her kan du sitte i stillhet, kjenne på energiene, lytte til naturens egne lyder og suge inn alle inntrykkene. Kanskje foretrekker du å lese din yndlingsbok eller praktisere yoga. Når du forlater stedet, føler du deg garantert som et nytt menneske.

Les mer..

Den lysende «middagsblomsten»

Karina og Tommy ble kjærester mens de gikk på ungdomsskolen. Fra da av var det bare de to, og ingen av dem hadde øye for noen annen.

Les mer..

Sykdom åpnet opp for åndelige opplevelser

Cathrine Myrland, 39 år fra Molde, var i ungdomsårene plaget med vonde ledd. I voksen alder fikk hun diagnosen, en sjelden bindevevssykdom som fører til betennelser i ledd, muskler, sener og indre organer. I boken «Healer over natten» skriver hun om sine egne opplevelser og hvordan energiene utgjør helheten i universet.

Les mer..

Valentinsdagen – alle hjerters dag

14. februar er Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag eller Kjærlighetens dag. Den engelske tradisjonen med å sende valentinskort har spredt seg til store deler av verden. Nå er det også vanlig å gi sin kjære romantisk oppmerksomhet i form av blomster, sjokolade og gaver. Små, søte ord til sin hjertes utkårede sendes gjerne på SMS, MMS eller Facebook.

Les mer..

Kattehistorier

Det var en dag i slutten av juli eller begynnelsen av august. Det var et stykke utpå kvelden og jeg satt hjemme for meg selv.

Les mer..

Møt heksene i magiske Oslomarka

– For over 100 år siden kunne du treffe på både huldra og underjordiske i marka. En fjellrabb ble fort til et troll. Rasling i buskene var ei hulder som lusket, forteller Even Saugstad fra Oslo, som bestemte seg for å gi ut en bok som formidler hva folk har hørt og opplevd i marka gjennom de siste 200 årene. I boken «Mystikk og overtro i Oslomarka» tar han deg med på en reise hvor du møter nisser, troll og huldre.

Les mer..

Presten og min drøm

Jeg tror faktisk at jeg kan ha hatt flere liv, og jeg tror at noen av mine drømmer som har festet seg i min hukommelse har vært opplevelser jeg har hatt i tidligere inkarnasjoner.

Les mer..

Fortidens skygger hviler over Trudvang Gjestegård

Det kan virke som om fortidens skygger hviler over Trudvang Gjestegård i Larvik, en klassisk herregård i hesteskoform med søyler, klokketårn og utsikt over Farrisvannet. Både ansatte og gjester kan fortelle om uforklarlige hendelser, og gjenferdet av to små jenter har blitt sett ved flere anledninger. Småjentene knyttes til den mest dramatiske hendelsen i herregårdens historie.

Les mer..

Om hjelpere, guider og skytsengler

Vi blir ikke sendt hit til jorden helt alene. Fra den dagen vi fødes, har vi med oss hjelpere og guider.

Les mer..