Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Månen i hvert stjernetegn

Vi ser ofte opp på månen i beundring, glede eller bekymring. Når vi blir født fryses planetene på stjernehimmelen og speiles ned i en sirkel som vi kaller horoskopet. Det betyr at når du ble født er månen i et av de tolv stjernetegnene. Månetegnet ditt trenger ikke nødvendigvis være det samme som stjernetegnet ditt.

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop

Månen i fødselshoroskopet

representerer dine emosjonelle behov, instinkter og underbevissthet. Her er en oversikt over månens plassering i hvert stjernetegn og hva det indikerer om din emosjonelle natur og dine intuitive ferdigheter:


Månen i Væren
Om du er født med Månen i Væren, har du en ildfull og lidenskapelig emosjonell natur. Du er handlekraftig, impulsiv og liker å ta initiativ i emosjonelle forhold. Du kan være rett på sak når det gjelder dine følelser og reagerer ofte umiddelbart på eksterne impulser.

Månen i Tyren
Med Månen i Tyren, søker du emosjonell trygghet gjennom stabilitet og materiell komfort. Du verdsetter fysisk tilstedeværelse og sensualitet og har en rolig og tålmodig tilnærming til følelsesmessige situasjoner.

Månen i Tvillingene
En Måne i Tvillingene gir deg en nysgjerrig og kommunikativ emosjonell natur. Du er tilpasningsdyktig, fleksibel og søker mental stimulering i emosjonelle utvekslinger. Du kan også ha en tendens til å rasjonalisere dine følelser.

Månen i Krepsen
Månen trives i Krepsen. Dette gir deg en dyp empati, sensitivitet og en sterk forbindelse til ditt hjem og familie. Du er intuitiv, omsorgsfull og har et sterkt behov for emosjonell sikkerhet.

Månen i Løven
Med Månen i Løven, har du en varm og generøs emosjonell natur. Du søker anerkjennelse og oppmerksomhet i emosjonelle forhold og uttrykker dine følelser på en dramatisk og lidenskapelig måte.

Månen i Jomfruen
En Måne i Jomfruen gir deg en praktisk og analytisk tilnærming til dine følelser. Du har et behov for orden og rutine for å føle deg emosjonelt sikker og du liker å ta vare på andre.

Månen i Vekten
Månen i Vekten gjør at du søker harmoni, balanse og partnerskap i dine emosjonelle forhold. Du er sosial, diplomatisk og opptatt av å opprettholde gode relasjoner.

Månen i Skorpionen
Med Månen i Skorpionen, har du en intens og lidenskapelig emosjonell natur. Du søker dypere forbindelser og transformasjon i emosjonelle forhold og har en naturlig evne til å helbrede og forvandle.

Månen i Skytten
Månen i Skytten gir deg en optimistisk og eventyrlig emosjonell natur. Du søker frihet, inspirasjon og sannhet i dine emosjonelle utvekslinger og har en filosofisk tilnærming til følelser.

Månen i Steinbukken
Med Månen i Steinbukken, har du en seriøs og ansvarlig emosjonell natur. Du søker struktur, disiplin og anerkjennelse i dine emosjonelle forhold og verdsetter integritet og pålitelighet.

Månen i Vannmannen En Måne i Vannmannen gir deg en uavhengig og innovativ emosjonell natur. Du verdsetter frihet, fellesskap og intellektuell utveksling i emosjonelle forhold.

Månen i Fiskene
Med Månen i Fiskene, har du en empatisk, intuitiv og drømmende emosjonell natur. Du søker åndelig forbindelse, fantasi og mystikk i dine emosjonelle forhold og har en naturlig evne til å omslutte og helbrede.

Månen i de forskjellige stjernetegnene i fødselshoroskopet gir dyptgående innsikt i din emosjonelle verden og hjelper deg å forstå dine behov, reaksjoner og instinkter bedre.

Men månen beveger seg videre på stjernehimmelen etter at du er født. I løpet av en månesyklus er den innom alle de 12 stjernetegnene. Månen oppholder seg ca. 2 dager i hvert stjernetegn.

Mange er sensitive for månens syklus. Dette avhenger av hvor sensitiv du er som person og hvor godt du lever i takt med din egen energi.

Fullmånens energi

De fleste av oss kjenner fullmånens energi en til to dager før den inntreffer. Vi sover dårligere, kan oppleve å bli mer utålmodige, irriterte og generelt ha en kortere lunte. Kjenner du nymånen og fullmånens energi fire til fem dager før den inntreffer, så går du for å være i kategorien høysensitiv.

Fra gammelt av eksisterer det mange myter og legender om månen. Jordbrukere og andre tilpasset seg månens sykluser i forhold til såing og høsting. I dag vet vi at initiativ man tar under nymåne og jobber med i de neste to ukene, ofte får en avslutning ved fullmånen 14 dager senere. En månesyklus varer i 28 dager. Og det er 14 dager mellom nymåne og fullmåne. Det er viktig for mange å skru ned tempoet litt og ta litt roligere dager i forbindelse med en fullmåne, for å unngå at man tretter seg. Jo mer høysensitiv du er, jo viktigere blir det.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle