Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Budskapet ifra en liten fugl

En tidlig formiddag for ca 25 år siden satt jeg i sofaen min i stua. Sofaen var en vinkelsofa og jeg satt slik til at jeg kunne se hele terrassen og trærne i nærheten utenfor. På terrassen var det gelender foran og på begge sidene.

Tips en venn på e-post

Mens jeg satt i sofaen og strikket og min lille datter på ca 1 år sov i sengen sin ble jeg oppmerksom på at det var en liten fugl som satt på gelendret på terrassen og den fløy mot vinduet. Den satte seg på karmen på vinduet og så på meg, og fløy så tilbake til gelendret igjen. Så fløy den vekk, men kom snart tilbake og gjorde det på samme vis som første gangen flere ganger. Jeg tenkte at den kunne drepe seg selv med å fly på vinduet, så jeg reiste meg opp og åpnet døren ut til terrassen og jagde den vekk. Den fløy oppi et tre like ved, og satt og så på meg. Fuglen kom tilbake så snart jeg gikk inn i stua igjen.

Jeg syntes dette var veldig besynderlig og satte meg til å se på fuglen som ”stresset” utenfor vinduet mitt. Den fløy slik en ti minutter til og så fløy den vekk.

Utpå ettermiddagen ringte min mor og fortalte at min onkel var død, bare noen og femti år, på formiddagen samme dag. Han hadde vært syk en tid, så det kom ikke som noen stor overraskelse. Vi snakket litt rundt dødsfallet og så nevnte jeg på at jeg hadde hatt et så besynderlig besøk av en fugl på formiddagen. Da sa min mor at den hadde nok kommet med døds-budskapet om min onkel. Hun sa dette var et tegn ifra gammelt av når noen døde. Da kunne det dukke opp fugler og gi beskjed på den måten. Selv hadde jeg aldri hørt om det og trodde sånn passe på det. Men i tiden som har gått etter dette skjedde, har jeg selv fått mer forståelse av at finns ting mellom himmel og jord som vi ikke forstår noe av. I hvert fall ikke ennå.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Men så skjer det samme igjen for ca 5 uker siden. Nå er det gått ca 25 år, og jeg har ikke tenkt noe særlig på den episoden med fuglen. Jeg har flyttet ifra der jeg bodde da, og bor nå i et borettslag i 3.etasje, og det er ikke så mange fugler å se på terrassen her. Bare noen få skjærer i noen trær lengre nedfor. Så mens jeg sitter og drikker kaffe en dag blir jeg oppmerksom på en liten fugl som flyr fram og tilbake ifra gelendret og til en stang ute på terrassen. Siden det ikke er så mye småfugler her, legger jeg merke til den. Den setter seg ned på gelendret og ser på meg, og flyr så fram og tilbake igjen. Jeg syntes det er så koselig å se på, men etter en stund får jeg tanker om hva som skjedde forrige gang da en fugl fløy slik foran meg. Dette er en annen sort fugletype enn da, men de oppførte seg nesten likt.

Da fuglen flyr etter en stund og jeg ser den ikke mer, slutter jeg å tenke mer over det som skjedde igjen. Bare at det var så koselig å se en liten fugl ute på terrassen.

Men så, etter episoden med fuglen ute på terrassen, får jeg igjen telefon. Et søskenbarn av meg var død ca 55 år gammel helt uventet. Da sjokket hadde lagt seg kom jeg på den fuglen igjen som hadde fløyet rundt på terrassen min ca 2 uker før dødsfallet. Så neste gang en fugl krever min oppmerksomhet over flere minutter, vil jeg nok forberede meg på et nytt budskap.

Jeg tror at vi får mange slags budskap gjennom hele livet, men vi er ikke alltid så dyktig til å registrere dem. De er gjerne utkledd som en liten fugl eller vi får dem i drømmene våre utkledd som noe helt annet enn det vi tenker det kan være.

Kari, Molde

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop