Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Presten og min drøm

Jeg tror faktisk at jeg kan ha hatt flere liv, og jeg tror at noen av mine drømmer som har festet seg i min hukommelse har vært opplevelser jeg har hatt i tidligere inkarnasjoner.

Det er spesielt en drøm som kom til meg tidlig nå i sommer som rørte meg dypt. Den førte til at jeg oppsøke presten etterpå fordi den kjentes så dyptfølt ut at jeg ikke kunne noe annet.

Jeg våknet en søndagsmorgen litt før klokken åtte, og hadde sovet tungt hele natten. Med en gang jeg våknet, visste jeg at dette var min siste dag, og at jeg skulle bli halshugget klokken åtte. Jeg var en ung pike som hadde blitt dømt til døden på grunn av hekseri. Jeg tror kanskje at landet var Frankrike.  Det jeg husker av drømmen, var at jeg var i et fangehull, at det var et vindu høyt oppe på veggen, og at jeg lå på en benk. Jeg hadde en sterk fornemmelse av at alt var slutt og jeg skulle dø.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg var naturligvis ganske nedstemt etter at jeg sto opp, men jeg sa til meg selv at dette var bare en drøm, og at det helt sikkert måtte være en opplevelse fra et tidligere liv jeg hadde hatt.

Noen ganger går jeg i kirken, og akkurat denne dagen fant jeg ut at jeg nok fikk ta meg en tur.

Jeg satt gjennom hele gudstjenesten og begynte å føle meg adskillig bedre. Jeg kjente det var et spesielt nærvær der, og da gudstjenesten var over, så spurte jeg presten om jeg kunne snakke med ham. Det kunne jeg. Vet ikke hvor motet mitt kom ifra, men jeg fortalte om drømmen jeg hadde hatt, og at jeg trodde det kunne være fra et tidligere liv. Jeg var spent på hans reaksjon, men jeg kunne se at han virket interessert i hva jeg sa. Jeg kunne kjenne at det var noen spesielle energier rundt oss, at jeg ble akseptert, og jeg tror også en del av meg ble «helbredet» der og da. Det var i hvert fall en helt spesiell opplevelse, og noe som jeg vil huske lenge.

Tips en venn på e-post