Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Ord fra en skeptisk healer

Healing er overtro. Healing er psykisk. Healing er oppspinn. Det er et hav av avkreftende adjektiv om healing i den skeptiske verden, og det er lov. Det hender at jeg faktisk er på deres side for å demonstrere mot all humbug og overdrivelse i den alternative verden, og også for å holde meg selv litt jordnær. Men jeg syns virkelig synd på dem som enda ikke har fått opplevd healing.

 Man hører mye om pårørende til svært syke som føler seg lurt av såkalte healere. Ja, det er mye humbug der ute. Og nei, healing er ingen mirakelkur selv om du møter en såkalt ekte healer. Det nytter ikke å overbevise en skeptiker at healing er ekte. Det må oppleves. Og det nytter ikke å gi opp etter å ha feilprøvd en gang. Du må møte den rette healeren på den rette dagen. Når du er åpen for det, når healeren er åpen for det, og når healing trengs. En virkelig god healer ville nok kunne overbevist bare med å leke litt med energier for moro skyld, men det er der det stopper for meg. Når en jeg kjenner vil at jeg skal bevise noe, så er det som om en murvegg plasseres mellom meg og vedkommende. Jeg er ikke her for å overbevise eller frelse. Jeg er her for å hjelpe. Men det bor en liten skeptiker i meg som holder meg litt igjen, og det tror jeg er sunt.

Alle kan heale
Å heale er som å male. Alle mennesker kan skvette litt maling på et lerret. Noen tror de ikke kan male før de har prøvd. Andre ønsker sterkt å få frem bildet. Noen maler amatørmessig, mens andre har talent. Noen få er unike. Jeg derimot har talent for bildemaling, men har litt publikasjonsangst for kunstutstillingen. Jeg unngår konflikt med anmelderne.
Hvor healingen kommer fra vet jeg ikke, om jeg skal svare vitenskapelig. Det er mange teorier og meninger om hvordan healing fungerer. Jeg har vært på flere kurs og seminarer der jeg har fått god utbytte av treningen og fellesskapet, men alltid vært litt imot kurslederens harde fakta. Så en dag møtte jeg en kursleder som sa: - Det som er riktig for meg, er kanskje ikke riktig for deg! Det appellerte til meg!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Troen på kjærlighet
Vi har faktisk ingen vitenskapelige bevis på hvor healingen kommer fra. Men vi har troen. Og vi trenger ikke ha samme tro. Til og med de fleste kristne prester har ikke samme tro. En dag jeg ble sittende med fire prester å diskuterte Bibelen, ble jeg først litt overrasket over hvor forskjellig de tolket bibelversene, og hva engler egentlig er. Men så ble jeg glad for å se hvor mye respekt de hadde for hverandres oppfatninger. Fra denne dag har jeg sammenliknet min egen tro med all verdens religioner. Selv om jeg aldri har kalt meg kristen, så har jeg alltid vært religiøs. Jeg har min form for tro. Jeg har ingen religion eller eksakt navn på mitt troskap. En dag fikk jeg spørsmål fra en person om hva jeg trodde på, siden jeg mente jeg ikke var ateist og heller ikke kristen. Uten betenkingstid svarte jeg kjærligheten.

Jeg liker å tenke at kjærligheten er en rød tråd gjennom alle religioner og livssyn, og at vi alle kanskje tror på det samme, men navngir og praktiserer det forskjellig. Kristen eller muslim. Religiøs eller ateist. Vi søker vel alle det samme? Kjærlighet. Religion og kultur er tillært. Behovet for kjærlighet er medfødt.

Engler fra universet
Det var behagelig å høre kurslederen si at hennes tro ikke sikkert var riktig for meg, og min egen tro var det riktige for meg. Og det var behagelig å høre hvor ulike prestene var. Min egen tro er så sterk for meg at jeg nesten ikke kaller det for tro. Det er min viten, og det er det som er riktig for meg. Jeg vet at noe i universet er høyere enn meg selv og full av kjærlighet. Det som vi alle søker, men som vi gir forskjellige begrep og titler.

Her kommer min kilde til healingen inn. Healing kommer fra kjærligheten. Jeg bruker min kjærlighet som kommer fra kjærligheten rundt meg. Naturen er full av slik drivstoff. Jeg inhalerer rusen naturens luft har å by på, og nyter landskapets syn. Slik healer jeg meg selv. Jeg henter healing inni meg og over meg. Som fra et lys sendt fra universet, eller kall det gjerne for Gud. Jeg henter også fra mine engler, som jeg har valgt å tro er avdøde som er nær meg, hjelpere som har funnet meg, engler som er sendt fra universet eller hva det måtte være. Jeg har noen der som hjelper meg.

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. 

Healing hjelper
Mine foreldre sendte meg og mine søsken til healere vel som til lege, så jeg kan kanskje ha fått det innplantet at healing er en naturlig ting. Alle de sterke opplevelsene jeg har blitt vitne til, gir meg en bekreftelse på at jeg ikke er blitt hjernevasket. Jeg har opplevd. Og jeg håper skeptikerne også får oppleve det en dag.

Min far hadde vært syk lenge og klarte nesten ikke å gå. Jeg fikk se med mine egne øyne at faren min, som jeg måtte hjelpe opp trappen med smerter og tårer, klarte danse smertefritt på egenhånd ned trappene etter besøket hos healeren. Jeg fikk se med mine egne øyne at min nyfødte lillesøster, som lå sammenkrøpet og hylte i smerte, strakk seg ut så lang hun var og endelig ble stille etter at healeren la hånden sin på magen hennes. En liten baby kan da vel ikke lage skuespill? Gjennom alle de møtene jeg selv har hatt hos healere, har jeg erfart en så stor kraft som det er umulig ikke å la seg overbevise av. Jeg har også besøkt flere kirker i Afrika der tradisjonell tro kombineres med kristendommen. Kall det gjerne overtro det de holder på med, men det er virkningsfullt.

Uavhengig av hvor du får healing fra, og hva du tror på, er det en ting jeg vil si deg: Opplev, og ha tro på kjærlighetens kraft!

Lys og varme fra Linda

Tips en venn på e-post