Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Kjærligheten til oss selv

Om vi ser oss rundt, så er de fleste opptatt av å leve et liv som kan vises på sosiale medier. Reise, nye ting, ny garderobe, ny bil og plutselig inntreffer Covid. Det var en tøff tid og vi alle kjente på det å ikke ha nære og kjære rundt oss. Ensomheten var til stede for mange og for mange er den det ennå.

Bild: Midjourney

Hva er det man savner mest i slike stunder? Jo de vi er glad i. De som er familie og venner. Det er kjærligheten vi deler som er viktigst da. Det var det vi lærte under Covid, men så kom hverdagen og vi er tilbake til det samme.

Verdiene er glemt i tidsklemma. All den fasaden som vises og som gjør at vi føler oss «ikke som dem» hvem er dem? Jo det er vi. Vi lager standarden for hvordan ting fasade messig skal være. Vi må bryte den sirkelen. Hvordan skal dagens kjærlighet se ut, hvordan skal økonomien se ut og hvordan skal vi fremstille oss?  

Vi blir så opptatte av hva vi skal gjøre, enn hva vi bør gjøre for oss selv. Dette er en sirkel eller standard som samfunnet har satt. Alt handler om å bryte sirkelen. Når man ikke har det bra i forhold, jobb eller økonomi, så handler det om en sirkel, hvis vi dykker litt dypt i oss selv. 

Se på sirkelen som et mønster. Og mønster må brytes for å gi rom for at det du ønsker skal komme inn til deg og bli manifestert. For hverdagen til alle preges av å jobbe og gjøre ting etter sosial målestokk. I denne tidsklemmen glemmer vi oss selv og det å se innover. Se hva det er som skaper blokkering er den sirkelen eller mønstret jeg prater om. Noen mønstre er fra vår egen barndom og vekst. Noe mønster er karmiske. Men vi må puste for å se de.  

Det å reflektere over hvem du er, er viktig både for vekst og får å lage plass til å invitere inn kjærlighet, økonomi og jobb. Dette er første regel i å begynne å manifestere.  

Yasmin