Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Anita elsker å hjelpe, inspirere og spre lys

I sin ungdom var Anita Angelica Meyer fast bestemt på å bli prest, men en spesiell opplevelse gjorde at hun avbrøt teologistudiene og ”gikk over til” det alternative. Anita har utviklet sterke evner og er glad for å kunne hjelpe andre mennesker. Hun er også svært takknemlig for å få lov til å jobbe hos Magic Circle.

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Anita tar imot i sitt trivelige hjem i Sandnes. Her bor hun med samboer og en cain terrier som heter Chrissy. Det er en lun og behagelig atmosfære i rommet. Rundt omkring står engler, buddhaer og krystaller.  Anita selv utstråler ro og harmoni, og det er behagelig å være i hennes selskap.

- Jeg har nok hatt evner som barn, uten at jeg visste hva det var. Jeg tok inn veldig mye rundt meg. Jeg hadde en tøff oppvekst med mye angst. Hadde en enorm lengsel etter Gud og det guddommelige. Jeg var ikke en som gikk på fest. Kunne i stedet sitte hjemme og lese i Bibelen. Jeg følte meg annerledes og alene, at jeg ikke var et A4 menneske. Men etter hvert så finner man jo ut av ting, møter andre, lærer mer, sier Anita og byr på kaffe og kake.  

preview
 Anita med sin firbente venninne Chrissy.

En spesiell opplevelse

- Jeg har alltid vært opptatt av det åndelige og lurt på hvorfor vi er her og hva meningen er med livet. I min ungdom ville jeg bli prest og begynte å studere teologi, fortsetter hun. Men skjebnen ville det annerledes:
- Jeg var på ferie i Tunisia og var med på en tur til Sahara. Det var en spesiell opplevelse. Jeg bare visste at jeg hadde vært der før. Jeg ble helt satt ut. Fra da av trodde jeg på reinkarnasjon. Jeg satte flere spørsmålstegn ved kristendommen. For eksempel ble det å tro på helvete for snevert for meg. Men jeg tror fortsatt på Gud og Jesus som en opplyst mester.
Etter hvert gikk Anita mer og mer over til det alternative:
- En venninne gikk på reikikurs og ga meg behandling. Det ga meg så mye, og jeg tenkte at dette må jeg også prøve. Så ble det reiki, tarot og masse kurser, blant annet i healing og astrologi. Alt var så spennende. Leste alt jeg kom over av alternative bøker.

I dag er Anita utdannet innenfor healing, klarsyn og mediumskap, men hun føler at hun aldri blir utlært. Nylig gikk hun på mediumkurs i Spiritualistforeningen, som hun synes var veldig bra.
- Nå føler jeg at jeg har funnet min plass i livet, og det er veldig deilig. 

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Astrologi

- Interessen for astrologi kom tidlig. Jeg tror jeg har drevet med det i et tidligere liv, for det er en så stor del av meg. Før var å sette opp horoskop forbundet med masse arbeid, men nå er alt mer lettvint ettersom man kan bruke dataprogram. Jeg bruker astrologien i tillegg til det andre jeg driver med, forklarer Anita, som selv er født i Krepsens tegn med accendanten i Jomfruen:

- Jeg trenger nok det jordnære ellers hadde jeg vel haiket av gårde med en ufo, sier hun og ler.
Chrissy er veldig ivrig etter kake. Anita unnskylder seg med at hun selv har skyld i at hunden tigger ved bordet. Det er lett å se at hennes firbente venninne for lengst har smeltet matmors hjerte.

Magic Circle

- Kan du si litt om arbeidet hos Magic Circle? spør jeg, mens jeg forer hunden med nok en kakebit.
- Jeg er så glad for å få arbeide hos Magic Circle. Jeg bare elsker å få lov til å bidra og hjelpe et stort spekter av mennesker, og jeg kan bruke reading og healing. Jeg kjenner at jeg får energi av å jobbe med dette, svarer hun og fortsetter:

preview (3)
Anita legger kort.

- Jeg bruker både tarot- og englekort og mine klarsynte evner, snakker med guider og avdøde, alt etter hva det er behov for. Jeg fokuserer ikke bare på det som skjer her og nå, men prøver å bevisstgjøre folk. Et av mine spesielle talenter, mener jeg selv, er å hjelpe de som har evner videre i prosessen. Noen er ikke klar over at de har evner, mens andre ikke vet hva de skal gjøre med evnene sine. Jeg får mange tilbakemeldinger på at de har begynt å åpne opp. Da får de en bedre hverdag. De får bedre intuisjon, bedre selvtillit, og blir helere som menneske, mener Anita.

Gjennom reading kan Anita se dine tidligere liv og karmiske forbindelser. Hun kan også se dine guider og hjelpere og motta budskap fra den andre siden.

- Jeg har jobbet mye med dette på telefonen hos Magic Circle. Typiske ting er at folk står i relasjoner som er vanskelige, men det er karmisk læring, og de skal lære av vanskelighetene. Ofte er folk opptatt av kjærlighet og spør: - Blir det oss? - Og hva skjer videre? Det er egentlig bedre å spørre: - Hva skal jeg lære av dette for å komme videre? 

Pleiadene og Sirius

Anita mener hun er en gammel sjel som har levd helt tilbake til Atlantis. Den gang drev hun med krystallhealing. Hun føler sterkt at hun har tilknytning til engleriket, Pleiadene og Sirius.  

DSC_1707
Et utvalg krystaller.

- Informasjonen har kommet gradvis, også i form av bilder. Da jeg første gang hørte om krystallhodeskallene, følte jeg en sterk tiltrekning til disse, og jeg måtte bare lese mer om dem. Under en meditasjon kunne jeg se at jeg drev med healing, at jeg gikk i en form for lære. Jeg brukte forskjellige krystaller for å balansere chakraene. Krystaller var datidens datamaskiner. Datidens lærde brukte det tredje øyet til å ”se”. Informasjon ble lastet ned og lagret i noen store krystaller. Det var ikke alle som fikk tilgang til denne informasjonen. 

Anita har aldri følt seg helt hjemme på Moder Jord. Hun føler det er tungt å være i en fysisk kropp og har lengtet mye bort herfra. Hun har alltid vært opptatt av ufoer og andre planeter:

- Når jeg ser alt det grusomme på TV skjermen har jeg tenkt: Hvorfor har jeg kommet til denne planeten igjen?

Stjernemennesker

preview (6)
Hyllene er fulle av alternative bøker.

- Jeg har snakket med klarsynte, som har fortalt at jeg har vært veldig mange steder i tidligere liv. Jeg kan lese folk og få en sterk følelse av hvor de kommer fra som sjel. Det var veldig fascinerende da det begynte å åpne seg for meg. Alt ble så tydelig.

Jeg kan for eksempel se om du er et stjernemenneske, om du er fra engle- eller alveriket, eller fra andre steder. Det som er typisk for de som er inkarnert fra alveriket er at de elsker dyr og natur over alt. De vil være mye i naturen, og de føler ikke alltid vanlige regler. De har vanskeligheter med å tilpasse seg rutiner. Det sies at de veldig ofte har rødt hår. De jeg kjenner fra alveriket lever veldig mye for å hjelpe dyr, sier Anita.

- Hva med stjernemennesker?

- De kommer fra flere steder, og de har ikke vært her på jorden så mye. De er sendt ned for å hjelpe her på jorden.

Ofte kan jeg se tydelig hvem som er stjernemennesker. Utseendet kan variere, men typisk for dem er at de er høye og slanke. De er veldig dyktige med alle teknologiske ting.  De liker ikke konflikter og emosjonelle dramaer vi mennesker driver med, svarer hun.

 

Guider/Hjelpere

DSC_1666
Engler i skjønn forening.

 Jeg kan reise i meditasjoner og har sett glimt at jeg har vært ute i Universet. Jeg er veldig visuell og får mye bilder, og jeg får mye informasjon. Noen ganger kan jeg få en lang historie fra et tidligere liv. Man får hele tiden bevis på at det er så mye mer. Det er lettere for oss som er så åpne, mens andre kan være mer skeptiske, sier Anita. Hun jobber også som helsefagarbeider og er omgitt av folk som er skeptiske. På grunn av sine erfaringer, kan hun lettere forstå og hjelpe andre mennesker som har en lengsel i seg.

- Jeg har sett flere som kommer fra Pleiadene og som nå har hjelpere derfra. En som var til reading hos meg, hadde flere hjelpere fra en annen dimensjon. Det så jeg tydelig. Han var her for å balansere energier.
Anita vet at hun selv har en hjelper fra Pleiadene, og at hun får mange beskjeder derfra.
- Jeg kjenner ikke alle guidene mine, for de er jo mange, men jeg kjenner mine hovedguider. Jeg har healingguider og guider for klarsyn, som kommer for å hjelpe. En munk som heter Aramo er alltid med meg. Jeg ba lenge om å få se guidene mine, og en dag sto noen av dem nærmest fysisk i rommet, som om jeg kunne ta og føle på dem, forklarer hun med innlevelse.  

Mediumskap

preview (2)
Anita er veldig opptatt av engler. Kanskje ikke så rart ettersom hun har sterk tilknytning til engleriket.

 – Når du får informasjon fra oven, er det hjelperne dine som kommuniserer med deg?

- Det kan være forskjellig. Bilder kan komme gjennom det tredje øyet, andre ganger får jeg informasjon fra guidene mine, eller gjennom en avdød, svarer Anita.

- Kan du selv bestemme hvem som kommer gjennom?

- Hvis man jobber som medium, er det åndeverdenen som bestemmer. Jeg kan ikke diktere hvilke avdøde som skal komme gjennom, og det er ikke alle ånder som er klare for det. Men jeg kan på en måte gå inn og bruke klarsynet, og på den måten få beskjeder fra guider.

Anita kan ikke analysere det som kommer opp av opplysninger. Hun må bare videreformidle det til klienten. Som regel vil klienten forstå sammenhengen.

- Mens jeg behandlet en klient, så jeg en høy mann med hatt og frakk stå ved siden av ham. Han slo med en stokk, og det var jo merkelig. Jeg måtte bare videreformidle det jeg så, og han ble gjenkjent som mannens bestefar. Han fikk slag, og da han ble frustrert og folk ikke forsto ham, banket han med stokken.

Oppvåkning

Anita tar også imot folk hjemme. Hun jobber mest med readinger, men gir også healing og livsveiledning.
- Jeg jobber alltid mye med det emosjonelle. Når vi får smerter og sykdommer, handler det mye om stress og mistrivsel, ting vi ikke har tatt tak i. Jeg prøver å gi folk bedre innsikt, så de kan ta bedre valg. Jeg prøver hele tiden å veilede, lære folk hvordan de kan bruke tankens kraft og tenke positivt. Mange som har kommet til meg, har nesten vært redde for det åndelige. Nå er det jo et bevissthetsskifte. Folk blir mer og mer bombardert med informasjon, tankens kraft, og at vi kommer fra mange steder. Det er meningen at folk skal begynne å våkne opp for at det finnes mye mer. Vi har alle vår plass, og vi har alle ulike evner, informerer Anita.
Det er en avslappende stemning under samtalen. Damen som sitter foran meg snakker rolig og har et behagelig vesen.
- Jeg kommuniserte en gang med skytsengelen min. Hun sa hun het Elvira. Jeg fikk opp masse bilder, nesten som i Disneyfilmer. Jeg undret over dette, men så fortalte hun meg at jeg skulle få tilbake at livet kan være magisk, nesten som i Disnesyfilmene. Dette har jeg blokkert fra en vanskelig barndom.

Tidligere liv

preview (7)
Kuthumi, en oppsteget mester.

 - Jeg har hatt mange liv som beduin i ørkenen. Da jeg kom til Sahara, var det akkurat som jeg kom hjem. Som kvinne og muslim har jeg kjempet veldig for kvinners rettigheter, noe jeg alltid har vært bevisst på. Jeg ble satt i fengsel fordi jeg protesterte mot at kvinner ikke fikk gifte seg med den de ønsket, forteller Anita og legger til at hun har vært veldig opptatt av arabisk musikk og gikk på magedanskurs. 

- Folk snakker om tidligere og fremtidige liv, men egentlig er det parallelle, alternative virkeligheter. Det som er så fint når vi jobber med healing og tilgivelse, er at hvis du har en blokkering på ting du har opplevd, som mobbing, undertrykking eller mishandling, og du klarer å gi slipp på det i dette livet, så klarer du på en måte også å gi slipp på tilsvarende blokkeringer i de andre livene også.
Anita mediterer mye. En gang hun satt og mediterte, kom en mann til henne med turban på hodet. Han sto foran Taj Mahal i India:
- Jeg spurte hvem han var, og han sa han var min mester guide. Hans navn var Kuthumi, og han var kommet for å lære meg opp Jeg søkte på nettet, og da kom det opp at han var en oppsteget mester, og han hadde i et tidligere liv vært i Taj Mahal. Han hadde også vært Frans av Assisi i et liv, og jeg er utrolig fascinert av ham. Jeg har lest bøker og kommunisert med ham. Da fikk jeg på en måte bevis på at alt henger sammen.  

Kjærlighet og lys

preview (4)
Avslappende stemning under samtalen.

Anita elsker sine tarotkort, har mange forskjellige, og hvert kort er et lite kunstverk. Hun finner frem mine person- og sjelekort. Det forteller noe om min reise gjennom det fysiske livet, hva jeg er her for å lære. Det er oppsiktsvekkende opplysninger hun kommer med.

- Jeg tror vi har kjent hverandre før, kanskje fra et liv på Atlantis, sier Anita og studerer kortene.
Den kunnskapsrike damen holder kurs i tarot, intuisjonsutvikling og reikihealing. Hun har lyst til å skrive bok om healing, som ikke bare er en behandlingsform, men som også kan være en livsstil.
- Healing er kjærlighet og lys. Reiki kan brukes på mennesker, dyr og planter. Du har tre grader av reiki. Det første går på å legge hendene på klienten, det andre går på fjernhealing. Reiki 3 går på at man hever vibrasjonene sine, noe som gir mye vekst. Alle kan lære reiki. Man behøver ikke bli en profesjonell healer. Det er et kjekt redskap i hverdagen. Man kan bruke reiki på barna, kjæledyr og seg selv. Du kan sende gode vibrasjoner til maten du spiser, og du kan rense aura. Det er så utrolig anvendelig.  
Anita elsker å hjelpe, inspirere og spre lys. Hun er utrolig takknemlig for å kunne hjelpe andre og bidra til mer glede og innsikt:
- Uansett hvilke utfordringer du møter, så finnes det skjulte velsignelser i vanskelighetene. Vi er her for å vokse og lære og ikke minst for å skinne som den unike personen vi er. Vi er mye mer enn fysisk kropp, og vi kommer fra ulike steder med ulike talenter og oppgaver. Det gir livet her så spennende.

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop