Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Stjernetegn og Valentinsdagen

Valentinsdagen, også kalt ”Alle hjerters dag” er hvert år 14. februar. I år faller den på en onsdag. Det er ikke alltid lett å få til de store sprell i en travel arbeidsuke og hverdag. Men her kommer noen tips om hvordan du kan markere dagen, og vise at du setter pris på noen uten av det tar for mye tid og krefter eller koster en formue.

Tekst: Randi Bjærum. Bild: Midjourney

Valentinsdagen er kanskje den dagen i året vi virkelig får vist hva vi føler overfor en bestemt person. Tradisjonen er ganske ny her i Norge, men i USA har den eksistert i tiår.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle 

Ved kjennskap til astrologi og hvilket stjernetegn vedkommende du ønsker å glede, kan du skape magi og legge den perfekte ramme rundt Valentinsdagen.

Her kommer noen tips hvis du ønsker å planlegge litt romantikk i år.

Væren

En date med adrenalinskapende og fartsfylte aktiviteter som kickboksing eller lignende gir god stemning mellom deg og Væren. Gir du i tillegg Væren en liten utfordring der vedkommende får brynt seg vil Væren blomstre. Høres det skremmende ut, så tenk at det enkle er ofte det beste når det kommer til Væren. Om det er squash, paintball, en tur på ski eller i alpinbakken så er grunnessensen at man skal ut av sofakroken og bevege seg. En hyggelig middag for to gjerne med underholdning til er og en sikker vinner. Det som er viktig er at du får frem leken og spontaniteten i løpet av dagen eller kvelden. Får Væren i tillegg få lov til å være den som bestemmer, eller er lederen vil alt fungere vel.

Valentiner motto: Tenk aktiviteter.

Tyren

Ønsker du romantikk og spenning på Valentinsdagen går veien til Tyrens hjerte via naturen og magen. En hyggelig romantisk middag for to med levende lys og dempet musikk, og en spasertur etterpå er en klassisk vinner for den konservative Tyren. Avsluttes i tillegg kvelden foran peisen kan mye skje. Det er viktig at maten er stilfullt tilberedt og er av utsøkte råvarer. Lag gjerne ting fra bunnen av. Overrasker du i tillegg Tyren med et smykke eller en annen utvalgt gave som kommer fra hjertet knytter du sterke bånd. Konsentrer deg om hvilke interesserer Tyren har og velg noe ut ifra vedkommendes smak. Kjenner dere hverandre allerede godt kan et forslag om massasje være en hyggelig avslutning på det offisielle programmet.

Valentiner motto: Sats på kvalitet.

Tvillingene

Glad i moro og alltid klar for en intellektuell utfordring vil Valentinsdagen være en festdag for de fleste Tvillinger. Personer født i Tvillingene er alltid lett å glede, men kan fort bli rastløse og kjede seg. Legger du opp til en kveld med mye prat og latter, gjerne med billetter til et standup show, kino eller revy vil du sette magien og stemningen for helgen. Tvillingene er glad i god mat, men stemningen rundt og den intellektuelle samtalen er viktigere. Men det er viktig at det er noe vedkommende har glede av å se. Scrabble eller andre ordspill er og noe som skaper stemning.

Valentiner motto: Sats på intellektuell stimulering

Krepsen

Inviterer du en Kreps ut på Valentinsdagen uten å kjenne vedkommende kan du få deg en overraskelse. Krepsen er hjemme- og familiekjær så du kan risikere å få hele familien med på kjøpet. Spiser dere hjemme kan det være greit å ha en nødløsning i huset for ekstra inviterte gjester. Romantikk og glede kan du regne med at det blir siden Krepsen er glad i god stemning og er lette å glede generelt sett. En god middag i romantiske omgivelser skaper bånd, men det er viktig at restauranten har et godt kjøkken. Ta med blomster og konfekt når du henter Krepsen. Det verdsettes. Det viktigste er likevel at du gir Krepsen en følelse av at du nyter vedkommendes nærvær. Krepsen er en av de mest intuitive tegnene, og har sin styrke i magefølelsen, og den er ikke til å diskutere med.

Valentiner motto: Vær oppriktig.

Løven

En Løve liker å bli verdsatt og bli vist oppmerksomhet. Røde roser og en konfekteske er en utmerket start på kvelden før du tar vedkommende ut på en flott restaurant der Løven kan få lov til å glitre og skinne. Gjør du ære på Løven i alle former får du en romantisk og hyggelig kveld. Løven er en ordentlig eventyrer, og har sansen for luksus. Samtidig er de sjenerøse og deler gjerne. Når du er tatt inn i varmen viser de deg omsorg, men prøv deg ikke på noe tull for rettferdighetssansen er sterk. De er lidenskapelige og ganske rettfrem når de vet hva de liker. Klarer du å imponere Løven vil kvelden gå av seg selv. En musikal, show eller noe med et musikalsk innslag kan være prikken over i`n. Gir du Løven en gave kan det gjerne være et element av gull i det, enten det er smykker eller papiret rundt konfektesken.

Valentiner motto: Tenk glamorøst.

Jomfruen

For de fleste Jomfruer vil Valentinsdagen være en dag som vil bli husket. Legg an til en formell dresskode, og ta Jomfruen ut på konsert, opera, symfonien, teateret eller en kunstutstilling, før turen går til en mer formell restaurant. Det trenger ikke å være så avansert, men et kulturelt innslag der dere blir inspirert og kan snakke videre om skaper god stemning. Jomfruen kan være særs kritisk og er ikke alltid lett å tilfredsstille, men legger du vekt på detaljene er du et godt stykke på vei. Å uttrykke følelser gjør ofte Jomfruen litt sjenert så her må du være aktiv. Men husk at det enkle ofte er det beste. Direkte tale, samt smågaver, blomster, vin og sjokolade viser at du setter pris på vedkommende.

Valentiner motto: Legg vekt på detaljene.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle

Vekten

Vekten er alltid på topp på Valentinsdagen når det er flørt og moro i vente. Det er dagen for romantikk med stor D. Planlegger du en Valentinsdag der Vekten er hovedgjesten, vil et kort tidligere på dagen som inneholder små hint være en god start for å bygge opp en stemning. Kvelden bør legges opp både med god mat og underholdning. Legg bort hverdagsantrekket og ta frem finstasen, da føler Vekten seg verdsatt. Vær galant og høflig, åpne døren og hold ut stolen. Det verdsettes. Den ene siden av Vekten liker den klassiske verdensmannen, men på den andre side er Vekten også et naturbarn. En måneskinnstur kan være den perfekte avslutning på dagen. Og selvfølgelig følger du henne hjem til døren som en ekte gentleman du er. Setter du Vekten på bussen hjem kan det bli en stund til dere sees igjen.

Valentiner motto: Vær galant.

Skorpionen

Med månen i eget tegn vil de fleste Skorpioner allerede føle seg vel og bidra til at kvelden blir både magisk og romantisk. Skorpionen er et av de mest lidenskapelige og forførende tegnene. Skorpionen er ikke direkte et party-menneske, men foretrekker rolige omgivelser der man kan prate sammen. Diskusjoner og debatter er ikke tingen å dra vedkommende med på for Skorpionen vet selv hva han eller hun vil, og har ikke behov for å diskutere det. En intim restaurant, gjerne av den mindre typen med noen få små bord, skaper den rette stemningen for en romantisk kveld. Tar du med en liten gave for å vise din oppmerksomhet blir kvelden fullkommen. Går turen videre etter restauranten er dunkle og intime steder og nattklubber tingen. Det er ikke uten grunn at Skorpionen blir kalt Nattens dronning.

Valentiner motto: Lite og intimt, men med stil.

Skytten

Skytten er en ivrig oppdagelsesreisende og en farende fant. En tur ut er det som skaper glede for Skytten på Valentinsdagen. Skytten er lett å begeistre, livsnyter, kunnskapstørste og lekne som de er. En ridetur eller kanefart er et av de mer ambisiøse Valentiner aktivitetene, mens alt som inneholder fart og spenning fenger. En tur til nærmeste tettsted eller by, og spise en middag der, er også en opplevelse som vil bli husket. Har du mulighet og tilgang til kunstutstillinger, eller andre aktiviteter som går over landegrenser er Skytten med. Enten det er språk, mat eller kultur er Skytten nysgjerrig og kunnskapstørst på det meste. Avslutter du kvelden med en lang tur der meninger utveksles, og diskusjonen kan gå over alle livets spørsmål har du den perfekte rammen rundt kvelden.

Valentiner motto: Ut på tur

Steinbukken

Det sikreste kortet for å skape romantikk og glede hos en Steinbukk er en kveld med stil og tradisjoner. Gjerne et tradisjonsrikt, men ujålete sted der man kan sitte i rustikke møbler og godt skjermet. God mat er viktig, men Steinbukken er vel det av stjernetegnene som er mest glad i tradisjonsrik middag som serveres på bondeheimen, og mer rustikke plasser. En tur til nærmeste veikro, men med mat av god kvalitet er en god ting å gjøre på Valentinsdagen. Det er hyggelig om du stiller med blomster og konfekt for det sitter langt inne hos Steinbukken å uttrykke det.

Valentiner motto: Rustikk sjarm

Vannmannen

Valentinsdagen faller rett i fanget på Vannmannen som har Solen i tegnet sitt hvert år på denne tiden. Vannmannen er en bestemt personlighet som liker intelligent og humoristisk flørt.  En valentinsdag med en Vannmann krever litt planlegging. Tenk utradisjonelt og nyskapende. Forsøk å overraske Vannmannen med noe sprøtt og uvanlig. Et besøk på et museum utenom det vanlige der dere kan utveksle tanker og meninger kan fenge, samt rusletur i byen eller nærmeste senter der shopping og kafebesøk er inkludert. Har du tilgang til frisk skog og fjell kan en skitur eller klatretur bygge opp om romantikken hvis vedkommende er av den sportslige typen Vannmann.

Valentiner motto: Tenk utradisjonelt og innovativt.

Fiskene

Fisken er en glad og likenes person. Alle romantiske utspill, uansett hvor tåpelige de er vil Fisken ta godt imot. Du viser bedre i handling enn i ord når du skal gi uttrykk for hva du føler for Fisken. En romantisk middag er selve prikken over i`n, men før det kan en tur i nærmeste badeland, svømmehall eller akvarium være en fin start på festlighetene. Har du ikke noe sånt i nærheten av der du bor kan kino, fornøyelsespark, gallerier eller en form for utstilling sette stemning. En god gammel klassiker på Tv`n fra filmverdenen er også noe Fisken vil like å verdsette.

Valentiner motto: Vær romantisk.

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop