Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Enkle ritualer for hell og lykke, gode energier og spørsmål om kjærlighet

Her er noen av Karlas ritualer som er enkle å huske, og som folk flest kan utføre. Lykke til!

Visualisering for den kommende måneden
Denne utføres den første i hver måned. Det er så enkelt som å ta en teskje med kanel i venstre hånd. Knytt neven og visualiser det du ønsker for den kommende måneden. Så stiller du deg ved døråpningen i huset/hjemmet ditt og blåser dette utover, samtidig som du visualiserer ønsket ditt.
 
Rense hus og hjem for energier/negativitet
En enkel renseprosess er å ha litt klar eddik blandet med salt når du skal vaske gulvet hjemme. Eddik og salt brukes  i mange andre sammenhenger, både for å rense gjenstander, hus og mennesker.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle
 
Hvordan få den mannen/kvinnen du ønsker å være med
Jeg jobber ikke mot naturens gang, men jeg kan være behjelpelig der det stagnasjon i forholdet, eller i av-og-på-forhold hvor man ønsker mer stabilitet. Eller for eksempel der den ene av partene ønsker en pause.

Jeg hjelper aldri noen med å få noen de er glad i ved å fjerne han/henne fra den andre personen de evt. er sammen med, eller ødelegge for noen andre på noen som helst måte. Husk at universet hjelper deg hvis denne personen er ment for deg, eller så vil de prøve å veilede deg videre til riktig person, enten vi ønsker det eller ikke.

Men her er et effektivt og godt ritual for å få den personen du ønsker i livet ditt til å tenke mer på deg eller ta kontakt. Det er viktig at dette utføres på kveldstid når det er mørkt, men det trengs ingen spesiell månefase for at det skal kunne utføres:

Velg et helt hvitt ark, uten streker, mønster eller noe. Riv av en liten firkant med hendene. På denne skriver du personens navn, etternavn og fødselsdato med en rød penn, tusj eller blyant. Har du ikke fødselsdato så bruk alder eller stjernetegn.

Deretter bretter du denne lappen så mange ganger du kan, mot deg (for du vil at han/henne skal komme mot deg). Så tar du lappen i den hånden du har mest krefter og klemmer den hardt, samtidig som du sier navnet hans/hennes høyt tre ganger, og visual­iserer at vedkommende tar kontakt eller kommer tilbake til deg.

Før du legger deg, kan du gjerne spraye litt parfyme på lappen og legge den under puten din, samtidig som du sier følgende: «(navnet på den personen) – kom til meg, kom til meg, kom til meg». Du skal ikke se bort ifra at du drømmer om denne personen denne natten. Ha den under puten din i 7 dager og netter, og så kan du kaste den i søpla.

Hvordan se om personen du er interessert i, er interessert i deg, eller ei/en annen
Her finnes det et enkelt ritual man kan gjøre hjemme. Du trenger et telys og 3 fyrstikker.

Sett de 3 fyrstikkene på rekke, stående i telyset. Fyrstikken i midten representerer den personen du er interessert i, den på venstre side er deg, og den til høyre er den andre personen. Før du tenner disse si følgende: «Vis meg hvem (navnet på den personen) er interessert i og ønsker å være med».

Tenn på fyrstikkene og vent til de er slukket. Observer hvordan fyrstikkene ender. Er den i midten vendt mot deg eller den andre? Her er det mange tolkninger.

Vil du snakke med Karla?