Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Kathrine: Fra sjel til sjel med lys og kjærlighet

Kathrine Gyldenrose har 20 års erfaring som healer, åndelig veileder og terapeut. Hun føler det gjør henne godt rustet til å hjelpe kundene hun har telefonisk kontakt med. Kathrine bruker blant annet sjelsterapi og rosehealing på linja og tar rosemesterne med hver dag når hun snakker med kunder i telefonen.


Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Det er lyse, lette energier i rommet. En behandlingsbenk står i ene hjørnet. På veggen over den, henger åndelige, spirituelle bilder. På peishyllen står diverse steiner, figurer og levende lys, som det ellers er mange av i rommet og som skaper en helt spesiell atmosfære.
   Under vinduet, med utsikt til naturskjønne omgivelser, står PC benken med en telefon, Kathrines faste arbeidsverktøy når hun arbeider på linja hos Magic Circle, som hun kaller Magiclinjen. Det gjør hun ofte og gjerne. Det er en litt annerledes måte å arbeide på i forhold til det hun tidligere er vant til, men hun stortrives.

Kathrine stortrives med å jobbe hos Magic Circle.

Magic Circle
- Jeg har 20 års erfaring som livsveileder, og det hjelper meg til å forstå og koble meg inn på de som ringer. Jeg trenger et fornavn og fødselsdato på kunden, og da kommer det opp informasjon om vedkommende. Jeg kan på en måte lese kundene gjennom auraen og pleier å sammenligne det med en strekkode på Rema 1000. Jeg kan også få inn tanker, følelser og av og til bilder, sier Kathrine. Hun har et nydelig vesen og en behagelig stemme som utstråler ro og harmoni. Noe som vekker tillit hos de som kommer i hennes vei, inklusive kunder på linja hos Magic Circle.
- En del av de som ringer til Magic kan ha en krise i livet sitt. De kan stå ved et veiskille og ønsker å bryte ut av det gamle livet. Noen vil bare vite om det går bra i fremtiden. På en måte føler jeg meg som en psykolog. Vi som jobber med dette har et stort ansvar. Mange stoler jo veldig på oss. Det er viktig at vi prøver å hjelpe de som ringer ut fra hjertet. At vi peker på et mål og en vei for dem. Vi viser dem veien, men de må selv velge å gå veien. Tankene våre skaper vår virkelighet, og hvis vi ikke blir ferdig med å tenke på fortiden, så tar vi den med oss.
   - Jeg ser på kundene som sjeler. Jeg prøver å hjelpe dem til å snu de negative tankemønstrene og følelsene som skaper frykt, å hjelpe dem til å tro på og ha tillit til at de kan forandre seg og få en bedre virkelighet.. Jeg får dem til å tenke mer konkret og ønske endring i livet sitt. Så kan vi sammen finne løsninger. Når de blir mer bevisst seg selv og andre, og de ønsker forandring, så vil sjelen begynne å jobbe med dem, og de føler seg mye mer oppløftet og glade.
   - Jeg kan av og til gi healing til kunden i telefonen. Det synes jeg er spennende. Kunden kjenner energiene i kroppen og føler at det skjer endringer. Det hender noen begynner å gråte for de kjenner på disse følelsene fra sjelen. Jeg får også mye kjærlighet og takknemlighet tilbake fra de som ringer, og det virker som det blir en sterk healing/utveksling mellom oss, sier Kathrine og røper at det er veldig sjelden hun bruker hjelpemidler:
   - Det må være hvis en kunde ønsker å se på planetene og aspektene i forhold til et dypere problem i livet. Da kan jeg ta frem et astrologikart. Jeg kontakter da rosemestrene og de hjelper til med å sette dette i forbindelse med hva personen trenger å harmonisere og/eller aktivere som kvaliteter for å få det bedre i livet sitt.
   - Hvem er kundene dine?
- Jeg har fått telefoner fra veldig mange ”oppegående” mennesker som har selvinnsikt, for eksempel lærere, bankfolk, terapeuter, kunstnere, sykepleiere, folk som jobber i psykiatrien. Kundene mine er alle typer mennesker, svarer Kathrine.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

 

 

 

 

 

 

 

To steiner som betyr mye for Kathrine: - Hjertesteinen kommer fra Finnmark. Metatron fortalte meg at Finnmark er kronechakra til Norge. Der er det stor plass og sterk innstrømning av energier som går på kronechakra. Vi reiser ofte til Finnmark og mediterer, låner ei hytte i Syltefjord av min venninne Janne. Hun har en rosegruppe i Båtsfjord. I Tana har en annen venninne ved navn Lone en rosegruppe. Den andre steinen kommer fra Katarinaklosteret ved foten av Sinai i Egypt. Der hadde vi med en gruppe. Jeg fikk kontakt med Moses, som sier til meg at nå skal den egyptiske folkesjelen settes fri fra den siste Farao. Fire måneder senere ble det revolusjon, hvor Mobarak måtte fengsles.

Sjelsterapi
- Jeg kaller meg sjelsclairvoyant på grunn av at jeg ser inn til sjelen hos mennesker og ser sjelens utvikling. Jeg ser hvilke muligheter som finnes. Noen ganger krever det noen endringer i menneskers liv, at de skal gå sjelens eller kjærlighetens vei, som jeg kaller det. Vi er sjel i en kropp, ikke kropp i en sjel, så vi er egentlig en sjel som sender ned kvaliteter til auraen vår. Jeg ser de fargene og kvalitetene som ligger der i menneskenes aura. Nå som vi er i Fiskenes tegn, ser jeg ofte fargen rosa (ubetinget kjærlighet) som strømmer ned. Jeg ser ofte den fargen når noen trenger kjærlighet i sitt liv eller til sin partner, sier Kathrine. Hun har i flere år arbeidet på Alternativmessen i Oslo som auratolker sammen med tvillingsjelen Rafael, som hun giftet seg med i år 2000.
   - Sjelen vår kan også ta imot ekstra hjelp fra guider, engler og mestere. Erkeengler er mesterengler, og de sammen med oppstegne mestere, kobler seg på fargene i chakraene, tankene og følelsene, for å hjelpe menneskene å få det bedre i livet sitt. Det hvite lyset som kommer gjennom i sjelen, høyner auraen til pastellfarger når et menneske er klart for frekvensheving i et chakra, sier Kathrine, som kan få inn dette.
   - Hvis et menneske vil ha forandring i livet sitt, må de si ja til det og ønske at det skal skje. For personligheten og egoet er jo på en måte styrt gjennom komfortsonen. Vi er redde for å ta utfordringer i livet, redde for å slippe kontroll, redde for forandringer og redde for å følge hjertet vårt, for det krever noe, og da må vi endre noe i livet for å få det bedre. I sjelsterapi, ønsker sjelen ved hjelp av guider og engler at vi skal stimulere tanker og følelser i mennesker så vi skal begynne å handle i tråd med den indre sannhet, indre kjærlighet og visdom fra sjelen, forklarer hun videre.

Dette bildet kjøpte Kathrine i Roma, der hun og Rafael forlovet seg. Ut fra Jesu hjerte strømmer det ut maskulin og feminin (rose)energi.

Engler
- Når vi kommer ut av komfortsonen og gir slipp, føler vi at vi virkelig begynner å leve, virkelig sier velkommen til forandringene, og da kommer det nye muligheter og nye opplevelser, sier Kathrine, som selv har vært livredd for å gi slipp og miste kontrollen. Hun har sagt opp jobber og stått uten økonomisk trygghet, gått ut av dårlige forhold. Med andre ord måtte hun sette det gamle livet sitt fri.
   Etter at hun traff Rafael, har hun fått tillit til evnene sine:
   - Rafael er ildtegn, og jeg er vann, og jeg trengte hjelp fra ham for å få mer selvtillit og tørre å kanalisere fra mitt høyere selv. I
   1999 startet de to Den nye tidsalders esoteriske healingskole. De driver også Metatron Engleterapiskole, en toårig skole, der Kathrine lærer bort kunnskap om de syv erkeengler og englehealingteknikker:
   - Jeg har jobbet med englehealing i mange år. Englene jobber gjennom den vakre sjelen på benken, slik jeg ser det.
   Kathrine forteller om en gang hun var med i programmet ”Fra den andre siden” på TV-kanalen FEM:
   - Jeg skulle snakke om engler, og jeg var kjempenervøs. Eli Hagen og Gro Helen Tørum satt på bakrommet og drakk champagne og spurte om jeg ville ha, men jeg måtte bare stå for meg selv. Fikk ”black out” og husket ikke hva jeg skulle si og gjøre. Da ba jeg om hjelp fra en av mine guider, og en kvinnelig Buddha kom til meg. På et øyeblikk følte jeg meg veldig trygg og fikk selvtillit til å si det jeg hadde på hjertet. Det er så viktig å be om hjelp. I programmet healet jeg også på direkten og fikk ros fra folk som etter sendingen sa det hadde skjedd sterke ting med dem.

Kathrine har skrevet fem bøker, blant annet «Fargenes sjelsterapi» og «Lady Nada løfter frem Magdalenas visdom, forening av indre mann og kvinne».

Fremsynt
Kathrine har i mange år vært det hun kaller fremsynt:
   - Jeg ser inn i fremtiden både på godt og vondt. Ofte ved nyttår får jeg inn ting som skal skje i verden, blant annet at Hillary Clinton kommer til å vinne presidentvalget i USA. Jeg fikk inn en folkevandring på jorden som startet i 2015 og vil fortsette å vokse fremover. I forhold til livet mitt, fikk jeg beskjed hvor jeg skulle jobbe. Jeg visste også hvor jeg skulle bo, hvordan huset så ut og hvor det skulle ligge. Jeg kjente meg igjen da jeg kom hit, og forsto at det var en mening med at vi skulle ha dette huset. Jeg har tre barn, og den yngste visste jeg skulle komme flere år før han ble født. Jeg fikk inn sjelen hans, hvilket stjernetegn han skulle bli født i, og hvorfor det var så viktig at han skulle komme til jorden. Noen ganger kan jeg se vonde ting også, for eksempel hvis folk kommer til å dø, men det er ikke noe jeg forteller videre. Jeg har bedt hjelperne mine om å lukke igjen, så jeg tar ikke inn dette lenger.
   I boken ”Forening med tvillingsjelen” har Kathrine skrevet om sitt møte med Rafael. De to var på kjærlighetsferie i Italia. På veggen henger et bilde av Jesus, som Kathrine kjøpte i Roma. Fra Jesu hjerte strømmer en maskulin og feminin (rose)energi. Bildet betyr mye for henne, for de to forlovet seg i Roma. De besøkte også Pompeii, og Kathrine forteller om en spesiell hendelse:
   - Rafael og jeg satt og mediterte i et tempel, og jeg visste at her hadde jeg vært i et tidligere liv. Jeg hadde evner og leste i hendene og øynene (iris) til folk. Plutselig kom det to damer fra Nederland vi aldri hadde sett før, men jeg gjenkjente dem straks. De så på hendene og øynene mine og sa at isisenergien skulle komme tilbake. Vi fire sto og holdt hverandre i hendene, og så kom det ned en søyle med kjølig bris som bare gikk rett gjennom oss. Det var en utrolig sterk kjærlighetskraft, og vi gjorde et lysarbeid sammen som var en bekreftelse på at nå skulle den energien vekkes opp igjen.

#kampanje2#

Rosehealing
- 1. juli 2011 følte tvillingsjelen min Rafael og jeg at vi skulle meditere. Da fikk vi kontakt med de som kaller seg rosemesterne på Venus, som er søsterplaneten til Moder Jord. De kom til oss, og det var en utrolig innstrømning av kjærlighet. Jeg fikk beskjed om å gå opp i det lyset og inn på det planet der jeg kunne få kontakt med rosetempelet som var på Venus. Her fikk jeg masse informasjon, og det var kjempespennende. Dette var tre uker før terroren i Norge. Rosemesterne sa til meg at Norge skulle gå roseveien. Dette forsto jeg ikke før jeg gikk i rosetoget etter terroraksjonen 22. juli. Da skjønte jeg at med rosen skal vi seire. I stedet for frykt, hevn og hat, så velger vi kjærlighet.
   I rosetempelet var det en hvit vei med glitrende steiner, og det sto en mann til høyre og en kvinne på venstre side av veien. De så naturlige og levende ut, og det var en port mellom dem, en regnbueport. Jeg gikk forbi dem og bort til det hvite tempelet. Det hadde søyler med blomsterranker. Sansene ble forsterket., og alle fargene det samme. Det var noen parker der og sterke blomsterdufter. Så kom jeg inn i tempelet og så 12 roseprestinner (gudinner) som sto i midten av en stor rose, sammensatt av 12 hjerteblader, som på en måte fortalte om menneskehetens hjerte.
Roseprestinnene representerer de 12 stjernetegn. De står i hver sine kvaliteter. Jeg fikk vite at når menneskene begynner å be om hjelp, ønsker å gå ut av lidelse og smerte og åpne hjertet sitt, så får prestinnene i rosetempelet en fornemmelse av det og sender ned akkurat den kvaliteten vi trenger og masse kjærlighet til menneskenes hjerte.
   De ønsket at vi starter en rosegruppe for å jobbe med kjærlighetsenergien i verden. De sa at jorda var hakket og kantet, og det var ikke nok kjærlighet her på grunn av alle de negative tankene og følelsene menneskene sendte ut. Jorda lider under det. De sa at roseenergien kan bløtgjøre tankene våre og hjelpe oss til å få kjærlighetsfulle tanker. De ville hjelpe menneskene til å helliggjøre følelsene sine og de positive, gode relasjonene mellom menneskene ville komme mer frem.
   I dag er det syv rosegrupper i Danmark og Norge, som arbeider med den kosmiske kjærlighetskraften (roseenergien) for menneskene og jorden. Og Kathrine setter gjerne i gang flere grupper om noen som leser dette føler seg kallet for å være rosevokter med en rosegruppe på sitt hjemsted i sitt hjem.

Rosegralen som brukes til et roserituale. Rosemesterne fra Venus sender ned en spesiell kjærlighetskraft for det aktuelle stjernetegnet. Vannet og rosene lades opp av denne kraften. Vannet symboliserer Livets vann og er healende.

 

Roseritualet
- Rosehealing er en vakker og harmoniserende healing, for det gir mennesker en sterk innstrømming av kjærlighet og skaper nærhet med sjelen. Jeg tar med rosemesterne hver dag når jeg snakker med kunder i telefonen. Rosehealingen skaper mye kjærlighet og harmoni. Den renser cellene i kroppen og gir dyp indre ro, noe mange mennesker trenger som har mye indre stress, sier Kathrine.
   På et lite bord står en krystallbolle fylt med roser i vann, som hun kaller en rosegral, en bukett roser og en madonnafigur. Rosene inngår i et bestemt rituale, som hver måned (i hvert stjernetegn) utføres for en fast gruppe mennesker:
   - Da henter vi ned roseenergien fra Venus og står rundt et bord med tre lys som representerer guddommelig vilje, guddommelig kjærlighet og guddommelig visdom, og en rosegral står i midten. Rosemesterne fortalte meg om dette roseritualet (øvelser). Når vi har et roserituale, sender rosemesterne ned den spesielle kjærlighetskraften for det bestemte stjernetegnet den måneden. Rosekraften sendes til rosegralen. Vannet og rosene lades opp. Vannet symboliserer Livets vann og er healende. Vi jobber med hvert stjernetegn. Nå er vi i Fiskenes tegn, og i rosehealing eller på magiclinjen kan jeg koble menneskene til rosemesteren for Fiskene og hjelpe dem å ta imot Fiskenes kvaliteter.

”Sjelens Religion”
I vinduskarmen står symboler for forskjellige religioner. I Kathrines verden er det ingen grenser når det gjelder religioner. Hun tar imot klienter som er muslimer like gjerne som kristne og ateister:
   - Jeg er ikke personlig kristen, men jeg tror at Gud er ren kjærlighet fra Kilden, som har skapt alt liv, at Mester Jesus har levd og lever i dag som Kristus i våre hjerter, og at ingenting vi gjør eller tiltrekker oss er tilfeldig. En dag har mesterne sagt at alle religioner skal smelte sammen og bli til ”Sjelens Religion”. Derfor har jeg ingen bestemt trosretning. Jeg vil være fri!
   Kathrine takker hver dag fordi hun har vekket seg selv opp til dette sjelelige arbeidet som gir stor mening og takknemlighet i hverdagen hennes:
   - Jeg er veldig ydmyk og vet at jeg ikke kan hjelpe alle, derfor ber jeg også Universet og englene at de sender de rette menneskene til meg. Det har vært mange sterke og gode opplevelser. De som kommer min vei er en gave, og jeg er dypt takknemlig og rørt over å møte dem. Det er samtidig en frihet i dette arbeidet og den måten å leve på som ikke kan måle seg med status, penger og materialisme.
   Dette intervjuet er gitt fra sjel til sjel med lys og kjærlighet fra Kathrine Gyldenrose, åndelig veileder og terapeut.

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop


Kathrine viser øvelser/symboler hun tar:

Solkraft (Symbol fra Egypt): Soltrigoen over hodet åpner for den hellige solkraften fra ånden og starter med å tenne kronechakra, føres videre ned for å tennes i hjertechakra og snus for å peke nedover og tennes i hara/sakralchakra.

Livets vann gjennom Isisenergien hentes fra det kosmiske hellige vann og helles ned gjennom kronechakra til hjertechakra og videre ned i hele kroppen for å renses med livets vann.

 


Det forente hjerte, som er Lord Maitreyas mudra, balanserer det feminine og maskuline, og starter i kronechakra, forankres til hjertechakra og snus ned i harachakra for å bringe balanse og harmoni til personlighet og kropp. (Lord Maitreya viste dette til Kathrine i en meditasjon).

 

Kathrine:
Litt om healingterapiene, samtaleterapi med livsveiledning, sjelsterapi, englehealing og rosehealing

Konkret samtale for å se på trosmønstre og tankeformer, livssituasjon, for bli mer selvbevisst på personlighetens utfordringer for å komme videre i livet. I sjelsterapi/healing arbeider jeg gjennom mitt høyere selv, der jeg kan lese deg gjennom sjelsclairvoyance, sjelens kvaliteter og potensialer som ligger rundt deg i auraen, og personligheten ikke helt ser eller tør å ta imot. Sjelen kan peke på veien, men du må selv være villig til å gå kjærlighetens og lysets vei mot målet.

Sjelsterapi løfter frem sjelen og de kvaliteter som du trenger kontakt med i personligheten og chakraene. Det er også en forløsningsterapi, der sjelen gjennom Kristusenergien, hjelper til med å slippe gamle bånd og relasjoner i deg, tar kraften din tilbake og setter deg fri fra frykt og begrensninger i livet ditt så du kan komme videre i utvikling.

Englehealing er en terapi som gir erkeenglene mulighet til å arbeide gjennom sine opphøyde energier, farger og kvaliteter for å løfte deg forbi personlighetens utfordringer til sjelens klare lys. Erkeenglene hjelper deg å se, oppleve og ta imot hverdagsmiraklene i livet ditt.

Rosehealing er en terapi som stimulerer hjertets vei. Rosemestrene sender ned roseenergien (kosmisk kjærlighet) gjennom de forskjellige stjernetegn og arketyper, som hjelper deg å komme nær deg selv i hjertet og åpne for din egen indre kjærlighet og aksept til deg selv.

Roseenergien bløtgjør strenghet og kritikk i sinnet, renser negative følelser og hjelper kroppen å komme i ro og harmoni. Det handler om å komme nær deg selv og da skape nærhet og samhørighet med andre rundt deg.

Tips en venn på e-post