Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Hva slags godteri er din favoritt???

Godteri, søtsaker, snop.. Kjært barn har mange navn! Hva er din favoritt?

Væren - Tørket frukt

20.3.  – 19.4.

Ditt element er ild og din regjerende planet er Mars, og du liker alt som gir deg energi.
Du utstråler vitalitet og selvsikkerhet. Ditt hår er litt krøllete og bærer ofte et rødlig skjær over det. Din væremåte kan virke litt pågående, og du er temmelig intens av deg. Du er glad i mat som er sterk og har en kraftig smak. Det kan være alt fra chili, hvitløk og løk til kraftig, rød karri. Tørket frukt kan være helsebringende for deg og gir deg masse energi. Særlig er du glad i rosiner og svisker. Det er ikke bare godt, men også bra for forfordøyelsen og synet ditt. Utvalget er stort når det gjelder tørket frukt, og favorittene dine vil kanskje være banan, fersken og melon.

Tyren - Engelsk konfekt

Engelsk konfekt iStock_000004505730Small 
 

20.4. – 20.5.

Ditt element er jord og din regjerende planet er Venus.  Du er et arbeidsjern og er temmelig motorisk i din værmåte. Du er bestemt og meget viljesterk. Ditt tegn med horn og et okselignende hode betegner både din fysiske og psykiske styrke. Du er jordnær og meget ambisiøs, ligner svært mye på en sta og hederlig engelskmann. Når det gjelder mat, så er du glad i alt som kommer fra jorda. Men du sier aldri nei takk til godbiter av engelsk konfekt etter et måltid eller rett og slett når du har lyst til å kose deg i sofaen foran TV’en. Du er romantisk og drømmende, og engelsk sjokolade vil kanskje kunne gi deg den lille piffen til å avtale en hyggelig date med din kjæreste.

Tvillingene - Gelètopper

21.5. – 20.6.

Ditt element er luft og din regjerende planet er Merkur. Ditt stjernetegn skrives som det romerske tallet to som representerer den dobbelte natur  hos en tvilling. Du er kommunikativ, fleksibel og meget sosialt anlagt. Du liker mat som gror over jorda bedre enn mat som vokser under jorda. Du har alltid vært veldig glad i kylling og annet fjærkre, og for ikke å glemme egg.  Men først og fremst er det alt som er laget av frukt og bær som faller best i smak hos deg. Og særlig når du får geletopper med fruktsmak i, da er dagen reddet for deg. Du liker alt som er mykt og deilig, og når du får geletopper med jordbær, eple eller pæresmak, da er du i den syvende himmel!

Krepsen - Sjokolade

21.6. – 22.7.

Ditt element er vann og din regjerende planet er Måne. Ditt stjernetegn ser ut til å være to krabbeklør som klynger mot hverandre, men symboliserer også samtidig  to næringsgivende kvinnebryster. Du er moderlig og følelsesladet, sympatisk og beskyttende, men også temmelig manipulativ av karakter. Du er glad i alt som heter sjømat, og også alt som inneholder mye flytende og spennende fyll setter du stor pris på. Sjokolade med fyll  i er jo nesten skapt for deg. Det finnes en ny type sjokolade som er myk og nydelig med enten jordbærfyll eller mokkafyll. Den smelter rett og slett i munnen din som om du nettopp har fått et kyss fra din kjæreste.

Løven - Gummibjørner

Gummibjørn3 iStock_000007092408Small 
 

23.7. – 22.8.

Ditt element er ild og din regjerende planet er Solen. Ditt stjernetegn står for løvens manke. Dyrenes konge symboliserer også den kongelige natur av dette tegnet. Du er utholdende og kongelig, sjenerøs og entusiastisk, men du kan være litt for dominerende og påtrengende. Du liker alle varianter av kjøtt, og alt annet som gir deg kraft og energi. For å hygge deg med noe ekstra godt og spennende, så må gummibjørner være noe for deg. Her får du muligheten til å tygge og tygge, fortsatt trene opp og ivareta bruk av dine kraftige tenner og kjever. Disse finnes i mange varianter, og spesielt godt vil du like gummibjørner som gir deg en forfriskende mentol smak.

Jomfruen - Kjærlighet på pinne

23.8. – 22.9.

Ditt element er jord og din regjerende planet er Merkur. Jomfruen representerer en ung jente som holder en klynge av maiskolber i sine hender. Dette symboliserer også de produktive og fruktbare sider ved Jomfruen. Du er serviceinnstilt og analytisk, effektiv og samvittighetsfull, men du kan være temmelig diskriminerende og liker å holde avstand fra folk du ikke kjenner godt. Du er glad i all mat som vokser og gror under jorda. Du liker å slikke på en ”kjærlighet på pinne” og oppføre deg som en ungjente, for du er en person som aldri blir voksen. ”Kjærlighet på pinne” med jordbær eller bringebærsmak tror jeg vil være midt i blinken for deg! 

Vekten - Drops

23.9. – 22.10.

Ditt element er luft, og din regjerende planet er Venus. Ditt stjernetegn symboliserer en Vekt med to vektskåler. Du som er født under dette stjernetegnet, er kanskje det mest rettferdig mennesket på jorden. Du er sosial og harmonisk, samarbeidsvillig og diplomatisk, men til tider sliter du med å bestemme deg. Du er glad i all slags mat, men setter pris på god gammeldags hverdagskost. Drops liker du veldig godt. Særlig i dine daglige gjøremål vil du ha godt av å tygge og suge på et drops. Mentol-, jordbær- og honningsmak kan virke forfriskende på deg som er Vekt. Med et drops i munnen får du massevis av ideer, og du kan lettere ta en riktig avgjørelse. 

Skorpion - Lakris

Lakris iStock_000018004924Small 
 

23.10. – 21.11.

Ditt element er vann og dine regjerende planeter er Mars og Pluto.  Ditt stjernetegn symboliserer Skorpionens halestikk. Du er intens og mesterlig, magnetisk og hemmelighetsfull, mistenksom og kontrollerende, men du er også av og til litt selvdestruktiv, noe som du absolutt bør prøve å unngå å være. Du liker sterkt krydret mat, særlig kinesisk og annen orientalsk mat er noe du elsker å spise hver dag. Kjøtt, fisk og grønnsaker er noe du liker godt. Lakris synes du er spennende og godt, særlig sterke og krydrede lakrisbomber. Saltede og krydrede smaker setter din energi i gang, og du blir nesten ekstatisk når du får smake på slike lakrisbomber.

Skytten - Non Stop

22.11. – 21.12.

Ditt element er ild og din regjerende planet er Jupiter. Ditt stjernetegn symboliserer en pil som flyr i luften. Dette tegnet betegner deg som en person av dobbel natur, det vil si at du både er intuitiv og samtidig meget intellektuell. Du er søkende og spørrende, optimistisk og idealistisk, jovial og rastløs, men du kan av og til virke litt overfladisk. Du er glad i all slags mat, og sier aldri nei til å prøve noe nytt.  Du spiser godt og får i deg mye, men heldigvis har du en veldig god forbrenning. Av godterier må  Non Stop være det du liker best, spesielt fordi det heter Non Stop. Du spiser jo ustanselig, og tygge sjokolade med sprø overflate, må være noe som passer deg godt.

Steinbukken - Marsipan

22.12. – 20.1.

Ditt element er jord og din planet er Saturn. Ditt stjernetegn symboliserer stabilitet og utholdenhet. Tegnet ligner på en sjøgeit som stiger opp fra havet i det ukjente for dermed å bringe sivilisasjon til menneskeheten. Du er autoritær, disiplinert, samvittighetsfull, tradisjonell og tålmodig, men litt pessimistisk av legning. Du foretrekker kjøtt foran fisk, og du er veldig glad i poteter. Nøtter er din store lidenskap, så derfor er marsipan midt i blinken for deg. Marsipan trukket med sjokolade får tennene dine til å løpe i vann. Dessuten er det egentlig veldig sunt å spise marsipan. Hjernen får tilført mange forskjellige typer av vitaminer. Følgelig er det mange kloke steinbukker ute og går! 

Vannmann - Karamell

21.1. – 18.2.

Ditt element er luft, og din regjerende planet er Saturn og Uranus. Ditt stjernetegn består av to bølgeskvulp, det ene symboliserer din intuisjon, og den andre din medmenneskelighet. Du er humanitær, kreativ, eksentrisk, idealistisk og vitenskapelig. Du liker å spise helseriktig, slik at du får i deg nok vitaminer og mineraler. Du er også veldig glad i sterk, og gjerne utenlandsk mat. Når du skal kose deg med litt godterier innimellom, er karamell noe som smelter på din tunge. Fløtekarameller er nok din favoritt, men kanskje karamell med honningsmak kunne ha vært noe for deg. Honning er sunt, og karamell med honning må være prikken over i’en for deg.

Fiskene - Konfekt

19.2. – 19.3.

Ditt element er vann og din regjerende planet er Jupiter og Neptun. Ditt stjernetegn symboliserer to Fisker som svømmer i to forskjellige retninger, men som er knyttet sammen til hverandre. Du er lidenskapelig, mottakelig, drømmende og kreativ, men av og til litt selvoppofrende, og her må du lære deg å sette grenser. Du foretrekker å spise mye sjømat, alt som er flytende og som innholder mye vann, det liker du. Særlig liker du å slappe av med din kjæreste med en stor konfekteske med forskjelligste typer av konfekt i. Du liker flytende fyll av kirsebær, jordbær, banan og mokkalikør. Men dessverre, hvis du ikke passer på, så har du veldig lett for å legge på deg.

Slik blir 2023 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.