Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

En merkelig opplevelse

Jeg liker å tenne lys, men ser alltid til at alle lysene er blåst ut før jeg går til sengs.

En gang rundt klokken tre om morgenen, mens alle sov, ble jeg vekket av lyden fra brannalarmen som var permanent plassert i taket ved inngangen vår.

Min eldste sønn våknet også av alarmen. Begge var vi skremte og redde for hva som eventuelt skulle brenne, men da vi gikk for å sjekke, fant vi ingenting som kunne ha utløst brannalarmen. Jeg fant riktig nok et stearinlys på verandaen min, som fortsatt brant i en liten lampe. Jeg hadde visst glemt å blåse ut lyset.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Det som gjorde meg så forvirret var at verandadøren var stengt, og brannalarm og stearinlys var 15 meter unna hverandre.

Jeg følte umiddelbart tilstedeværelsen av noe eller noen, og tenkte at det muligens kunne være min mor som bodde hos oss i denne leiligheten før hun døde. Kanskje hun passet på oss?

Jeg er veldig sikker på at hun vekket meg for å si at jeg hadde glemt stearinlyset.

Dette er ikke den første merkelige tingen som skjedde i denne leiligheten, men det ser ut til at vi har gode ånder som våker over oss, forhåpentligvis mine foreldre og min bror som har gått bort. De vil ikke skremme oss, men sørge for at vi vet at de er her hos.

Tips en venn på e-post