Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Livet mitt består i å hjelpe andre mennesker

Etter at Kim Standahl begynte hos Magic Circle, har vi fått en strøm av gode tilbakemeldinger. Kim er klarsynt healer og har god åndelig kontakt. Han er klarfølt og kan føle andres smerter og hva de sliter med. Hans eksepsjonelle evner omfatter også spontan helbredelse.

Les mer..

Spåkonen Alva - har kontakt med den andre siden

Nina, bedre kjent som den synske spåkonen Alva på Magic Circle, avslører at hun kan mer enn bare spå i kaffegrut.

Les mer..

Kristins livsoppgave er å hjelpe andre

Kristin er klarsynt veileder her i Magic Circle, og hun setter stor pris på å hjelpe sine medmennesker som har en vanskelig hverdag. Hun er også healer og dyretolk. Som hjelpemidler bruker hun tarot, englekort og pendel. Men det er intuisjonen og klarsynet hun bruker aller mest, og som hun får inn mest på.

Les mer..

Nickholas lever i fortid og nåtid

Nickholas Blueberry MacLergan er ikke som folk flest. Han har en livsstil som går 200 år tilbake i tid, men har likevel funnet seg godt til rette hos Magic Circle. Alle de gode tilbakemeldingene bekrefter at en mann som utgir seg for å være 251 år, har livserfaring nok til å hjelpe og veilede andre mennesker.

Les mer..

Lunsj med Lilli

Var du en av de mange som så TV-programmet «Lunsj med Lilli»? Klarsynte Lilli Bendriss inviterte kjendiser til lunsj og fortrolige samtaler. Denne gang er det Magic Magasin som står for invitasjonen, og Norges kanskje mest kjente og folkekjære medium stiller velvillig opp til intervju.

Les mer..

Anita elsker å hjelpe, inspirere og spre lys

I sin ungdom var Anita Angelica Meyer fast bestemt på å bli prest, men en spesiell opplevelse gjorde at hun avbrøt teologistudiene og ”gikk over til” det alternative. Anita har utviklet sterke evner og er glad for å kunne hjelpe andre mennesker. Hun er også svært takknemlig for å få lov til å jobbe hos Magic Circle.

Les mer..

Gunhild – spåerske, rådgiver og klarsynt

Gunhild Hagehaugen er en spesiell dame, som har mye å bidra med på linja hos Magic Circle. Hun har lang erfaring og elsker å hjelpe andre mennesker. Gunhild har sigøynerblod i årene, og tater- og sigøynerkort er hennes spesialitet. Marcello Haugen har fulgt henne i alle år og er en av hjelperne hennes.

Les mer..

Mia hjelper deg å finne veien videre

Står du ved en korsvei og må velge? Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå? Da kan du kontakte Mia hos Magic Circle. Mia jobber fra Spania og har mange trofaste kunder. Hun har evnen til å se inn i fremtiden, gir råd og veiledning i alle typer relasjoner, også drømmetydning og selvutvikling. Gode hjelpemidler er tarotkort og bordkort.

Les mer..

Rita jobber gjennom lys og kjærlighet

Har du opplevd at ønsker ikke går i oppfyllelse? Eller at du tar feil valg? Rita har evnen til å se hvor problemet ligger og kan finne løsningsmuligheter, enten det gjelder økonomi, kjærlighet, jobb eller relasjoner. Rita jobber som spirituell rådgiver, klarfølt healer, mentaltrener og ønskecoach. Felles for sitt virke er at hun jobber gjennom lys og kjærlighet.

Les mer..

– Evnene mine er en berikelse

Offisielt heter han Erlend Elias Bragstad, men for folk flest er han Erlend Elias, kjent fra TV og realityserier. Den fargerike gledessprederen arbeider også som make-up artist og stylist, og i det siste har han reist rundt og holdt foredrag. Fortrengte evner har nå kommet frem i lyset og har blitt en berikelse for Erlend Elias.

Les mer..