Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hvilke stjernetegn passer sammen?

Har du noen gang lurt på om stjernetegn virkelig kan påvirke hvem vi passer best sammen med? Astrologi har lenge vært brukt til å forklare personlighetstrekk og å gi en indikasjon på hvordan vi kan koble oss med andre på et dypere nivå. Selv om vitenskapen ikke kan bevise stjernetegnenes kompatibilitet, gir det fortsatt en interessant innsikt for mange mennesker.

Text: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop

Noen stjernetegn er likevel sagt å passe bedre sammen med enn andre. Vi tar opp tråden i noen av dem. Her er en kort gjennomgang av hvilke stjernetegn som ifølge astrologien er mest kompatible med hverandre. Vær klar over at dette kun er basert på stjernetegnet ditt.

 1. Væren (21. mars – 19. april) og Løven (23. juli – 22. august)

Væren og Løven er begge ildtegn, kjent for sin lidenskap, energi og sterke vilje. Dette paret kan ha et eksplosivt og lidenskapelig forhold, fullt av eventyr og spenning. De utfyller hverandre godt, med Værens initiativ og Løvens naturlige lederskap. Begge er kjent for å være ganske sta, så kompromiss er nøkkelen i dette forholdet.

 1. Tyren (20. april – 20. mai) og Jomfruen (23. august – 22. september)

Tyren og Jomfruen er begge jordtegn, og deler en dyp kjærlighet for stabilitet, sikkerhet og rutine. De setter pris på det enkle livet og finner glede i hverdagens små detaljer. De to tegnene har også en tendens til å være svært lojale og støttende, noe som kan bidra til et langvarig og meningsfylt forhold.

 1. Tvillingene (21. mai – 20. juni) og Vekten (23. september – 22. oktober)

Tvillingene og Vekten er begge lufttegn, kjent for sin intellektuelle tilnærming til livet. Dette paret deler en kjærlighet for sosialt samvær, kunst, kultur og nye opplevelser. Kommunikasjon er sterkt prioritert i dette forholdet, og begge vil sannsynligvis være i stand til å snakke om alt og ingenting i timevis.

 1. Krepsen (21. juni – 22. juli) og Fisken (19. februar – 20. mars)

Krepsen og Fisken er begge vannetegn, kjent for sin følsomhet og empati. Dette paret kan opprette en dypt følelsesmessig forbindelse, full av forståelse og støtte. Begge har en tendens til å være intuitive, noe som betyr at de ofte vil forstå hverandres behov uten å måtte si et ord.

 1. Løven (23. juli – 22. august) og Skytten (22. november – 21. desember)

Løven og Skytten er begge ildtegn, kjent for deres entusiasme og lidenskap for livet. Dette paret liker å leve livet i full fart, alltid på jakt etter det neste store eventyret. De har en tendens til å inspirere og oppmuntre hverandre, noe som kan lede til et dynamisk og spennende forhold.

 1. Jomfruen (23. august – 22. september) og Steinbukken (22. desember – 19. januar)

Jomfruen og Steinbukken er begge jordtegn, kjent for deres pålitelighet og praktiske natur. Dette paret setter pris på struktur, orden og hardt arbeid. De deler også en dyp forståelse for hverandres behov for sikkerhet og stabilitet, noe som kan skape et sterkt fundament for forholdet deres.

 1. Vekten (23. september – 22. oktober) og Tvillingene (21. mai – 20. juni)

Vekten og Tvillingene er begge lufttegn, kjent for sin nysgjerrighet og kjærlighet til kunnskap. Begge er sosiale sommerfugler, så de vil sannsynligvis ha en stor vennegruppe og et aktivt sosialt liv. Dette paret prioriterer kommunikasjon høyt, og deres samtaler vil være fulle av dybde og mening.

 1. Skorpionen (23. oktober – 21. november) og Krepsen (21. juni – 22. juli)

Skorpionen og Krepsen er begge vannetegn, kjent for deres følsomhet og dype følelsesmessige forståelse. Dette paret vil kunne skape en sterk, nesten telepatisk forbindelse, full av inderlighet og lidenskap. Begge er også kjent for deres lojalitet, noe som kan skape et sterkt og varig bånd mellom dem.

 1. Skytten (22. november – 21. desember) og Væren (21. mars – 19. april)

Skytten og Væren er begge ildtegn, kjent for deres eventyrlyst og dynamiske natur. Dette paret vil dele en kjærlighet for utforskning og nye opplevelser, noe som kan føre til mange eventyr sammen. Begge er optimistiske og livlige, noe som kan skape et morsomt og energisk forhold.

 1. Steinbukken (22. desember – 19. januar) og Tyren (20. april – 20. mai)

Steinbukken og Tyren er begge jordtegn, kjent for deres stabilitet og ro. Dette paret deler en dyp forståelse for hverandres behov for sikkerhet og pålitelighet, noe som kan skape en trygg og støttende forbindelse mellom dem.

 1. Vannmannen (20. januar – 18. februar) og Tvillingene (21. mai – 20. juni)

Vannmannen og Tvillingene er begge lufttegn, kjent for sin intellektualitet og nysgjerrighet. Dette paret vil sannsynligvis ha livlige samtaler, fulle av fascinerende ideer og innsikter. De deler en kjærlighet for kunnskap og oppdagelse, noe som kan lede til et spennende og opplysende forhold.

 1. Fisken (19. februar – 20. mars) og Skorpionen (23. oktober – 21. november)

Fisken og Skorpionen er begge vannetegn, kjent for deres dype følelsesmessige forståelse og empati. Dette paret kan skape en sterk, nesten telepatisk forbindelse, full av inderlighet og medfølelse. Begge er også kjent for deres intuisjon og følsomhet, noe som kan bidra til et sterkt og meningsfylt forhold.

stjerntegn horoskop kjærlighet
Stjernetegn

Stjernetegn og kjærlighet

Det er verdt å merke seg at selv om stjernetegn kan gi en generell ide om kompatibilitet, er det mange andre faktorer som påvirker forhold. Kommunikasjon, respekt, kjærlighet og forståelse er alle viktige elementer for et vellykket forhold, uavhengig av stjernetegn. Husk at astrologi er ment å være et verktøy for selvrefleksjon, ikke en hard og rask regel. Vi er alle unike individer, og våre stjernetegn er bare en del av hvem vi er.

I siste instans er det opp til hver enkelt å bestemme hvem de er mest kompatible med, basert på deres egne personlige erfaringer og verdier. Uansett hva stjernene måtte si, er den viktigste faktoren i ethvert forhold evnen til å elske og akseptere hverandre som dere er.

Totalt er 12 planeter i horoskopet ditt som beskriver de ulike talenter, kvaliteter, egenskaper og potensiale som du har og kan videreutvikle. Hva som er viktig for deg i et parforhold dekkes mye av planetene Sol, Måne, Merkur, Venus, Mars og Saturn. Solen er jeget ditt, Månen forteller om behovene dine, Venus forteller hva du verdsetter i kjærligheten, hva du liker og misliker, dine moralske og etiske verdier. Mars forteller om hva du fysisk tiltrekkes av, Merkur hvordan du kommuniserer. Og Saturn forteller om forholdet kan bli stabilt, langvarig og forpliktende.

Ønsker du en eksakt analyse av hvem du passer sammen med kan du ta kontakt med en av våre klarsynte eller astrologer på telefon 79 000 000. Husk å oppgi fødselsdato, klokkeslett, år og fødested.

Velkommen til en samtale!

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle