Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hun varslet meg

For en tid tilbake var vi en del venninner, kjent fra skolegang, som brukte å møtes noen ganger i året hjemme hos hverandre.

Avstanden mellom bostedene tilsa at vi kom bilende til møtene. Noen ganger ble møtestedene forandret av ulike årsaker. Veiutbedring gjorde i et tilfelle at jeg ble stanset av møtets vertinne før jeg nådde frem til huset hennes. Der sto hun og viftet avvergende med armene. Jeg stoppet inntil hovedveien, dro ned bilruta og ventet at hun skulle gi meg en forklaring. Men midt på lyse dagen, i et fullt oversiktlig terreng, var hun plutselig søkk borte.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Jeg taster umiddelbart hennes nummer på mobilen og spør noe forundret om hvor hun hadde blitt av. Svaret var at hun nå hadde oppholdt seg på en annen møteadresse i over en time, mange kilometer unna, og beklaget at det ikke hadde blitt sendt melding til meg om endret møtested.

Da jeg kom frem og møtte damene, ble de jo forundret over min opplevelse og mente at jeg nok hadde sett syner. Da jeg har hatt lignende opplevelser tidligere, valgte jeg å ikke si mer om dette. Men at en person jeg kjenner liksom var på to steder på en gang, var vel for meg en ny uforklarlig opplevelse.

Tips en venn på e-post