Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Søker du kjærligheten?

Veldig mange som ringer inn til oss på Magic Circle, ønsker å bli spådd i kjærlighetsspørsmål. Å finne «den rette», er ikke alltid så enkelt, men jeg vil gjerne dele noen tips.

Av Anita Meyer

Kjærlighet til oss selv
De fleste har kanskje hørt om «The Secret» eller loven om tiltrekning. Det betyr at det vi fokuserer på, det tiltrekker vi oss. Hvis vi ønsker oss en kjæreste, så er det derfor ikke lurt å fokusere på savn og ensomhet, for jo mer du tenker på hvor ensom du er, jo mer ensom vil du føle deg!

Fokuser heller på all den kjærligheten du har i livet ditt til familie, venner, dyr, natur og alt det som gjør deg glad. Og ikke minst, så er det viktig at du er glad i deg selv og fokuserer på at du har det godt med deg selv. Det er dessverre slik at mange av oss synes det er spesielt vanskelig å være glad i oss selv. Mange sliter med selvfølelsen etter en vanskelig oppvekst eller vonde erfaringer. Heldigvis kan vi trene oss opp til å sette mer pris på oss selv. Jeg vet med hånden på hjertet at det går an, for jeg har gjort det selv. Jeg sier ikke at det er lett, men det er verd det. Her kommer noen tips til hvordan du kan bli mer glad i deg selv:

1. Slutt med å kritisere deg selv 
Kanskje gjør du det nesten uten at du legger merke til det, så inngrodd vane kan det bli. Derfor kreves det at du begynner å legge merke til de kritiske tankene du har, og sier: «Nei, den tanken vil jeg ikke ha lenger».

2. Aksepter deg selv som du er 
Fokuser på det du liker ved deg selv. Kanskje har du pent hår eller et fint smil. Ikke fokuser på de ekstra kiloene eller den lange nesa. Ros deg selv for det du liker.

3. Skriv ned tre fine ting om deg selv hver dag i en måned.
Les gjennom alt det du har skrevet en gang om dagen.

Tunge perioder
Mange håper på å finne en kjæreste som skal gjøre livet deres bedre. Spesielt i tunge perioder med sorg eller tungsinn, så er det lett å håpe på en Lykkeprins som skal komme og redde oss. Når vi er langt nede, har vi en tung energi. Ifølge loven om tiltrekning, vil vi da tiltrekke oss tunge opplevelser. Det er ikke gunstig å søke en partner med utgangspunkt i en følelse av savn og mangel. Når vi har det tøft, er det viktig at vi tar ekstra godt vare på oss selv og gjør det vi kan for å få det bedre. Alt fra å være sammen med venner, gå til en healer eller en samtaleterapeut, begynne å trene eller hva det måtte være. Alt som kan bygge opp energien vår. Vi er alle ansvarlige for vår egen lykke, og det er uetisk å legge den forventningen over på en annen. Det ville være som om vi skulle sette inn følgende kontakt annonse: «Ulykkelig dame med tunge tanker og lite overskudd, søker en glad Lykkeprins for varig forhold. Jeg håper at du vil redde meg ut av mørket.» Det er vel ikke så mange som hadde vært fristet til å svare på denne type kontaktannonse?

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Tanker er vibrasjoner
Det er også viktig å oppdage hvilke tankemønstre du har når det gjelder kjærlighet. Hvis du tenker: «Jeg har alltid uflaks i kjærlighet» eller «Det spørs om noen vil ha meg», så er det de signalene du sender ut ubevisst.  For tankene og følelsene våre har en vibrasjon som andre fornemmer og enten tiltrekkes av eller frastøtes av.  Jo gladere følelser og tanker, jo høyere og lettere vibrasjoner får du, og jo mer tiltrekkende vil du virke du på andre.

Vi får ofte det vi forventer, og det er igjen loven om tiltrekning som slår inn. Noen er veldig redde for å bli såret og sviktet igjen, hvis de har erfart dette tidligere, men det er viktig at denne frykten ikke stopper oss fra å innlede et nytt kjærlighetsforhold.

Mange ønsker at vi som er synske kan garantere at et forhold blir varig. Dessverre er det ingenting i livet som kommer med garantier. Jeg kan aldri love at noe varer livet ut. Men jeg kan love at forhold og relasjoner er læring og vekst. Vi kan vokse utrolig mye på smertefulle relasjoner. Vi får det vi trenger, selv om det kanskje ikke var det vi ønsket oss i utgangspunktet. Noen ganger trenger vi å lære oss å si i fra. Andre ganger trenger vi å lære å tilgi. Noen ganger blir vi behandlet dårlig for at vi rett og slett skal finne vår indre kraft, lære å sette grenser, verdsette oss selv og ikke ta i mot noe «dritt» fra andre.

Noe jeg ofte hører når noen sliter i et forhold, med en partner som ikke behandler kjæresten sin med respekt, er: «Ja, men jeg er jo så glad i ham/henne». Kjærlighet og sterke følelser er ikke ensbetydende med å være lykkelig, og det holder ikke om du elsker partneren din aldri så høyt, hvis han behandler deg dårlig. Hva hjelper det om kjærligheten er sterk, hvis den gjør deg ulykkelig? Kanskje er det bedre å være alene enn i et dårlig forhold? Et vanskelig forhold er læring. Spør deg selv hva det er du skal lære og begynn å jobbe med deg selv. Vi kan aldri forandre andre enn oss selv, men ofte når vi forandrer oss, vil det forplante seg i livet vårt som nye erfaringer.

Det beste du kan gjøre for å tiltrekke deg en god partner er:

  • Elsk deg selv
  • Skriv ned alle dine positive kvaliteter
  • Gjør det som du blir glad av
  • Tilgi tidligere skuffelser og svik og tenk på hva du lærte av det
  • Skriv ned hvilke egenskaper du ønsker hos en partner, og se for deg at du sender denne «bestillingen» opp til universet, opp til Gud, der den blir til et fyrverkeri som danser nedover deg. Si inni deg eller høyt: «Tusen takk for at jeg får dette eller noe enda bedre.» Gjør denne øvelsen tre ganger om dagen, spesielt om morgenen like etter at du har våknet og om kvelden før du sovner.

Det er viktig at du er nøye med å presisere hva du ønsker. Da jeg var ung, ønsket jeg meg en kristen mann med hund. Det fikk jeg, men han hadde store problemer og var veldig ustabil. Senere ønsket jeg meg en stor kjærlighet og møtte en jeg hadde sterke følelser for, men han var ikke ledig, og vi hadde uansett ikke passet sammen. Poenget er at jeg fikk det jeg ba om, men det jeg ba om, var ikke spesielt bra for meg og ble noe annet enn det jeg forventet, men det var svært nyttig erfaring, som jeg smiler av i dag. - Stol på at kjærligheten er på vei inn i livet ditt, og vit at den kommer akkurat når tiden er inne.

  • Gi slipp på tvil og frustrasjon og bygg opp positive forventninger til at du får det som er aller best for deg til akkurat rett tid.
  • Fokuser på det du har å gi og på det du vil dele, mer enn på hva du ønsker å få i et forhold.
  • Gi så mye kjærlighet du kan til mennesker rundt deg hver dag.

Det er viktig å komme ut av offerrollen. Jeg har mang en gang sutret over min tidligere uflaks, som jeg etter hvert forsto var læring som jeg vokste masse på. Jeg trengte disse erfaringene for å komme videre og utvikle meg, selv om jeg ikke forsto det da jeg sto oppe i det.

Det er også en høyere hensikt med alt som skjer. Å stole på den guddommelige hensikten, hjelper oss å holde motet oppe under motgang. Jeg håper at noen av disse tipsene kan være til nytte for deg som søker en partner. Ønsker deg lykke til!

Tips en venn på e-post