Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Healingen hjelper mennesker og dyr

For Runar Halonen kom healing evnene plutselig og uventet. Han gjennomgikk en utrolig forvandling, som varte over tid, og i dag praktiserer han healing og fjernhealing og hjelper mennesker og dyr over hele landet. Parallelt med healingen bruker han sitt klarsyn og sine mediale evner.

Tips en venn på e-postTekst og foto: Kari Flaata Halling

Runars kontor og behandlingssted ligger sentralt i Mjøndalen utenfor Drammen, i en sidebygning til huset han og kona Julia kjøpte for et seks år siden. Folk som kommer til Runar blir tatt godt imot. På det trivelige venteværelset brenner levende lys, og det råder en god atmosfære.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Healeren selv fremstår som stillferdig og beskjeden og er ikke av de mest snakkesalige. Likevel er hans nærvær sterkt. Det er som hans aura omfavner den personen han har foran seg, og de healende energier er sterkt tilstedeværende.

Les også:
Maija kommuniserer med dyr 

Julebordet

I 1996 skjedde noe som endret Runars liv. Han var 25 år og visste veldig lite om healing og åndeverdenen generelt. Den tidligere vektløfteren og skihopperen hadde riktig nok oppsøkt en healer da han skadet seg i styrkeløft, og denne healeren oppsøkte han flere ganger:

- Det var spennende å oppleve den strømmen jeg kjente i kroppen da jeg fikk healing. Jeg ble alltid bra etter at jeg hadde vært hos ham!

I denne perioden følte Runar at han sto fast i livet. Jobben han hadde som produsent av skyvedørsgarderober hadde han egentlig ingen interesse eller glede av lenger. Han var tydelig frustrert.

- Fredag 13. desember 1996 hadde vi julebord med jobben. Jeg var glad i å feste på den tiden og var stort sett på byen hver eneste helg. Plutselig, under middagen, følte jeg noe rart begynte å skje med meg. Jeg merket at en strøm av energi og varme begynte å pulsere i kroppen. Først trodde jeg det var alkoholen som spilte meg et puss, for jeg var langt fra edru. Men så begynte jeg å kjenne energien fra folk rundt meg og kunne fornemme hva de hadde av plager. Etter hvert prøvde jeg å holde hendene på de stedene de hadde vondt. Hendene mine var kokende varme, og smertene forsvant der og da på de enkelte. Jeg var både fascinert og sjokkert over det som skjedde, men en indre stemme sa til meg at dette hadde med healing evner å gjøre, forteller den sympatiske mannen.

Møtte veggen

Noen uker senere begynte Runar å se menneskelignende skikkelser bevege seg rundt i leiligheten. Han kunne sitte i sofaen og kjenne at det gnistret av energi rundt ham, som om det smalt et slags blitzlys over hodet hans. Samboeren hans opplevde også det som skjedde. Det blinket i hele leiligheten.

- Det skjedde også mye rart i kroppen min. Det ene øyeblikket var jeg glovarm, det neste kald. TV-en slo seg på midt på natta. Det var akkurat som om universet ville ha min oppmerksomhet! forteller Runar.

I begynnelsen var det nokså skremmende, men etter hvert ble disse opplevelsene en naturlig del av hverdagen. Han oppdaget etter hvert at sjeler av avdøde mennesker kunne kommunisere med ham, og han oppdaget stadig oftere at han kunne hjelpe andre via hendene sine.

Etter å ha holdt på med healingen noen år, ble Runar sliten både psykisk og fysisk:

- Jeg slet både personlig og med økonomien. Ting sto fast, og jeg følte at jeg ikke lykkes med noe. Jeg hadde allergiplager og hadde ikke noen god energi. Samtidig opplevde jeg at mange jeg ga healing til fikk det mye bedre. Noen vant også i lotto eller på hester. Jeg opplevde det som urettferdig at jeg brukte så mye tid på å hjelpe andre, mens jeg selv hadde så mye problemer. Jeg var rett og slett sint på universet en stund, medgir Runar.

Loven om tiltrekning

- Det kom til et punkt da jeg nærmest ble dyttet bort til bokhyllen. Fant en bok som jeg hadde kjøpt noen år før, men ikke helt hadde forstått. Boka het ”Åndens Energi”, skrevet av Wayne Dyer. Denne boka kom til å bety mye for meg. Den bidro til min nye oppvåkning, og jeg forandret retning i livet.

Boka tar for seg mange av de samme prinsippene som senere har blitt kjent gjennom boka og filmen ”The Secret”, blant annet den såkalte Loven om tiltrekning. Den bruker Runar i alt han gjør, og er også en viktig del av hans virksomhet som healer.

DSC_0096 
Når Runar healer, styrkes energien der det er mest behov på kroppen. 

- Det handler om at likt tiltrekker likt. Det vi tenker på, drømmer om eller fokuserer på, det tiltrekker vi, både når det gjelder ting rundt oss og vår egen helse. Derfor handler helbredelse mye om å fokusere på det vi vil oppnå, og slik vi vil ha det, i stedet for det vi mangler eller det som er galt. Hvis jeg trener, sier jeg ikke til meg selv at jeg trener fordi jeg er slapp eller svak. Jeg fokuserer på at jeg trener fordi jeg vil bli sterk og frisk. Her ligger den store forskjellen, mener healeren.

Etter at Runar oppdaget "Loven om tiltrekning", endret hans eget liv seg til det bedre. I 2003 var virksomheten hans som helbreder og klarsynt blitt så omfattende at han valgte å kutte ut sin vanlige jobb og satse fullt på sine evner. Siden har han vært healer, klarsynt og medium på heltid.

I perioder driver han med kursvirksomhet, og i tillegg renser han hus som er hjemsøkt av ånder.

- Jeg averterer aldri. Folk som har vært her tidligere eller som har mottatt fjernhealing forteller det videre til andre. Jeg driver med healing og veiledning, som går på at folk finner seg selv og kommer i kontakt med sitt indre. Og de lærer hvordan de kan jobbe med selvhealing videre, noe som ofte er en døråpner til egen utvikling, forklarer han.

Universets kraft

Runar tar fjernhealing på folk fra hele landet, men også på dyr, spesielt katter og hunder.

- Fjernhealing fungerer like bra som vanlig healing. Det er universets egen kraft som helbreder, derfor er det ikke nødvendig at den jeg gir healing til befinner seg i nærheten. Jeg mener at dette er en kraft som finnes i og rundt oss alle, og i alt som eksisterer. Jeg er en slags kanal for denne kraften. Jeg formidler energi til dem som trenger det, og så aktiveres energiene som allerede finnes i dem. Du kan på en måte si at du helbreder deg selv, ved min og universets hjelp, forklarer Runar og legger til at da han var liten, var han veldig nysgjerrig på universet og hva som fantes der ute.

- Hvor føler du at du henter kraften fra?

- Kraften kan komme som i et lys eller i alle regnbuers farger. En veldig kjærlighetskraft. Akkurat hvor den kommer fra, kan jeg ikke si. Jeg kan ikke bestemme hvilken kraft jeg skal bruke. Det er noe som skjer i kommunikasjon mellom klienten og universet med meg som kanal. Alle healere henter ned den samme kraften, men den har fått så mange navn. Likevel er det snakk om samme kraften, og den kommer fra samme kilden. Det har også litt å si hvor langt man er utviklet som healer, og hva klienten skal motta, forklarer Runar.

Medium seanser

- Mange som kommer til meg er kronisk syke og har prøvd alt, eller de har depresjon og/eller angst. Jeg er opptatt av å følge loven og er nøye med at jeg ikke stiller diagnoser. Det har jeg ikke lov til. Det er legens område. Jeg sier til klienten at det er viktig å opprettholde den behandlingen og de medisinene de får fra offentlig helsepersonell, sier healeren.

- Jobber du som medium?

- Jeg har ikke rene medium timer, men enkelte healing timer har også blitt medium seanser. Det er ikke bare avdøde slektninger, men også dyr, som tar kontakt fra den andre siden. Før en klient kommer til meg, kan jeg merke at jeg får besøk fra åndeverdenen. Jeg får som regel opp veldig klare bilder. De som kommer fra den andre siden kan vise meg hverdagslige ting som gjør at klienten gjenkjenner dem. De kan også komme med beskjeder til klienten. Ofte kommer de for å gi støtte til healingen som skal skje, svarer Runar.

Husrensing

Runar liker best å jobbe hjemmefra, og det er ikke så ofte han reiser ut til folk:

- Rensing av hus gjør jeg mest på avstand. Over telefon går jeg gjennom hvert rom i huset sammen med klienten. Det er ikke alltid det holder med en rensing. Jeg følger alltid opp, for å sjekke at alt er i orden. Men de åndene som er ført over, kommer ikke tilbake. Jeg kan aldri tvinge åndene over, men åpner opp veien for dem. Det er veldig sjelden jeg ikke greier å få dem over.

- Er det virkelig slik at noen ånder er aggressive og onde?

- Alle mennesker er forskjellige. Ikke alle er hyggelige og snille! Så lenge de henger igjen, tror jeg de har samme personlighet som da de levde. Tror ikke de forandrer seg før de har gått over til den andre siden. De åndene som ikke har gått over liker av en eller annen grunn ikke dagslys. Om kvelden og natten beveger åndene seg oftere rundt i huset. Når det er dagslys, er det ofte at åndene oppholder seg i litt mørke rom eller forsvinner i kjelleren eller på loftet, og da merkes de ikke så godt, sier Runar og understreker at dette er hans opplevelse, og på ingen måte et fasitsvar.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Han opplever at uken før fullmåne ringer de fleste som ønsker husrensing. Det er også da han opplever mest åndelig aktivitet fra de som ikke har gått over.

- Fullmånen påvirker følelsene våre på godt og vondt. Vi kan ofte se på nyhetsbildet at det er mye krangel, diskusjoner og annet bråk rundt fullmåne. Men det er også en tid å skape gode følelser, sette mål, å jobbe med tankene, bevisstgjøre hva man egentlig ønsker å oppnå i livet. Da vil på en måte de gode følelsene forsterkes veldig. Nymånen kan påvirke oss på samme måte som fullmånen. Når det er nymåne, ca. 14 dager etter fullmåne, kan det også være fint å komme i gang med nye prosjekter eller inngå kontrakter, forklarer Runar.

Egen opplevelse

De fleste healere holder hendene over eller på kroppen til klienten. Det gjorde også Runar tidligere, men etter hvert oppdaget han at han fikk best resultater ved å sitte litt lenger unna. Han vil gjerne vise meg hvordan han jobber. Jeg legger meg til rette på en benk med hodet høyt hevet. For at jeg skal åpne opp for den universelle kraften, ber han meg tenke på en vanndråpe som drypper ned i og blir ett med havet. Jeg må innrømme at jeg har vanskeligheter med å visualisere, men prøver så godt jeg kan.

Med lukkede øyne utfører han noen bølgende bevegelser med armene, som om han fanger inn energiene. Han bekrefter at når han healer, styres energien der det er mest behov på kroppen. Innimellom spør han hvordan jeg har det og om jeg kjenner noe spesielt. Jeg bekrefter at den følelsen av uro jeg hadde i kroppen er borte, og jeg føler at jeg puster lettere.

Runar sitter fortsatt med lukkede øyne og ber meg beskrive rommene i huset der jeg bor. Før jeg kom hit, kjente han en uro og begynte å fryse, noe som kan være at åndelig aktivitet er knyttet til min person eller i hjemmet mitt. I stuen står et gammelt spisestuemøblement som jeg kjøpte i en auksjonsforretning for mange år siden. Runar finner at en eldre dame er knyttet til møblementet. Hun har skapt uro og tung energi i hjemmet. Han får rykninger i det han sender henne over. En mann, som jeg gjenkjenner som min far, vandrer mellom soverommene i annen etasje, men han er allerede på den andre siden og er der bare for å passe på og hjelpe.

Etter healingen avtaler vi et par kvelder, der Runar skal sende fjernhealing til meg. Han ber meg være åpen og nysgjerrig foran denne seansen.

Healing prosessen

I fjor kom Runar med boka "Min utrolige forvandling". Foruten hans egen utrolige livshistorie, inneholder den sterke historier fra hans virke som healer. Boka inneholder også kanaliserte budskap fra den andre siden som han selv har tatt ned eller har fått gjennom Liv Hilmen.

DSC_0092 
 

- Liv har vært en god støtte og hovedveileder gjennom hele min åndelige prosess. Gjennom såkalte englereadinger har hun gitt meg de svarene jeg trengte for å komme meg videre, sier Runar.

Han samarbeider også med Tron Syversen og lager avslappende musikk, meditasjoner og lydhealing. Han er også med på Soundhealing konserter. Den siste ble holdt i Oslo Konserthus i slutten av juni, sammen med Morten Eriksen.

Mange har fortalt om opplevelser de har hatt ved å lese boka hans:

- I dyp takknemlighet overfor universet og de krefter som har utviklet meg, kan denne boka sette i gang prosesser hos den som leser boka. Du kan få aktivert din indre healing evne til høyere frekvenser. Energien og kreftene jeg er så heldig å få lov til å formidle i mitt healingarbeid, ligger også i ordene jeg skriver i boka, i CDen jeg har laget og skriv jeg sender ut. De opplevelsene du kan få ved å lese boka er positive for den videre utvikling i ditt liv. La energien i boka arbeide med deg ved at du har tillit til universet, og vær takknemlig for de prosesser du opplever. Alt i kjærlighet!

Runar deltar ikke så ofte på messer, men han skal være med på Den store Alternativmessen på Lillestrøm i november 2012.

Hjemmeside og nettbutikk: www.runarhalonen.com 

Fikk hjelp til hundene mine og meg selv

Gunn Støa Strømsnes fra Hønefoss kan anbefale healer Runar Halonen på det varmeste. Både hun selv, de to hundene hennes, og andre i familien har fått god hjelp. 

Når jeg føler at jeg trenger hjelp, er Runar den første jeg ringer til. Jeg har besøkt ham flere ganger, og av og til har han brukt fjernhealing. Noen ganger holder det med to behandlinger, andre ganger må det flere til. Han har blant annet hjulpet meg i forbindelse med nakkesmerter, hodepine og utbrenthet. Han er seriøs og ærlig, og gir ikke folk falske forhåpninger. Hvis han føler han ikke kan hjelpe, sier han fra. Og han lar deg ikke ta unødig mange healing timer hvis det ikke er nødvendig. Det er veldig spesielt å besøke ham på kontoret. Man får en slik ro, som er helt ubeskrivelig. Han er tvers gjennom snill og god, og jeg kan ikke få fullrost ham.

Runar er også veldig glad i dyr og er utrolig flink med dem. Begge hundene mine (flat coated retrievere) er nå døde, men de fikk god hjelp av Runar mens de levde. Da Cindy var ca. seks år, var hun veldig dårlig. Runar ga henne fjernhealing. Hunden pep og ynket seg og reagerte tydelig på healingen. Han så at det var mye grønt rundt henne, og det stemmer, for det var mye grønt i stua. Cindy levde i seks år til.

Hunden Sara levde til hun var nesten 14 år (mot normalt ca. ti år). Hun hadde forkalkning og en ganske stor svulst på øyelokket, som ble borte etter healingen. Hunden ble så bra at den ikke behøvde å bruke medisiner på slutten.  

Hjertesyk hund fikk hjelp

Frøydis Andberg fra Troms har en gammel dachs som heter Bajas (11 år). Han fikk hjertefeil for snart tre år siden. En fredag så det ille ut. Bajas ble veldig dårlig. Men healing fikk hunden på beina igjen.

Etter at Bajas fikk hjertefeil, har han fått hjertemedisin og vanndrivende hver dag, i tillegg til at han går på spesialfór, siden han ikke kan ha noen form for salt i maten sin. Bajas er en liten, sterk hund, som på en måte lever på ”overtid” ifølge en veterinær jeg har brukt.

En fredag var Bajasgutten min veldig dårlig. Hjertet gikk helt løpsk. Jeg tenkte at alt skal være prøvd, også healing, spesielt siden jeg i forkant har vært så heldig å få være med på gratis ”live healinger” på nett med Runar Halonen, som jeg vet virker på meg.

Jeg fikk umiddelbart masse hjelp fra healing gruppen, inklusive Rune, som også tok healing på Bajas to ganger samme kveld lørdag og søndag. Bajas ble mye bedre, ingen feber, og hjertet slo rolig igjen. At healing hjelper, det er det ingen tvil om!

Jeg er utrolig takknemlig for at det finnes så gode mennesker som Runar Halonen. Han gir masse av seg selv. Flere ganger har jeg opplevd så mye godhet. Jeg har ”følt at jeg har letta” og etterpå har jeg følt en enorm glede.

TUSEN TUSEN TAKK! 

Noe av det sterkeste jeg har opplevd!

Katrine Gulbrandsen Nilsen fra Drammen har fått god hjelp hos Runar, og det har også sønnen hennes gjort. Hun opplever healeren som svært seriøs og anbefaler ham på det sterkeste.

Jeg var i lang tid plaget av stress og indre uro. Jeg følte at jeg bekymret meg for alt mulig, både på mine egne og andres vegne. Det var slitsomt. Nattesøvnen var også dårlig.

Jeg kom til Runar og ble tatt svært godt i mot på en saklig og seriøs måte. Healingen hans er noe av det sterkeste jeg har opplevd. Tydelige prikkinger i hele kroppen, samtidig som jeg så klare farger, selv om jeg hadde øynene lukket. Jeg fikk umiddelbart en rolig følelse i kroppen, og det ble lettere å senke skuldrene og puste vanlig. Jeg opplevde at mange følelser kom til overflaten, og det var godt å få de ut.

I tillegg til dette hadde min sønn, som da var åtte år, vært plaget av sterk kvalme i fem måneder. Vi hadde vært hos lege, barnelege, tatt alle mulige blodprøver, men de fant ingenting galt med ham. Det var slitsomt, fordi han hadde gått fra å være en super livsglad og sporty gutt til bare å ville sitte inne og se på TV, for da var ikke kvalmen så påtrengende. Jeg tok ham med til Runar, og etter den ene behandlingen var det en helt ny gutt som gikk ut av døra hans. Kvalmen var helt borte og har ikke vært der siden. (Det er ett år siden han var hos Runar). Sønnen min har en fantastisk måte å forklare hva Runar gjorde: - Mamma, han tok kvalmen ut av meg!

Når vi avslutter alle timene med Runar, og han ber oss betale med bankkort, og vi får stemplet kvittering, da vet jeg at dette bare understreker hans seriøsitet.

Jeg er svært takknemlig for den hjelpen vi har fått, og jeg setter stor pris på ham og hans arbeid.

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.