Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Slik beregner du ditt personlige tall for 2024

Numerologi er studiet av tallenes symbolske betydning. Bruk av numerologi kan tilby fascinerende innsikt i våre liv og vår fremtid. Jeg forteller deg hvordan du kan beregne ditt personlige tall for 2024 og se på en kort tolkning av hvert tall.

Text: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Hvordan beregne ditt personlige tall for 2024

For å finne ditt personlige tall for 2024, må du utføre følgende steg:

 1. Legg sammen alle sifrene i fødselsdatoen din. For eksempel, hvis du er født 12. mars, vil du legge sammen 1 + 2 + 3 = 6.
 2. Legg til tallene i året 2024: 2 + 0 + 2 + 4 = 8.
 3. Legg sammen resultatene fra punkt 1 og 2. Fortsett å legge sammen tallene til du får et enkelt siffer.

Eksempel: Hvis din fødselsdato er 12. mars = 6 og når du legger til 2024 = 8, så får du 6 + 8 = 14. Deretter legger du sammen 1 + 4 for å få ditt personlige tall som er 5.

Tolkning av Tallene

Hvert tall fra 1 til 9 har sin egen unike betydning.

 1. Selvstendighet og Lederskap: Dette er året for nye begynnelser, lederskap og initiativ. Det gjelder på flere områder, men spesielt i kjærligheten. Er det nå du skal bli leder?
 2. Harmoni og Samarbeid: Dette er et år for å utvikle dine diplomatiske ferdigheter og bygge relasjoner. Det gjelder på flere nivåer, men for noen av dere vil spesielt nære forhold være viktige.
 3. Kreativitet og Selvuttrykk: Dette er for deg et år for kreativ vekst, kommunikasjon og å nyte livets gleder. Kommunikasjon er så mangt. Det viktigste er å finne ut hvor du har potensiale og har mest å hente. Hvordan kan du få ut kreativiteten din?
 4. Arbeid og Disiplin: Dette året skal du ha fokus på hardt arbeid, disiplin og å bygge et solid fundament for deg selv. Det viktige her er hva hjelpemidlene dine er.
 5. Frihet og Forandring: Dette er et år preget av frihet, eventyr og uforutsigbare hendelser. Nå kan du bli rastløs. Unngå å kaste ut babyen med badevannet.
 6. Ansvar og Omsorg: Dette året dreier seg om ansvar, familie og hjemlig lykke for deg. Hvordan oppnå det du drømmer om? Hva er skjebnebestemt?
 7. Selvinnsikt og Åndelig Vekst: Dette er et år for selvrefleksjon, åndelig forståelse og vekst. Hvordan kan jeg finne mitt indre potensiale og få det ut i verden?
 8. Makt og Materiell Suksess: Dette året vil du ha fokuset ditt rettet mot å oppnå økonomisk suksess og nå dine mål. Hva kan jeg gjøre og hvordan skal jeg gå frem?
 9. Fullføring og Humanitarisme: Dette er et år for å fullføre sykluser og engasjere deg i humanitære aktiviteter. Du skal avslutte det du har startet. Du er kommet til slutten på flere sykluser. En av utfordringenene er å finne ut hva jeg skal avslutte? Og rekkefølgen, hva avslutter jeg først og sist?

Ved å forstå ditt personlige tall, kan du få innsikt i temaene og mulighetene som kan presentere seg i 2024. Numerologi tilbyr et unikt perspektiv på vår personlige utvikling og livets sykluser.

Historisk sett strekker numerologien seg langt tilbake, helt tilbake til antikke sivilisasjoner. I Babylon og antikkens Egypt har vi noen av de tidligste opptegnelsene av numerologi.

Senere kom Pythagoras. Han levde på 500-tallet f.Kr. og var en viktig skikkelse i historien til numerologi. Han og hans følgere, kjent som pythagoreerne, trodde at hele universet kunne forstås gjennom tall og at tall hadde spesielle egenskaper.

I Kina har numerologi også en lang historie, med en særlig tro på lykke- og ulykkestall basert på hvordan tallene uttales på kinesisk og hvordan de samspiller med elementer av kinesisk filosofi og Feng Shui.

I moderne tid har numerologi fortsatt å være populært. Det brukes ofte i sammenheng med astrologi og tarot for å tilby personlig veiledning eller åndelig innsikt.

Ønsker du å få en mer utfyllende og dyptgående analyse av skjebnen din for 2024, snakk med en av våre numerologer, tarotister, astrologer eller klarsynte.

Velkommen til en samtale!