Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Huset måtte renses

Jeg er en person som er vàr på energier. Jeg flyttet inn i et eldre hus som trengte litt vedlikehold.

Det gikk et par år hvor jeg ikke merket annet enn at det var litt slitsomt å komme i gang med oppussingen. Det var tungt, og jeg var ofte trett på morgenen. Etter hvert fikk jeg smerter i beina og begynte å bli redd for lyn og torden. Dette hadde jeg aldri vært plaget med før og syntes det var litt rart.

Jeg tenkte at jeg fikk forsøke en husrens og kontaktet en healer. Hun kom med tromme, rasle og røkelse og satte i gang. Jeg fikk etter hvert beskjed om at jeg kunne gå ut, og hun skulle si fra når hun var ferdig. Healeren gikk gjennom hvert rom og brukte lang tid nede i kjelleren. Jeg var selvfølgelig spent på hva hun ville fortelle meg etterpå.

Da jeg kom inn i huset igjen, kjentes det helt annerledes, og det var lettere å puste der. Det var som om huset ønsket meg velkommen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg hadde ingen historie om huset annet enn at det var bygget i 1954, og at det hadde blitt gitt til en stiftelse. Det viste seg at det var to damer som gikk igjen der, og det viste seg å være de tidligere eierne, en gammel mor og hennes datter. Datteren var barnløs. Etter at hun og mannen bygget huset, hadde hun latt sin gamle mor flytte inn i 2. etasje. Både mor og datter hadde dødd i huset. De var ikke videre glade for å overlate huset til meg, viste det seg, og det var dette jeg hadde følt som tung energi.

Healeren sa at nå gikk ingen igjen i huset, og det var jeg glad for. Det var en helt annen atmosfære i huset. Jeg bodde der noen år til, fikk pusset opp og solgte huset for en bra sum.

Tips en venn på e-post