Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Esther ble hjemme

Kona og jeg har flyttet en del. En gang hadde vi ei snill eldre dame som nabo. Esther, som var enke, sa at hun satte pris på besøk.

Les mer..

Min fiskekompis og jeg

Bjørnar og jeg har fisket en del sammen. I en periode så jeg ikke min fiskekompis, men så møttes vi i en forretning.

Les mer..

En sensommerdag

Det var en sensommerdag, og jeg gikk på veien mot Inner Fuggelåsen på Sandstad, Hitra. Jeg hadde gått opp Grønnbakkveien og innover forbi bommen.

Les mer..

Einarsen

Einarsen var minst en gang pr. dag innom kona mi og meg. Som jeg selv, har Einarsen også vært pensjonist en tid. Han har nå slitt en del med sykdom, og humøret er på nullpunktet.

Les mer..

Tidlig kveld

For mange år siden, etter avlagt privat eksamen på realskolen, trengte jeg penger til videre skolegang. Var heldig. Fikk jobb på anlegg. Skulle være med på byggingen av nytt skolebygg i gangavstand fra hjemmet mitt.

Les mer..

Spelet i Maridalen

For noen år siden var jeg og en venninne i Maridalen for å se årets oppsetting av Maridalsspelet. Handlingen foregår ved Margarethakirken i Maridalen, en kirkeruin fra tidlig middelalder, og dette årets spel handlet om Svartedauen.

Les mer..

Bilskaden

Sandra og jeg ble kjent med hverandre på nittitallet da vi var medlemmer i samme meditasjonsgruppe.

Les mer..

En tragisk natt i september

Denne uforklarlige hendelsen jeg skal berette om, hendte for snart 25 år siden. Jeg vil først begynne med å si at jeg aldri tidligere har opplevd å være sanndrømt, eller være plaget med mareritt om natten.

Les mer..

Den lysende «middagsblomsten»

Karina og Tommy ble kjærester mens de gikk på ungdomsskolen. Fra da av var det bare de to, og ingen av dem hadde øye for noen annen.

Les mer..

Kattehistorier

Det var en dag i slutten av juli eller begynnelsen av august. Det var et stykke utpå kvelden og jeg satt hjemme for meg selv.

Les mer..