Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Stjernetegn og vennskap

Gode venner er livets salt, og alle trenger vi en venn å leke, le og gråte med. Et ordtak fra Nils Bredesen om vennskap lyder: «Gode venner er som engler som løfter oss opp igjen når våre vinger har glemt hvordan det er å fly.» Viktige ord å ta med seg når man velger venner. Men kanskje det viktigste av alt for å skaffe seg gode venner, er å være bevisst på hvilke behov man har i vennskap. Hvilke egenskaper søker du hos en venn? Gjenkjenner du en venn når du ser vedkommende?

Les mer..

Planter, urter og stjernetegn

Våren er på vei, og vi ser på hvilke planter du bør ha i hagen, i kjøkkenvinduet eller eventuelt i stuen. Eller hvordan kan du glede en venn med favorittblomsten uten konkret å vite hva vedkommende liker? Eller hva med å dyrke dine egne urter? Her er oversikten over blomster, urter og stjernetegn.

Les mer..

Tarotkort - hvordan kan de veilede deg i kjærligheten

Tarotkort har vært et instrument for å spå fortid, nåtid og fremtid i all sin tid. De har vært brukt til veiledning og selvrefleksjon i århundrer. Tarotlesing har blitt brukt til å gi innsikt i ulike aspekter av livet, inkludert karriere, personlig vekst og, selvfølgelig, kjærlighet. I denne artikkelen vil vi dykke dypt inn i verdenen av tarot og hvordan det kan brukes som en veiviser for kjærlighetsforhold.

Les mer..

Hvilken kakemons er du?

Bake kake søte, dyppe den i fløte, først i sukker, så i vann, så kom det en gammel mann, som ville kaken smake...Les hva stjernene mener er din favoritt!

Les mer..