Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Healerkatten Bella

Katter er kjent for å være mystiske, selvstendige skapninger og selv kjenner jeg en «magisk» katt som jeg har lyst til å fortelle om. Det er Bella, katten til min venninne Hilde, som er en vakker tyrkisk angora. Hun er en snill pus som er glad i mennesker. Hennes klare grå øyne ser mer enn vi kan forstå.


Katter er kjent for å være mystiske, selvstendige skapninger og selv kjenner jeg en «magisk» katt som jeg har lyst til å fortelle om. Det er Bella, katten til min venninne Hilde, som er en vakker tyrkisk angora. Hun er en snill pus som er glad i mennesker. Hennes klare grå øyne ser mer enn vi kan forstå.

Hilde merket etter hvert at Bella hadde for vane å legge seg på plasser på Hilde sin kropp der hun hadde vondt. Et eksempel er den gangen Hilde veldig brått fikk intense smerter i armer. Det svimlet for henne, og hun måtte sette seg ned. I det samme kom Bella springende og krøp opp på skulderen hennes og la seg til. Bella pleide aldri legge seg oppå skuldrene hennes vanligvis, men der ble hun liggende, og Hilde kjente plutselig at smerten hennes var borte. Hun tvilte på at det kunne være tilfeldig. Liknende ting har skjedd flere ganger. Bella healet henne.

Jeg og min venninne Hilde er begge Reiki healere, så det hender vi gir hverandre healing. En gang Hilde slet litt med smerter i nakken, ga jeg henne healing. Mens jeg healet, la jeg merke til at Bella sto og fulgte oss med øynene i en rar posisjon med det søte, lille hodet sitt. Det var som om hun skakket på hodet og skjøt nakken litt opp mot siden. Vi måtte jo bare le, for det så ganske komisk ut, men tror nok hun deltok i healingen. Andre ganger jeg skulle heale min venninne, så ropte jeg på Bella, og ba henne hjelpe meg å heale mammaen hennes. Bella spratt frem, la seg i Hildes fang, og ble liggende der til jeg var ferdig. Da hoppet hun ned. 

Og det er enda mer mystiske ting å fortelle om Bella. Flere ganger som Hilde har vært på healing kurs, så har deltakerne som øvde på henne sett en diger katt med sitt klarsyn, en katt som liknet Bella. Det samme så jeg engang jeg sendte fjernhealing til Hilde. En kjempekatt sprang frem og var med på healingen! 

Hilde bor i en leilighet i en blokk der det er mye usynlig aktivitet og mye som foregår. Vi merker stadig usynlig besøk, og Bella sitter og stirrer ut i lufta mot et bestemt sted i rommet. En gang dette skjedde, lukket jeg øynene og ba om å få se det Bella så, og da dukket det opp noe jeg aldri kunne gjette på, nemlig småfolk, en slags nisse. Noen ganger er det flere av dem der. 

Den mest spesielle opplevelsen Hilde har hatt, var en gang hun kjente en voldsom stikking i ryggen. Det kom brått, og det var skikkelig vondt. Litt senere satt Bella og stirret ut i gangen der Hilde hadde kjent dette intense stikket flere ganger. Hilde satte seg ned i meditasjon og spurte Bella hva hun så. Bella hadde svart: - Er du sikker på at du vil vite det? Jo, det ville Hilde. Og Bella hadde sagt at det var en mann med 4 kniver som hadde vært der. Hilde ble skikkelig overrasket og synes det var skummelt. Kanskje var det et knivstikk fra en ånd som hadde forvillet seg innom leiligheten, som Hilde hadde kjent?  Heldigvis kjente ikke Hilde mer til denne energien etterpå. 

Jeg er ikke i tvil om at dyr kan være like høyt utviklet som oss og ha evner de også. Det er alltid en glede å besøke Hilde og pusekatten som jeg nå kaller Mesterkatten Bella. Hilde og jeg er sikre på at katten har spesielle evner og ikke minst er en «healer katt». 

Av Anita Meyer, Magic Circle