Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Sykdom åpnet opp for åndelige opplevelser

Cathrine Myrland, 39 år fra Molde, var i ungdomsårene plaget med vonde ledd. I voksen alder fikk hun diagnosen, en sjelden bindevevssykdom som fører til betennelser i ledd, muskler, sener og indre organer. I boken «Healer over natten» skriver hun om sine egne opplevelser og hvordan energiene utgjør helheten i universet.

Tekst: Ingrid Stephensen. Foto: Privat  

- Allerede i ung alder så jeg alt jeg kom over på TV av overnaturlige programmer, om synske barn, hjemsøkte hus, ufoer og kornsirkler. Jeg ble mer og mer fascinert, og interessen for det overnaturlige ble stadig større. Det samme ble drømmen om å kunne se og snakke med de døde, sier Cathrine og fortsetter:

- En varm septemberdag for ti år siden fikk jeg ønsket mitt oppfylt. Jeg gikk tur med hunden min. I det fjerne bruste elven. Alt var så fredelig. Fuglene sang. Plutselig ble jeg oppmerksom på en mann som stod i skråningen til venstre for meg. Han hadde rallarhatt, vadmelsklær og en gjeterstokk i venstre hånd. Nysgjerrig kikket jeg mot ham, men da hadde han forflyttet seg til den høyre siden av veien. Blikket mitt søkte mot ham på nytt, men da forduftet han rett foran øynene mine. Da skjønte jeg at jeg hadde sett en ånd for første gang. Jeg ble jublende glad.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Cathrine Mykland har skrevet bok om sitt gjennombrudd som synsk og healer.

Åndelige opplevelser
Da Cathrine kom hjem, fortalte hun moren om møtet med den ukjente mannen. Moren hennes ble hvit i ansiktet og sa at det hørtes ut som hennes bestefar.

- Jeg ble veldig spent på om dette møtet kunne åpne opp for flere åndelige opplevelser. Jeg måtte ikke vente lenge. Påfølgende natt kom et blendende lys ned fra det øvre synsfeltet. Det trakk seg litt nedover før det samlet seg som en tynn gulltråd på den venstre siden av synsfeltet og forsvant. Jeg ble fortalt at lyset jeg hadde sett var min inngang til åndeverden, den jeg hadde drømt om i hele mitt liv. Hver natt så jeg utallige ansikter som blafret foran øynene mine. Jeg syntes det var både skremmende og spennende, for jeg visste aldri hva som kom, sier Cathrine og legger til:

- Et syn husker jeg ekstra godt. Det var en avmagret dame med vått hår klistret nedover ansiktet. Hun hadde store mørke ringer rundt øynene, og blikket var helt tomt. Med ett forstod jeg hvorfor hun hadde utrykket av tomhet i ansiktet.

Ofringer
-
Ikke langt fra huset vårt ligger en vakker tursti. Langs stien er en offergrav fra jernalderen, med en offerstein bare noen meter unna. Graven var plyndret, og steinene moselagte. Det var vanskelig å forestille seg brutaliteten som hadde utspilt seg der flere hundre år tidligere. Mitt nattlige besøk av den triste kvinnen viste at hun var blitt ofret. Det er jeg overbevist om, forteller Cathrine.

Et par år senere flyttet hun til et annet hus som hadde stått tomt i ett år. Ingen hadde røkt der. Men jeg kjente med en gang en sur lukt av sigarettrøyk på kjøkkenet. Hver eneste dag kjente jeg lukten av røyk, men på forskjellige steder. En kveld luktet det til og med røyk av min pute. Det var ekkelt, og det var ikke lett å få sove. Heldigvis har jeg en tante som er healer, og jeg ringte derfor til henne for å få hjelp til å ta bort denne ånden. Det gjorde hun, men så kom det flere nye. Tanten min måtte nok en gang rense huset for ubudne gjester. Selv om energiene i huset mitt ble balansert en dag, var det alltid nye ånder der dagen etter, forteller Cathrine, som begynte å undre seg over at hun fikk så mange besøk av forskjellige ånder.

Cathrine er glad for alle hun kan hjelpe.

Lysets vokter
- Jeg kontaktet en kvinne jeg kjenner, og hun fortalte meg at jeg er lysets vokter. Det er min oppgave å hjelpe åndene inn i lyset. Det sterke lyset over hodet mitt fungerer som en magnet for åndene. Hvordan skal jeg hjelpe dem? spurte jeg meg selv. Hvor kommer de fra? Hvorfor kommer de til meg? Det var en ustoppelig strøm. Huset mitt var tidligere en kårbolig tilknyttet nabogården. Gården ble først nevnt i kirkeboka i år 1350. Man kan tenke seg hvilke skjebner som kan ha utspilt seg der i løpet av disse 700 årene. Kun 200 meter fra huset lå en liten, koselig kirke fra 1726. Hvilke skjebner lå begravet der? Jeg tror at flere av åndene som besøkte meg, kom fra gården og kirkegården, sier Cathrine, som hele tiden trekker til seg ånder.

- Jeg var stolt over at jeg hadde klart å føre ånder inn i lyset. Det ble en daglig rutine at jeg hjalp 10 til 15 ånder. Jeg brukte god tid på å snakke med hver og en av dem for å finne ut hvor de var fra, og hva skjebnen deres hadde vært. Jeg lærte meg å kjenne på energien deres og hvordan de så ut, sier Cathrine som ville utforske åndeverdenen.

Utforsket åndeverdenen
- Jeg begynte å søke etter mine hjelpere i åndeverdenen. Alle har hjelpere som er der for oss. En regresjon ville hjelpe meg, mente jeg. Jeg bestilte derfor en time hos en regresjonsterapeut. Bildene som kom opp var fra Mexico. For 900 år siden var jeg indianer. Beskjeden fra indianeren som het Achned var klar. Han hadde kommet for å fortsette treningen av meg. Jeg skulle begynne å behandle folk. Å heale folk. Ville jeg klare det? Jeg overtalte min gode venninne til å være prøvekanin. Automatisk begynte hendene mine å jobbe, og min venninne merket at det skjedde noe i kroppen. Det jeg ikke var forberedt på, var at jeg kunne se rett gjennom henne. Skjelettet, musklene og senene. Dagen etter følte min venninne seg lettere til sinns, hun hadde mindre smerter og mer energi. Dette gjorde meg glad, sier Cathrine, som følte det hele som uvirkelig.

 

Healet slagrammet mann
- Jeg ble fullstendig oppslukt av det som skjedde og benyttet hvert ledige minutt til å snakke med indianeren, føre over ånder eller behandle noen. At jeg over natten kunne se rett inn i kroppen til den som lå på behandlingsbenken, var svært overraskende. De symbolske bildene jeg fikk rundt hjertet stemte som oftest med hvordan vedkommende hadde det. En skade så jeg i forstørret form. Jeg kunne sette fingeren på det nøyaktige punktet der vedkommende hadde det vondt, sier Cathrine og fortsetter:

- Nesten ett år hadde gått siden den første healingtimen. Jeg hadde arbeidet med mange ulike plager både fysiske og psykiske. Så fikk jeg spørsmål om jeg kunne hjelpe en mann som hadde hatt hjerneslag. Han hadde store lammelser. Han satt i rullestol og trengte hjelp til det meste. Jeg oppdaget fort at kroppen hans føltes som betong, mørk og tung. Jeg måtte få i gang systemet hans ved å tilføre lys og energi til hele kroppen. Hver uke dro jeg til ham for å gi ham healing. Etter den tolvte behandlingen ringte han til meg om kvelden og fortalte at han hadde gått noen skritt. Tårene rant på oss begge. Etter 16 behandlinger kunne han gå 20 meter med prekestol. På fire måneder gikk han fra å være pleietrengende til å klare en del selv. Det ga meg troen på at ingenting er umulig.

Ble brent på bålet
I en regresjon opplevde Cathrine å bli brent på bålet:
- Jeg husker godt en reise tilbake i tid. Til Frankrike på 1500-tallet. Min tidligere mor var der sammen med meg. Jeg stod på bålet. Ble brent som heks. Jeg hadde en lang hvit kjole på, det lange lyset håret blafret i vinden. Jeg var kneblet, jeg kjente tydelig at den nedre delen av munnen ble rykket nedover mot halsen og brystet. Jeg hadde også bind for øynene. Selv om jeg satt trygt i sofaen min hjemme, lyste rommet opp i oransje blafrende farger. Jeg måtte åpne øynene for å sjekke at det ikke brant der på ordentlig. Beskjeden fra min mor var klar, ta med deg klarsynet fra det livet til kroppen og livet ditt i dag. Jeg gjorde som hun sa og følte meg med ett rikere. Jeg kunne se at lillesøsteren min også hadde evner, men dette ble holdt skjult så hun ikke skulle lide samme skjebne som meg, sier Cathrine, som oppdaget at hun også hadde evner til å rense hus for dårlige energier.

Cathrine driver sin egen butikk med steiner, krystaller og urter.

Etterspurt husrenser
- Jeg får ofte mailer fra folk som ber om hjelp til å rense huset. Når de har tatt steget og kontaktet meg, er de som regel desperate. De orker ikke å ha det slik lenger og vurderer å flytte fra huset. Gjenstander har flyttet plass, barnet påstår at det er en nifs mann på rommet. Faren ser at døren åpnes og lukkes som om det kom en person inn i rommet. Når jeg spør hvorfor de ikke har kontaktet meg tidligere, får jeg ofte til svar at de ikke har forstått at det kunne være noen flere i huset enn de som er av kjøtt og blod. Ganske mange mennesker trenger fysiske bevis før de innser at det er energier som stjeler all deres energi, forteller Cathrine.

- Samme dag kan jeg få bilder eller informasjon om hva som venter meg. Når jeg kommer til stedet, får jeg fort en følelse av energiene som er der. Tung luft, fysisk motstand, pusteproblemer, problemer med å stå på grunn av smerter i beina er noe av det jeg føler på kroppen. Har ånden hatt problemer med rus, får jeg ofte et lite innblikk i et liv med rus. Har ånden vært innlagt på psykiatrisk sykehus, fornemmer jeg skiftende humør. Dette er noen eksempler på hva som kan dukke opp. De aller fleste ånder ønsker bare å komme seg i lyset så fort som mulig, sier Cathrine som har opplevd at de maser hvis hun prater for lenge med huseieren.

- Når ånden går i lyset, letter atmosfæren i rommet. Det blir lettere å puste, det er som om luften blir helt klar, forteller Cathrine som er en etterspurt husrenser. Hun har renset hus i hele Romsdalen. Både vanlige hus, bygninger, fabrikker og sykehus har hun renset.

- Min sjel har kommet langt i utvikling. Den har lært og erfart gjennom hundrevis av liv. Jeg har fått svar på mange spørsmål gjennom regresjon. Mitt kall er å åpne opp og bevisstgjøre folk på hvilke energier vi har rundt oss som vi ikke kan se. Målet er at det skal aksepteres av flest mulig, at det er et liv etter døden, at det finnes ånder og andre energier rundt oss som lever sine parallelle liv sammen med oss. Vi er på jorden på lånt tid, som en brikke i et mye større spill enn vi kan klare å forstå. Det er ikke meningen at alle skal kunne forstå like mye. Vi skal ikke måle oss opp mot hverandre. Vi skal være glade for den gaven vi har fått og bruke den på best mulig måte, fastslår Cathrine. Modig har hun turt å gå nye veier. Å utforske det ukjente.


Jeg var så heldig å få fjernhealing av Cathrine. Store mengder pollen i luften gjorde meg tungpustet. Jeg merket at noe skjedde med meg. Det ble lettere å puste.  

I boken: «Healer over natten» skriver hun om sine opplevelser og deler sine innerste tanker med oss.  

Nærmere opplysning: www.cathrinesalternativ.com

Tips en venn på e-post