Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hva tiltrekkes du av fysisk når du møter nye mennesker?

Hva er det spesielle med en person som gjør at du føler en umiddelbar kjemi med en annen og får lyst til å tilbringe mer tid med vedkommende?

Tekst: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Kjemi i møte mellom mennesker er en underlig ting. Noen liker vi, og andre misliker vi direkte. Men hva er det som gjør at vi liker noen så veldig mye bedre enn andre og tiltrekkes fysisk av dem? Det har sammenheng med planeten, Mars i horoskopet ditt.

Planeten Mars i horoskopet ditt forteller hva du tiltrekkes av fysisk.

Kjærlighetsplaneten Venus sin plassering i et horoskop forteller hva du verdsetter i kjærligheten av verdier og normer og hva du søker etter hos en annen.

Mars, vilje- og handlekraftplaneten kan derimot fortelle hva du tiltrekkes av fysisk. Det er den kjemien du først opplever i møte med nye mennesker. Mars forteller for eksempel om du tiltrekkes fysisk av korte hjulbente menn eller om det er en høy og mørk type du liker.

Ofte sier man at vi «faller for feil type person» gang på gang. Det har sammenheng med at man lar seg styre inn i et parforhold kun basert på fysisk tiltrekning. Fysisk tiltrekning er viktig, men hvis du ikke lar Venus komme på banen som styrker og bekrefter dine verdier kan det bli vanskelig å skape stabilitet og langvarighet.

De fleste mennesker kan oppleve indre konflikt mellom planetene Mars og Venus i horoskopet. Det er ofte årsaken til at vi faller for feil type gang på gang. Det har sammenheng med at en av planetene er dominerende og man ignorer energien fra den andre. Ofte projiserer vi det over på andre i stedet uten å rydde opp i oss selv først.

Å bli bevisst på hva man vil ha og hva man trenger ut av et kjærlighetsforhold er løsningen i dette tilfelle. Å forene disse to kreftene. Dette bruker de fleste oss av mesteparten av livet på. Astrologi og ditt personlige horoskop kan være snarveien til denne visdommen.

Planeten Mars i de 12 stjernetegnene

Her er en oversikt over hvordan planten Mars kan uttrykke seg i samspill med hvert av de tolv stjernetegnene. Vær oppmerksom på at dette er generelle tolkninger som ikke tar hensyn til individuelle variasjoner som kan påvirke ditt personlige horoskop.

Mars i Væren

Sterk plassering: Mars er herskeren av Væren og denne plasseringen gir deg en intens energi, handlekraft og spontanitet. Mars er hjemme i Væren og dette anses ofte som en lidenskapelig og direkte plassering.

Direkte og eventyrlysten tiltrekning: Du tiltrekkes ofte av utfordrende situasjoner og partnere. Sterke personligheter er fascinerende og du faller lett for eventyrlystne personer.

Selv liker du å være en jeger og erobrer. Om du ikke får jakte blir ikke gleden over bytte like stort.

Mars i Tyren

Sinn for komfort: Mars her kan gi en sensuell og jordnær tilnærming til tiltrekning og seksualitet. Du kan være fysisk fornøyelsessøkende og tiltrekkes av komfortable og sanselige opplevelser.

Verdsetter fysiske opplevelser: Du tiltrekkes av sanselige nytelser og kan være jordnær i dine preferanser.

Mars i Tvillingene

Mental stimulering: Mars her kan indikere en tiltrekning til intelligens og gode samtaler og kan gi en leken og intellektuell tilnærming til seksualitet. Intellektuell stimulering og gode samtaler er en viktig del av fysisk tiltrekning.

Variasjon og lekenhet: Du kan lett bli tiltrukket av mangfoldige og spennende personligheter som har mange jern i ilden.

Mars i Krepsen

Emosjonell tiltrekning: Mars i Krepsen gir en dyp følelsesmessig tilnærming til tiltrekning og intimitet. Du kan ha en følelsesmessig og omsorgsfull tilnærming til seksualitet.

Følelsesmessig trygghet: Behovet for følelsesmessig nærhet og trygghet fører til at du lettere tiltrekkes av dem som gir deg emosjonell stabilitet.

Mars i Løven

Storhet og drama: Mars i Løven gir en lidenskapelig og dramatisk tilnærming til tiltrekning. Du kan ha en selvsikker og lidenskapelig tilnærming til seksualitet.

Romantisk og selvsikker: Du tiltrekkes av personer som gir deg oppmerksomhet og anerkjennelse.

Mars i Jomfruen

Analytisk tiltrekning: Mars i Jomfruen kan vurdere både fysiske og personlige detaljer og kan ha en forsiktig og analytisk tilnærming til seksualitet.

Praktisk og forsiktig: Du tiltrekkes av personer som er pålitelige og ordentlige. Du kan være over gjennomsnittet opptatt av detaljer og kvalitet i forhold.

Mars i Vekten

Sosial tilnærming: Mars i Vekten søker harmoni og sosialt samvær i tiltrekning.

Estetisk bevissthet: Du tiltrekkes av vakre og balanserte personer og har behov for estetiske balanserte forhold.

Mars i Skorpionen

Intens lidenskap: Mars i Skorpionen gir en dyp og magnetisk tiltrekning. Dette anses ofte som en intens og lidenskapelig plassering for planten Mars.

Følelsesmessig dybde: Du kan bli tiltrukket av personer som deler dine intense følelser. Du har behov for at det skal være en dyp seksuell tiltrekning og et ønske om å utforske følelsesmessige dybder i forholdet mellom dere.

Mars i Skytten

Eventyrlyst og frihet: Mars i Skytten søker etter spenning og eventyr i tiltrekning. Det kan gi deg en eventyrlyst og optimisme i forhold til seksualitet.

Åpenhet og optimisme: Du tiltrekkes av personer med åpne sinn og positive holdninger. Du kan bli tiltrukket av å utforske nye opplevelser og reiser sammen med din partner.

Mars i Steinbukken

Målrettet og seriøs: Mars i Steinbukken gir en målbevisst og ansvarlig tilnærming til tiltrekning. Dette kan indikere en målrettet og disiplinert tilnærming til seksualitet.

Stabilitet og status: Du tiltrekkes av personer med ambisjoner og en solid fremtid. Du kan være opptatt av å bygge et sterkt fundament i dine forhold.

Mars i Vannmannen

Uavhengighet og originalitet: Mars i Vannmannen søker etter unike og uavhengige personer. Dette kan gi en eksentrisk og uavhengig tilnærming til seksualitet.

Mentalt stimulerende: Du tiltrekkes av personer med intellektuelle samtaler. Du kan tiltrekkes av unike og utradisjonelle partnere.

Mars i Fiskene

Empati og sensitivitet: Mars i Fiskene gir en empatisk og drømmende tilnærming til tiltrekning. Du kan være veldig intuitiv og empatisk overfor dine partnere. Dette kan indikere en sensitiv og fantasifull tilnærming til seksualitet.

Spirituell forbindelse: Du tiltrekkes av personer som forstår dine dype følelser og drømmer.

Ønsker du å vite mer om hva du tiltrekkes av fysisk, hva dine verdier i kjærligheten er eller i hvilket stjernetegn du har planetene Venus og Mars i horoskopet ditt. Da kan du kontakte en av våre klarsynte eller astrologer.

Velkommen til en samtale!