Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hvor er din plass i søskenflokken

Hvor er din plass i søskenflokken? ...yngst, eldst eller i midten?

Tips en venn på e-post

Den yngste

Det viser seg at disse barna får mye friere tøyler enn resten av søskenflokken. Derfor blir disse barna bortskjemt, og de får som oftest viljen sin i ett og alt. Dette gjør at de blir selvopptatte, og kan virke sjefete i mange sammenhenger. De yngste barna er også svært sosiale, selvstendige, egosentriske, og en smule arogante.

Den mellomste

Disse barna er flinke problemløsere og meklere i en krangel. Kanskje nettopp fordi de har stått mellom eldre og yngere søsken hele oppveksten? De mellomste barna skiller seg gjerne litt ut, og føler seg ofte oversett. Derfor trekker de seg ofte tilbake og blir på den måten rolige, balanserte og litt tankefulle personer.

Den eldste

Den som bekymrer seg mest i en søskenflokk, er helt tydelig den eldste. Dette preger personen resten av livet. De har blitt vant med å passe på og ta ansvar ovenfor småsøsknene sine i enhver situasjon, og kan derfor bli veldig sjefete. Men generelt er den eldste av søsknene ansvarsfull, organisert og omsorgsfull.

Enebarnet

Disse barna er utrolig nok meget selvstendige og flinke, selvom de ikke har hatt søsken til å støtte seg til oppover i årene. Enebarn kjeder seg aldri, og trives godt i eget selskap. Deling er ofte et fremmedord, så det må man ofte minne dem på. Enebarn er trygge og modne barn med sterke personligheter og gode venner.

Tvillinger

Når det gjelder deling, kan disse alt om det! Tvillinger har godt hjertelag, og viser alltid stor omsorg for andre mennesker. Ofte har de behov for å skille seg ut, men det er kanskje fordi de har blitt sett på som halvparten av det hele? Tvillinger er selvsikre, omgjengelige og forståelsesfulle personer.

Nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Spør på e-post 

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop