Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Få kontakt med det tredje øyet- Universets høyeste energi

- Når du utvider kronechakraet eller det tredje øyet, kan du kople deg på de dypeste kildene til åndelig visdom. Dette chakraet fremmer intuisjonen og gir deg evnen til å utvikle ditt klarsyn, sier May Irene Wikeby, som hjelper folk til å utvikle seg som sjel og menneske og til å få kontakt med den universelle energien. Hun tar imot folk fra hele landet på Unity-senteret i Oslo.

Tekst og foto: Ingrid Steffensen

May opplevde selv at hun måtte endre livet sitt. Hun følte en tomhet og at noe manglet.

- Helt siden jeg var 17 år har jeg jobbet i en bank. Årene gikk, og jeg følte mer og mer at noe vesentlig manglet i livet mitt. I banken jobbet jeg med mennesker, og det likte jeg godt. Men jeg ønsket å jobbe med mennesker på en annen måte enn jeg kunne gjøre som kundebehandler i banken. Jeg lurte mye på om jeg skulle slutte i jobben.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Ba universet om hjelp, og plutselig fikk jeg en ny mulighet. Banken skulle nedbemanne, og jeg takket ja til en sluttpakke, forteller May, som bestemte seg for å bruke tiden til å gjøre det hun hadde lyst til: Å utforske det ukjente og den alternative verdenen.

Ble kjent med den åndelige verdenen

- Jeg meldte meg på mange kurs både innen tarotlesning og healing. Jeg visste at jeg hadde valgt riktig, at dette var noe for meg.

I healingverdenen ble jeg kjent med hos Eric Pearl, og jeg følte i mitt indre at healingarbeidet var kjente trakter for meg. Jeg tok flere kurs hos ham, og fikk mulighet til å jobbe som mentor og reise rundt i Europa som assistentlærer på hans kurs. Dette var en lærerik tid, men jeg måtte videre og stå på egne ben. Utvikle mine evner selv. For jeg oppdaget at hendene mine blir styrt av universet.

På denne tiden ble jeg kjent med en ung mann som påvirket meg videre, Jan Ove Kvernvik, en fantastisk sjel og et godt menneske. Informasjonen jeg har om oppjustering er kanalisert gjennom ham, og i dag jobber jeg på min egen måte. Tidligere jobbet jeg etter bestemte mønstre. Jeg lytter til universet og følger svarene jeg får, sier May, som ikke angrer på valget hun tok.

Oppjustering, en guidet påkopling

- Våg å gjøre det du drømmer om. Følg hjertet ditt. Det er som om universet leder meg videre i dette arbeidet. Vi er alle ansvarlig for vår egen utvikling. Hvis du ønsker å aktivisere det tredje øyet via en oppjustering, må du finne ut av hva dette kan gjøre for deg som menneske og sjel. En oppjustering er en guidet, ledet påkopling av en persons forbindelse til universets linjer og baner. Det blir helt personlig for hver enkelt, forklarer May og fortsetter:

- Du har et enormt potensial, og en oppjustering kan hjelpe deg å finne dette. Du åpner opp for sider av deg selv som du ikke visste at du hadde. Et spennende terreng venter deg. Du vil også kunne bearbeide personlige utfordringer på en ny måte. Noen ganger kommer uforløste ting opp til overflaten. Dette gir deg en unik mulighet for videre vekst i dine følelsesmessige og emosjonelle egenskaper. Under en oppjustering vil det skje mye healing. Healing som du har mest behov for der og da. Dette vil forsterke oppjustering og påkoplingen til banene og linjene, sier May.

Hun ønsker at du lytter til deg selv og svarene du får.

Det tredje øyet blir aktivert

- Svarene som kommer til deg under en oppjustering, er et svar fra kilden i deg. Når aktiveringen av det tredje øyet har blitt foretatt, vil du oppleve sterkere og klarere drømmer. Det er et tegn og en bekreftelse på at noe har skjedd. Målet med å aktivere det tredje øyet, er for å kunne gi deg et dypere innsyn i deg selv, forklarer May.

3. øyet iStock_000003656112Small 
Den tredje øyet (også kjent som det indre øyet) er en mystisk og esoteriske konsept refererer blant annet til Ajna (brow) chakra i visse dharmic åndelige tradisjoner, særlig hinduismen. Wikipendia

- Vil alle som foretar en oppjustering, oppleve at noe nytt har skjedd?

- Hva vi opplever, er forskjellig fra person til person. Enkelte vil se klare farger. Både syn og hørsel skjerpes. Andre igjen vil oppleve at de får mer ro. Selv om du ønsker å utvikle ditt klarsyn, kan det hende at det er andre sider ved deg selv som trenger fokus først. Er du for eksempel veldig utålmodig, vil tålmodighet og ro få fokus. Det betyr at du kan oppleve skuffelser underveis i jakten på klarsyn. Men skuffelsene og tankene vil lede deg mot tålmodighet og ro slik at du vil kunne behandle evnene dine med respekt. Skulle du oppleve skuffelser, minn deg selv på at dette er en prosess som er særdeles effektiv og viktig. Det er gjerne slik at den som har mest forventninger, oftest blir mest skuffet. Den som ikke forventer noe, får oftest de største bekreftelsene og oppturene. Dette er individuelt. Det er ikke noe enten eller, svarer den trivelige damen.

En prosess er satt i gang

May opplyser at det er en prosess som er satt i gang. Utviklingen skjer kontinuerlig:

- Selv om du ønsker sterkt at noe skal skje med en gang, kan det være at ønsket først blir innfridd etter noen år. Uansett hva som skjer under en oppjustering, er det til det beste for deg. Dine frekvenser vet nøyaktig hva du trenger nå for å kunne utvikle deg videre. Du må ha tillit til det som skjer.

- Hva skjer konkret når det tredje øyet er aktivert?

- Da smelter den universelle energien sammen med din sjelelige kraft og energi. Det skjer en energiutveksling når den universelle og sjelelige kraften gjenforenes. Banene sørger for at du vil få en utvikling tilpasset ditt eget tempo. Du vil få kontakt med ditt eget hjerte. En bevissthet som er ubetinget kjærlighet. Når du er i kontakt med denne bevisstheten, ser du livet og det som skjer i verden med kjærlighetens øyne. Hjertet ditt utvikles. Underveis i denne prosessen vil du etter hvert utvikle din intuisjon og lære å stole på deg selv. Nye dører åpnes, svarer hun.

Ditt indre endrer seg

May forteller at etter en oppjustering, legger du ut på en indre reise hvor det du søker, blir mer tydelig.

- Du kan oppleve følelsesmessige opp- og nedturer. Dette er nødvendig for at du skal få anledning til å rydde unna det du ikke lengre ønsker å ha med deg videre i livet. Når du rydder i ditt indre, frigjør du energi som for eksempel bekymring, angst, frykt og stress. Din handlekraft forsterkes etter en oppjustering. Prøv å forstå hvorfor du har fått de utfordringene du har. Hva kan du lære av dem. Gradvis vil du bli mer kjent med deg selv. Du vil finne mer ut hvem du er, hva dine kall er og hvor du skal. Du har mange ressurser som venter på å bli tatt i bruk. Når det indre endrer seg, gjenspeiler det seg i det ytre. Vær oppmerksom på tegn fra universet. Det vil lede deg videre frem over.

May opplever at det skjer en healing når hun foretar en oppjustering:

- Healingen forsterker oppjusteringen og påkoplingen til banene og linjene. Den vil sette i gang prosesser i underbevisstheten din. Også chakraene får healing, og nye prosesser i hvert enkelt av dem kan bli satt i gang. Noen ganger kan du få smerter etter en oppjustering, som kommer av ubalanse i ett eller flere chakra. Du vil aldri få noe du ikke er klar for og ikke klarer å mestre!

Mays råd etter oppjustering:

1. Etter en oppjustering, vær årvåken på det som skjer i deg og rundt deg.

2. Skriv ned drømmene du husker best. Forsøk å tolke dem, da drømmer etter en oppjustering kan forandre karakter og inneholde nye budskap til deg fra kilden i deg.

3. Dersom utfordringer kommer til deg, uansett hva det handler om, vit at de kommer av en grunn: For å vise deg mer av den du egentlig er. Søk inn i utfordringene og hent innsikten.

4. En åpenhet vil etter hvert presse seg på. Hva det handler om, vil du vite med tiden.

5. Intuisjon vil få økt fokus. Hvordan vil du få vite! Rådet er: Våg å bruke hele din intuisjon. Vit at du vil utvikle en sterk indre stemme som vil bli lettere å lytte til.

6. Vær tålmodig og tillat deg selv å tvile, og vit at tvil vil lede til tillit.

7. Det er kjærlighetskraften i deg som vil utvikles og få fokus i tiden etter en oppjustering. Hva som egentlig finnes i den, forblir ennå en hemmelighet. Men det jeg kan si og som er mitt råd: Ha fokus på aksept der det er vanskelig å se aksept. Du vil se at du kan bli i stand til å se verden med et helt nytt blikk og oversikt.

Min indre reise starter

- Hovedmålet med oppjusteringen er å hjelpe deg videre på din reise, sier May og ber meg om å legge meg på benken slik at hun kan arbeide med mine energier og kople meg opp mot mitt høyere jeg.

Jeg legger meg på benken, lukker øynene og slapper av i hele kroppen. Jeg føler en dyp avspenning og merker bare så vidt at May tar på meg på ulike steder av kroppen. Hun spør først om lov. Jeg nikker og lar meg vandre inn i mitt eget sinn. Tar imot det som kommer. Jeg ser et garnnøste som løser seg opp. Tråd for tråd. Det prikker på den venstre siden av ansiktet. Nesen klør. Får lyst til klø meg. Kløen brer seg til hodet. Nå er den så intens at jeg begynner å klø meg i hodebunnen.

May går rundt benken jeg ligger på, flere ganger! Hun tar meg i føttene. Holder fast i dem. Jeg får vondt i magen. Føler meg kvalm. Føttene føles tunge. Jobber hun der fremdeles? undrer jeg. Plutselig begynner jeg å le. Høyt. Jeg ler og ler og klarer ikke å stoppe.  ”- Bare la det komme ut,” hører jeg terapeuten si. ”- Det er bedre å le enn å gråte. Noen gråter voldsomt.  Alle får vi ulike reaksjoner på en oppjustering.”

Latteren stilner langsomt av. Jeg ser at garnnøstet har løst seg helt opp. Setter meg opp, føler meg trett. Jeg spør om May har holdt fast i føttene mine størsteparten av tiden.

- Nei, det bare føles slik! Nå har du vært på en indre reise, fått en oppjustering. Når noe skjer i livet ditt etterpå, vil du finne svar som du ikke forventer å finne. Vi lever i en tid hvor sjelens kreativitet kommer til utrykk gjennom vår handlekraft. Vær derfor oppmerksom på dine personlige prosesser. Lytt til ditt indre, sier May Irene Wikeby, som bringer en ny energibehandling til alle som vil foreta en oppjustering.

Slik blir 2020 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.