Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

En historie jeg aldri glemmer

Jeg hadde en tidligere arbeidskollega, Lennart, som var bosatt i Sverige. Hver gang hans arbeide førte ham til der jeg bodde, kom han på besøk.

En lørdag i mai var jeg ute på dans med min venn. Plutselig så jeg han komme over dansegulvet. «Hva gjør du her?» spurte jeg. «Jeg kommer for å ta adjø.» Så var han borte. Senere så jeg i dødsannonsen at han døde den dagen. Han hadde tidligere fortalt meg at da han var 18 år, var han blitt spådd. Han ble fortalt at han kom ikke til å bli 50 år og at han ville dø i sengen. Så mye annet, som også ble sagt, hadde hendt, og derfor var han forberedt på at han ikke ville bli 50 år. Lennart ble 42 år og døde etter en kort sykeleie.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Tiden gikk og jeg fikk det litt på avstand. En dag var jeg på vei til Aurland med bil. Det var liten trafikk, og jeg ble liggende bak en eldre buss. Det gikk sakte opp bakkene, så jeg sjekket om det kom noen imot. Jeg så ingen bil og valgte å kjøre forbi bussen. Da jeg var på siden av den, dukket det plutselig opp en nederlandsk bil. Den hadde ligget i en «senkning» i veien.

Plutselig så satt Lennart i bilen og overtok rattet. Han kjørte ut på «veiskulderen» og forbi. «Veiskulderen» var smal og bare høyrehjulene hadde bakkekontakt. Da jeg kom forbi bussen, var jeg alene i bilen. Ved første anledning kjørte jeg av og parkerte. Der sto jeg lenge før jeg var i stand til å fortsette. Da jeg noen dager senere kjørte samme veien tilbake, kunne jeg tydelig se de svarte bremsesporene etter den nederlandske bilen. Det bekreftet hendelsen, og at det ikke var noe jeg hadde innbilt meg. Historien er 30 år gammel, men den er ikke glemt!

Med vennlig hilsen Elin N.

Tips en venn på e-post