Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Årshoroskopet 2023

Vår astrolog Randi Bjærum gir deg horoskopet for 2023.

Les mer..

Oppnå mer kraft og energi i ditt eget liv

Mette er et klarsynt medium, og har hjulpet mange opp gjennom årene. Hun har blant annet kanalisert informasjon/budskap fra avdøde slekt­ninger eller ektefeller, som et naturlig ledd i en sorgprosess vi går gjennom når våre kjære har gått bort.

Les mer..

Sjelens hensikt

Før du ble født, lagde sjelen din en livsplan sammen med guidene dine og andre sjeler som du har sjelekontrakt med. Dette er blant annet omtalt i flere ulike bøker som er basert på samtaler med mennesker i hypnoseterapi. I en dypere bevissthetstilstand, kan vi hente frem minner fra sjeleplanet. Livet blir planlagt med tanke på hva du trenger å lære for å vokse og utvikle deg. Dette er grunnen til at ulike sjeler har ulik livshensikt. Vi har forskjellige ting som vi trenger å lære for å komme videre på sjelens reise.

Les mer..

Planter og urter som styrker immunforsvaret

De gamle kjerringrådene er ikke å kimse av. I mange tilfeller kan planter og urter lindre og styrke vel så mye som kostbare legemidler. Det finnes over 100 planter og krydder­urter med medisinsk virkning i Norge. Fra våren til langt ut på høsten kan man også finne nytte­planter utenfor vår egen stuedør.

Les mer..

Besøk et spøkelseshotell i sommer

Det er mange flotte, gamle hoteller i Norge, og endel av dem er kjent for å ha åndelig aktivitet. Her er en oversikt over noen av disse.

Les mer..

Mina – en av Norges beste spådamer

«Mina – god, gammeldags spådame» ble hun omtalt som da hun startet i Magic Circle i 2015. Hun har utviklet seg enda mer på disse årene hun har jobbet hos oss, og her forteller hun sin spennende historie.

Les mer..

Er du forberedt på det nye?

Dette var ordlyden i Luna sine annonser i starten av hennes engasjement i Magic Circle for over åtte år siden, og det var fordi hun hadde fått innsikt og informasjon om at det var et stort skifte på gang.

Les mer..

Klarsynte Yolanda gir healing til både mennesker og dyr

Mitt navn er Yolanda, og mine evner har gått i arv fra min mor, bestefar og oldemor. Den åndelige utviklingen startet da jeg var rundt 12 år, og det har vært en både spennende og litt skremmende reise.

Les mer..

Kristins livsoppgave er å hjelpe andre

Kristin er klarsynt veileder her i Magic Circle, og hun setter stor pris på å hjelpe sine medmennesker som har en vanskelig hverdag. Hun er også healer og dyretolk. Som hjelpemidler bruker hun tarot, englekort og pendel. Men det er intuisjonen og klarsynet hun bruker aller mest, og som hun får inn mest på.

Les mer..

Nickholas lever i fortid og nåtid

Nickholas Blueberry MacLergan er ikke som folk flest. Han har en livsstil som går 200 år tilbake i tid, men har likevel funnet seg godt til rette hos Magic Circle. Alle de gode tilbakemeldingene bekrefter at en mann som utgir seg for å være 251 år, har livserfaring nok til å hjelpe og veilede andre mennesker.

Les mer..