Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Mamma tok farvel med oss

Dette skjedde i min tidlige barndom. Jeg var 13 år den gangen og min bror var 9 år. Vi hadde det ikke så greit den gangen. Det var mye uro og utrygghet i hjemmet på grunn av en far som var en voldelig psykopat. Moren vår skjønte hvordan vi led under dette, og det ble bestemt at vi skulle flytte til en annen kant av landet. Den dagen skjedde det uforutsette ting.

Tips en venn på e-post

Mamma falt om med hjerneblødning og ble liggende på sykehus i flere uker. Den gangen fikk vi ikke lov til å besøke henne der. Vi ble plassert hos naboer og familie og var utrolig lei oss.

Mamma døde til slutt uten at vi fikk tatt farvel. Det var et veldig hardt slag for oss søsken som var veldig knyttet til mamma.

Vi flyttet til en nær slektning av oss fordi ingen av oss ønsket å være hos far. Kort tid etter dødsfallet holdt vi på med å flytte tingene våre ut av barndomshjemmet.

Vi var kommet ut på veien da min bror plutselig begynte å gråte og pekte mot huset. Der så vi helt tydelig mamma stå i vinduet. Hun smilte og vinket til oss.

Det var et helt spesielt lys rundt henne, og hun sto der en god stund før hun plutselig var vekk.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!
 
Vi ble veldig redde den gangen. Det var lite snakk om slike ting da. De voksne sa at det var noe vi hadde innbildt oss, men den dag i dag er vi sikre på at dette var virkelig.

Mamma ville ta farvel med oss og vise at hun hadde det bra.
 
Det var også veldig mye uro i barndomshjemmet i lang tid etterpå. Det gikk i dører og trapper, vinduer smalt igjen osv. Far orket til slutt ikke bo der lenger, så huset ble solgt.
 
Dette er en historie vi aldri glemmer, og jeg har helt siden den episoden følt at mamma er med meg fra den andre siden.
 
 Ingrid

Slik blir 2020 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.