Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Fødselsdag-test

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Tips en venn på e-post 

MANDAG

De som er født på en mandag, har aldri problemer med å fnne på noe gøy. De liker å være midtpunktet, er glad i oppmerksomhet, og det å få andre til å le. Fremtidsutsikter: Mandagsbarn blir ofte journalister, programledere eller komikere.

TIRSDAG

Tirsdagsbarn kan virke litt ”smågale”. De har god fantasi, og er ofte vågale og impulsive. De kan også være stressa og glemsomme, men stiller alltid opp for vennene sine. Fremtidsutsikter: Tirsdagsbarn bør jobbe innen media, underholdning eller kundeservice.

ONSDAG

Onsdagsbarn er flinke til å tilpasse seg det motsatte kjønn. De elsker å flørte og gi komplimenter, men samtidig bli respektert. Liker også diskusjoner. Fremtidsutsikter: Onsdagsbarn blir gode selgere og rådgivere.

TORSDAG

Torsdagsbarn er forsiktige personer. De er ofte stille og rolige, og velorganiserte. Alle burde ha et torsdagbarn i familien pga omsorg, og som konfliktløser. Fremtidsutsikter: Torsdagsbarn blir gode omsorgsarbeidere. (Veterinær, lege, psykolog ol.)

FREDAG

Fredagbarn er ”tøffe”, og tilhører den harde kjerne. De er fulle av selvtillitt og attitude. De har sterke meninger, og er realister i ett og alt. Fremtidsutsikter: Fredagsbarn blir ofte gode advokater, prosjektledere og managere.

LØRDAG

Lørdagsbarn er forfengelige. De er svært opptatt av mote, utseendet og status. De er representative og diplomatiske. Humøret svinger som regel ofte. Fremtidsutsikter: Lørdagsbarn blir gode designere, stylister og arkitekter.

SØNDAG

Søndagsbarn skiller seg ut. De er svært selvstendige og uredde. De gjør alltid som de selv vil, men tråkker aldri noen på tærne. Det virker som om de lever litt i sin egen verden. Fremtidsutsikter: Søndagsbarn blir gode kunstnere, håndverkere og lærere.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle