Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Healer Kirstens varme hender

I utgangspunktet var Kirsten Midling-Thorsen (31) skeptisk til healing, men i dag er hun en anerkjent og meget dyktig healer på Sørlandet. Med sine varme hender har hun behandlet mange mennesker for en rekke plager.

Tekst og foto: Linda Lund

- Som barn oppfattet jeg meg ikke som annerledes, men jeg ble fortalt fra jeg var ganske liten at jeg hadde varme hender. I familieselskap hendte det ofte at noen kommenterte hvor gode og varme hendene mine var, selv om jeg selv ikke merket noe til det selv, sier Kirsten.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Etter hvert som hun ble eldre, opplevde hun ofte episoder hvor hun kunne roe ned urolige mennesker bare ved å være tilstede.

- Når et barn faller og slår seg på kneet, legger vi gjerne hånden på det for å roe ned barnet. Det å legge hånden på noe som er vondt virker alltid smertelindrende. Det er det samme som skjer når jeg gir healing!

Les også:
Healing: Underverker for kropp og sjel

Kirsten mener at alle har i oss evnen til healing. Vi må bare få kontakt med denne evnen først. Hos noen skjer det av seg selv, som en prosess, og hos andre skjer dette via kurs. 

Første møte med healing

I oppveksten hadde Kirsten hørt om healere, men hun syntes de hørtes merkelige ut. De var ikke særlig anerkjent av omverdenen slik de er i dag.

Selv om interessen for det alternative alltid har vært stor, var det var først i 2003 hun opplevde noe som fikk henne til å se med nye øyne på healing. Hun var veldig skeptisk da bestevenninnen fortalte om en hun kjente som drev med healing. Kirsten var nettopp ferdig med lærerutdannelsen da denne venninnen spurte henne om hun hadde lyst til å oppleve healing. Selv om Kirsten var skeptisk, tok nysgjerrigheten overhånd, og hun hadde en slags forutanelse om at dette var viktig for henne.

- Jeg tenkte først at jeg ikke egentlig var så veldig interessert, og jeg hadde jo hørt at dette bare var humbug, men jeg bestemte meg for å prøve likevel, til tross for at jeg ikke hadde vondt noen steder. Og så fikk jeg jo den første timen gratis, smiler Kirsten.

- Min første healing time hadde jeg i en operasjonssal på Rikshospitalet. Hendene til healeren var varme og behagelige, og da jeg lukket øynene så jeg ”nordlys” inne i hodet mitt. Det var en utrolig vakker og behagelig opplevelse. Men dette var ikke det beste! Da jeg var ferdig med behandlingen, klarte jeg ikke la være å smile. Jeg var så blid og positiv og klarte ikke tenke en negativ tanke! Jeg prøvde, tro meg, men hver gang jeg tenkte noe negativt, ble det slått i hjel av noe positivt. Og sånn gikk jeg i en hel måned. Jeg var rene solstrålen, følte meg nyforelsket og var så lykkelig som jeg aldri før hadde vært! Alt på grunn av en healing time!

#kampanje2#

Reiki healing

Tiden gikk, og Kirsten oppsøkte healeren flere ganger. En dag hun var hos henne, nevnte hun hvor heldig hun synes healeren var som kunne hjelpe andre mennesker.

- Healeren så på meg, og sa: ”- Men du er vel klar over at du også har disse evnene?” Det var jeg jo ikke! sier Kirsten.

kirsten1[2] 
 

Snøballen rullet videre. Healeren anbefalte Kirsten å ta kontakt med noen som holdt kurs i Reiki healing. På den måten kunne hun lære mer om hva healing var, og hvordan hun kunne ta i bruk evnene sine. Det tok ikke lang tid før Kirsten hadde gjennomført Reiki I og Reiki II med gode resultater. Ryktet om den dyktige, nyutdannede healeren spredte seg, og hun begynte å ta imot klienter en dag i uken på Velværesenteret i Mandal.

- Det jeg lærte på Reiki kursene ga meg en viss trygghet og dannet grunnlaget for healingen, men etter hvert som jeg ble mer erfaren, kjente jeg at jeg gikk mer og mer bort fra Reiki og brukte intuisjonen min i stedet. Jeg hadde også gått på flere medium utviklingskurs og utviklet meg stadig på den biten.

- Medier og klarsynte jeg har møtt på min vei har ofte kommentert healing evnene mine og sagt at jeg bør fortsette å utvikle dem. Så da jeg kom over et kurs som het ”spirituell healing” med Kim Are Stende, kjente jeg at dette føltes riktig. Spirituell healing betyr åndelig healing, og jeg bruker åndelige veiledere som støtte og hjelp mens jeg healer, forteller Kirsten.

Fjernhealing

- Under et av kursene trengte jeg en klient å øve fjernhealing på. Jeg lurte på hvem jeg skulle kontakte da jeg fikk en telefon fra min mor som hadde vært uheldig og skadet kneet på dans. Dette var en lørdag, og hun vurderte litt om hun skulle vente til mandag for å komme seg til lege, for hun syntes ikke hun kunne bry legevakten med dette. Da jeg spurte om hun kunne tenke seg å være prøvekanin for fjernhealing, var hun litt usikker, men hun ville jo ikke stikke kjepper i hjulene for sin datter heller, så hun takket ja.

- Klokken fem satt hun klar i sofaen hjemme hos seg selv for å motta healingen. Hun kjente straks en intens forverring i kneet, men til hennes store overraskelse slapp smerten taket helt bare noen minutter senere. Kneet ble helt bra og det ble ikke behov for noe lege etterpå, forteller den dyktige healeren.

Kilde av kjærlighet og godhet

Idag har Kirsten et hyggelig lokale sentralt på Vigeland i Lindesnes kommune, vest for Mandal. Her tar hun imot klienter som ønsker å ha kontakthealing, som hun kaller det, men hun gir også fjernhealing:

– Energi forutsetter ingen fysisk kontakt, for energi kan gå igjennom alt og dirigeres dit det er bruk for det, uavhengig av distanse. Jeg driver både med fysisk kontakthealing og fjernhealing, alt etter hva kundene ønsker. Fjernhealing er like effektivt som fysisk healing. Når jeg gir healing, føler jeg at jeg henter kraften fra en universell kilde av kjærlighet og lys. Det høres sikkert rart ut for noen, men jeg kobler meg opp mot en energikilde utenfra, og jeg blir ikke sliten av å gi healing. Det er ikke min energi som overføres. Jeg har blitt spurt noen ganger om jeg tror det er Guds energi jeg overfører, men jeg ønsker ikke å bli puttet i noen religiøs bås. Jeg velger å kalle det Kilden, en hjelpende kilde som sprer kjærlighet, lys og godhet, sier Kirsten og legger til:

- Noen ganger får jeg beskjeder eller budskap som formidler videre til klienten, eller jeg kan stille spørsmål og får svar tilbake i form av en tanke. Dette føles veldig naturlig for meg!

Positive tilbakemeldinger

Kirsten blir litt oppgitt over TV-programmer som ”Åndenes makt” og lignende, hvor det brukes masse skumle effekter for å gjøre alt mystisk og skremmende. Hun liker at ting foregår på det jordnære planet.

- Jeg har heller ikke noe ønske om å være en healer kun for de som er interesserte i det alternative. Dette er ikke noe hokus pokus. Jeg ønsker å være der for alle som måtte ha behov for healing. Jeg har sendt ut et ønske om at bare de jeg kan hjelpe tar kontakt.

Kirsten innrømmer at det heldigvis er sjelden hun får negative bemerkninger:

- Det var ei dame som spurte meg om det var Gud jeg fikk kraften fra. Da svarte jeg at det visste jeg ikke, og da sa hun rett ut at det var djevelens verk. Men jeg henger meg ikke opp i slike utsagn. Det viktigste for meg er å kunne hjelpe andre mennesker med evnene mine, ikke hva andre måtte mene!

Kirsten mottar ofte takknemlige SMS fra mennesker hun har hjulpet. Mens vi snakker tikker det inn en ny gladmelding fra en klient hun har hjulpet kvelden før. En dame takker for at hun ble kvitt nakkesmerter hun hadde slitt med i årevis. Kirsten stråler og gir uttrykk for at dette er så gøy:

- Jeg er takknemlig for at jeg kan hjelpe andre. Her står jeg nå: Åpen og klar for å strekke ut en hjelpende hånd til de som måtte trenge en! Om det er psykiske eller fysiske plager, så gjør jeg så godt jeg kan for å hjelpe!

Ble kvitt uutholdelige smerter

For tre år siden falt Arne Rygh (51) ned fra en tre meter høy veranda. Han brakk ryggen på tre steder, men overlevde mirakuløst. I ettertid har han vært sterkt plaget med uutholdelige smerter i rygg, skuldre, nakke og armer.

arnerygh[2] 
- Å bli kvitt smerten i nakken og armene er helt fantastisk, sier Arne Rygh, her sammen med healeren Kirsten Midling-Thorsen. 

Bruddene i ryggen grodde sammen feil, og Arne er operert til sammen fire ganger. I nakken har han fått forkalkninger i nakkevirvlene, og har derfor byttet ut endel av disse i håp om bedring. Utskiftingen av nakkevirvlene er en risikofylt operasjon.

Man kan tenke seg det verste utfallet av en slik operasjon med tanke på at man går inn via halsen og passerer blandt annet hovedpulsåren, stemmebåndet og andre vitale organer. Operasjonen har Arne vært igjennom to ganger. Begge gangene gikk alt bra, og nakken har blitt bedre i lengre perioder. Men da smerten nok en gang vendte tilbake, og MR konstaterte at det var kommet forkalkninger i nakkevirvlene som ikke var byttet ut, gikk han mildt sagt ”i kjelleren”.

Ville operasjonen gå bra også en tredje gang? Uansett visste Arne at han ikke ville klare å leve med smertene:

- ”Jeg har til tider verket så mye at jeg har grått. Smertene har vært uutholdelige”, sier han.

Etter å ha gått en periode på sterke smertestillende medisiner, kastet han tablettene i søpla og bestemte seg for å finne løsningen selv. Og det viste seg at svaret ikke var mer enn noen tastetrykk unna.

På Facebook fikk Arne en dag se at en venn hadde lagt ut en link om en healer som het Kirsten Midling-Thorsen. Hun holdt til en times kjøretur unna. Arnes interesse var vekket.

”Jeg var usikker på om jeg torde ringe, men etter en lengre diskusjon med meg selv, tok jeg sjansen.  Det har jeg ikke angret på!” sier Arne.

Han tok kontakt med Kirsten, og de avtalte tid for behandling. Arne var spent da han ble tatt i mot på healerens kontor på Vigeland. Under prosessen kjente han at ting begynte å løsne i nakken. Kirsten sendte også to fjernhealinger innen ei uke etter behandlingen, og Arne kunne tydelig kjenne at det jobbet i nakken hans. Han var også plaget med intense smerter ut i begge armene. I dag har Arne hatt seks behandlinger hos Kirsten, og han er kvitt smerten i nakken og i armene.

”Ryggen er nok et nærmest umulig prosjekt, for beina har grodd feil sammen, og da er det vel vanskelig å gjøre noe med. Men å bli kvitt smerten i nakken og armene er helt fantastisk” sier han.

”Folk i Kvinesdal stopper meg gjerne og spør hva som har skjedd. De sier at jeg ser ut som en ny mann. Da forteller jeg gladelig om healingsopplevelsene jeg har hatt hos Kirsten,” sier Arne, som også har anbefalt familie og venner å få behandling hos den dyktige healeren.

Alle er tilsynelatende godt fornøyde:

”Hun ”fikset” blant annet ryggen til en jeg kjenner som har hatt fire prolapser. Han har visst ikke hatt vondt siden”!

Kontaktinfo:

Kirsten Midling- Thorsen
Rådhusgata 1
4520 Lindesnes

Tlf 93453232

Nettside: http://kirstenshealing.com/ 

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.