Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Esther ble hjemme

Kona og jeg har flyttet en del. En gang hadde vi ei snill eldre dame som nabo. Esther, som var enke, sa at hun satte pris på besøk.

En kveld var jeg innom Esther, og hun fortalte at hun skulle på møte. Nei, i kveld skal du være hjemme, utbrøt jeg. Den andre tok ikke inn det jeg sa, og jeg gjentok mitt budskap flere ganger. Esther forsto ingen ting. Hvorfor ville jeg nekte henne å dra på møte? Jeg svarte at om hun prøvde å dra, så ville jeg holde henne igjen fysisk. Og det var jo vinter og glatt! Min gode nabo forsto ingenting. Det er jo Anna som alltid kjører, og hun er flink sjåfør. Og så skal vi jo bare noen få kilometer, fikk jeg høre. Jeg holdt på mitt. Jeg bare «visste» at jeg måtte nekte Esther å være med på biltur.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Esther ringte til Anna og forklarte hvorfor hun ikke kunne komme. Anna lo litt og sa: Du får kose deg med naboen du, Esther, så drar Sigrid og jeg. Det er jo bare noen dager til neste møte, vet du! Det ble litt trykket stemning mellom Esther og meg, men hun ordnet kaffe til oss.

Påfølgende dag var jeg innom min gode nabo. Husvarm som jeg var, ringte jeg på og gikk rett inn. Esther sto ved oppvaskbenken, og hun snudde seg ikke. Og Esther, som egentlig var litt lut, var nå rett i ryggen. Merkelig! Jeg fikk vite at det hadde skjedd en ulykke og at Anna var stygt skadd. Siden Esther ikke hadde vært med, hadde Sigrid tatt hennes faste plass i bilen ved siden av Anna. Sigrid var død.

Tips en venn på e-post