Karla

Kode: 468

Kode: 468

 • Klarsynt veileder
 • Kjærlighet og relasjoner
 • Medium og healer

Møter sine mennesker med verdighet og respekt.

Karla bistår deg gjerne i krevende, uklare og vanskelige situasjoner. For henne er det viktig at du opplever å bli hørt, og at du blir møtt med verdighet og respekt.
Hun har mange års erfaring, og er en meget treffsikker, spirituell livsveileder som leser deg og din situasjon raskt.

Her er hva Karla tilbyr hjelp innenfor:
- Kjærlighetssituasjoner & nære relasjoner
- Sitt sterke klarsyn/intuisjon
- Kanalisering/mediumskap
- Tarot
- Healing

Karla videreformidler til deg på en ærlig, jordnær og medfølende måte.

Velkommen til en samtale med KARLA

Snakker også spansk.

Mine tilbakemeldinger

22.07.2024

Svært treffsikker, satt på masse kunnskap og egenerfaring, leste meg som en åpen bok, møtte meg med respekt og sterkt ønske om å hjelpe. Fantastisk samtale!

15.07.2024

Ble så utrolig rolig og glad erter å ha fått snakket med karla hun er en meget dyktig dame. Tusen takk

21.06.2024

Jeg trengte en samtale vedr mitt langvarige ekteskap .Det Karla fortalte meg fikk meg til å skjønne at jeg var i en prosess som jeg ikke helt hadde tenkt på. Jeg smilte flere ganger og lo litt også.Hun hadde en rolig og behagelig stemme.Jeg kan trygt anbefale henne 😊

29.04.2024

Ærlighet

27.04.2024

Samtalen var bra. Det var litt vanskelig å høre og forstå det hun sa noen ganger, fordi linja/lyden var uklar og jeg ville gjerne forstå og høre hva hun sa da minuttene går fort. Hun kjennes som oppriktig og ‘spot on’🫶

23.04.2024

Forståelse og kloke ord

26.03.2024

Karla beskrev min nåværende situasjon akkurat slik den er uten at jeg sa noe. Hun beskrev ting i detaljer, ting som bare jeg vet om. Jeg spurte om kjærligheten og en spesiell man, og alt Karla sa om den mannen stemte på en prikk. Hun er varm og god å snakke med😊 Tusen takk for en fin samtale🥰 Anbefales på det sterkeste, denne dama er en av de beste her på magic💫

25.03.2024

Ærlig og veldig treffsikker

21.03.2024

Veldig hyggelig å prate med, og virker som hun er troverdig. Sier ting som stemmer, uten at jeg har gitt nødvendig informasjon. Og jeg følte jeg fikk klarhet i en situasjon.

24.02.2024

Snakket med deg fint mindre en to uker siden og mye har stemt. Snakket med deg om en bestemt person. Mye av det du sa om han har han sagt i ettertid. Du sa blant annet at han kom til å forstå at han har vært egoistisk. Det har han sagt. Han har tatt nøytral kontakt for å forklare/lette sitt hjerte . Det du sa im at han hadde så lite energi ar han ikke klarte å hente seg ett brød en gang. Nylig hatt influensa sa han. Han sier også at han er på sosiale medier for å se på bilder av meg. Alt dette sa du til meg. Han fortalte meg dette. Og det var akkurat som du sa. Du kunne ikke gi meg noe svar på om d ordner seg for oss to og det kunne heller ikke han. Tiden vil vise. Du sa innledningsvis i denne spådommen at han sto med ryggen utenfor en ring i det som har vært og med blikket vendt mot meg. Sånn som det ser ut nå går det ikke helt min vei. Men du hadde rett i myyye. Kommer med oppdatering.

08.02.2024

Svært profesjonell og varm

19.01.2024

Karla er treffsikker og flink. Beskreiv notid veldig bra. Tar kontakt igjen 😊

04.11.2023

Kan virkelig anbefale Karla. Hadde en veldig bra samtale me henne og fikk klarhet i det jeg lurte på. Alt har stemt til nå. Jeg komme til å bruke Karla fremover.

03.07.2023

Han kom tilbake som du sa, med en forklaring Tusen takk❤️

30.05.2023

Hei Karla😊Jeg ble nesten litt skremt over hvilken tilbakemelding jeg fikk av deg idag. Uten å fortelle noe om mim situasjon, bare at jeg sa om du ser noe av kjærlighet for meg i nærmeste fremtid og at jeg står ved en Skillevei i livet, så greide du å få frem spot on hvordan jeg har det. Når du snakket om at jeg har en sterk magefølelse for hva som er bra for meg, tenkte jeg at den tanken tenkte jeg faktisk idag, så det var om du leste tankene mine. Og at kjærligheten kommer til meg innen 3-4 måneder. Det er helt fantastisk for det er noe som holder på å skje. Hva skal jeg si mer; det her er bare fantastisk❤️kommer nok til å ringe, da jeg fikk svaret på e-post, men ønsker å snakke mer med deg.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?
Kim
 • Medium uten hjelpemidler
 • Rådgivning
 • Selvutvikling
Lite bilde av klarsynte Larissa Larissa
 • Synsk medium
 • Healer
 • Juridisk rådgivning
klarsynte bente Bente
 • Klarsynt intuitiv veileder
 • Tarot
 • Fremtid
klarsynte linda Linda
 • Klarsynt veileder
 • Tarot
 • Mediumskap
Lite bilde av klarsynte Sigrid Sigrid
 • Astrologi
 • Nåtid/fremtid
 • Tarot