Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

– Gi slipp på gamle følelser, traumer og fastlåste mønstre

Santara møter meg i døra, smilende og med lysende øyne, i det jeg kommer for å intervjue henne. Hun gir meg en varm klem. Santara er livsveileder og healer for Magic Circle. Mange ringer henne for å få svar på ulike spørsmål på alt mellom himmel og jord.

– Kan du fortelle litt om hvem du er?
– Jeg er en lysarbeider og en gammel sjel som lever livsoppgaven min. Det jeg gjør, er å guide andre i ulike spørsmål, slik at de kan komme i kontakt med sin egen sjel. Dette har vært mitt arbeide gjennom mange år. Jeg startet med selv­utvikling i begynnelsen av 20-årene. Evnene mine har jeg hatt siden jeg var barn, og har gjennom livet utviklet de mer og mer. For ca. 20 år siden valgte jeg å jobbe med dette på heltid.

– Det er sjelden jeg har følt at jeg passer inn blant menneskene – jeg har alltid følt meg litt annerledes, og jeg er ikke et A4-menneske. Holder meg mest mulig unna store forsamlinger og for mange sosiale settinger. Er veldig avhengig av å være i min egen energi, derfor holder jeg meg mest mulig for meg selv. Føler meg aldri ensom, da jeg vet at jeg aldri er alene. Jeg tar jobben min seriøst, og det er den som er min største lidenskap og min drivkraft.

– Ellers liker jeg å reise, og oppleve ulike kulturer. Har opplevd å være med på ulike sjamanistiske og indianske sermonier, og det har jeg lært mye av.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Santara sier hun elsker å være sammen med barn, dyr og naturen. Da føler hun seg hjemme. De er her for å lære oss om ubetinget kjærlighet. Ellers liker hun god atmosfære, noe hjemmet hennes bærer sterkt preg av. Her er det tente lys, behagelig og nydelig interiør. Det er lett å finne roen og føle seg hjemme hos henne.

– For meg er det viktig med ro, balanse og stillhet, for at jeg skal gjøre den jobben jeg gjør. Det å være til stede i nuet, gjør at jeg lettere kan koble meg til min egen sjel, som har en viten som bare vet. Vi har alle den visdommen i oss, at hvis vi lytter innover, har vi alle svarene på det vi lurer på i oss selv. I en mental stresset hverdag som mange lever i, så tar de fleste seg liten tid til å søke innover og kjenne på hva som ligger der.

 Jobben hos Magic Circle
– Kan du fortelle om jobben du gjør?
– Jeg leser andre menneskers situasjoner og omstendigheter. Siden alt er energi og frekvens, så leser jeg hver enkelt sin energi. Da fanger jeg opp hva folk trenger, slik at jeg kan guide de til å skape en mer bevisst hverdag for seg selv og andre. Jeg er ikke her for å fortelle mennesker hva de vil høre, men hva de trenger å høre. Jeg er telepatisk av natur, og har en direkte kontakt med min egen og andres sjel. Jeg er klarfølt og med klarsyn kan jeg se inn i ulike tidslinjer og dimensjoner.

– De siste to årene så har jeg imidlerttid opplevd at det er vanskeligere å se individuelt inn i fremtid, fordi vi alle er mer og mer i endring. Jeg kan bare se mulighetene, for vi har en fri vilje, og det er opp til hver enkelt hva de velger å erfare.

– Jeg hjelper folk med å gi slipp på gamle følelser, traumer og fastlåste mønstre. Dette er noe jeg har mye erfaring med. Trening på klarsyn/intuisjon, meditasjon og aktiveringer er også en del av mitt arbeide. Dessuten jobber jeg med transformasjon, healing, fjernhealing, veiledning via samtaler, kurs og workshops.

– Jeg er også frekvensmusiker og spiller blant annet gong og trommer, bruker ulike høyfrekvente lyder til å øke frekvensen.

– Hva er det folk søker hjelp til?
– Alt fra kjærlighet til jobb, økonomi, bortkomne dyr, kontakt med avdøde, selvutvikling, relasjoner, spirituell utvikling og healing. Mange står fast og trenger hjelp til å komme seg ut av en fastlåst situasjon, enten i seg selv eller av ytre omstendigheter. Vi kan bare endre på vårt eget perspektiv, og da handler det om hvordan vi tar det, og hva vi selv skal lære av det vi erfarer. Vi er alle gudommelige skap­ere som skaper vår egen virkelighet.

– Alt vi har erfart, har vi skapt selv, bevisst eller ubevisst. Fremtiden handler mer om bevisst skapelse. Fremtiden vil endre alt og vår egen virkelighet, enten vi vil det eller ikke – ingen ting vil bli som det har vært.

Den feminine energien
Vi går ut på terrassen, her er det nydelig panoramautsikt utover mot Tyrifjorden. Fuglene kvitrer, og vi skimter litt snø på fjellene rundt. Stillheten fyller oss med en indre ro.

Santara snakker med en rolig og myk stemme. Hun forteller at hun ikke har sett på TV i de siste 20 årene. – Dette du ser her, er min TV, sier hun og peker utover horisonten. Hun an­befaler alle å begrense TV og nyheter, for det skaper mye støy og frykt på grunn av løgn og illusjoner. – Det er bedre å være i kontakt med naturen og stillheten. Da vil du føle deg mye bedre, for det er i det stille rommet man kan få kontakt med sjelen sin. Hjertet føler hva øynene ikke kan se, og vet hva sinnet ikke kan forstå.

Dette synes jeg var en god refleksjon. Mens vi sitter her forteller hun om den feminine kraften.

– Den feminine energien handler om å overgi seg. Den handler om å bevege seg vekk fra hodet og inn i hjertet og intuisjonen. Det er også en veldig leken og lett energi. Og den feminine energien handler ikke om å konkurrere med andre, men å samarbeide med andre. Det å skape en enhet og heale seg selv og dermed også andre, da skapes det også mer av den feminine energien.

– Vi har levd i en maskulin dominert kraft, men nå er det den feminine kraften som skal balansere både kvinner og menn. Dette vil skape mer harmoni, forståelse og balanse i relasjoner.

Det store skiftet
– Hva mener du folk sliter mest med?
– At de fleste søker svarene utenfor seg selv, istedetfor å rydde plass på innsiden til å få kontakt med Gud i deg, som er en del av sjelen din. De fleste står i veien for seg selv med alt tankespinn som skal analysere alt. Når vi roer sinnet så vil vi erfare at vi har svarene i oss selv, men jeg forstår at mange trenger hjelp til å komme seg ut av tankene. Det er nå vi kan velge å gi slipp på alle følelsesmønstre som frykt, traumer, bekymringer og illusjoner.

– Mange sliter med skam og skyld­følelse, og det er viktig å slippe dette nå. Det sitter godt forankret i hele kroppen og kan merkes som fysisk smerte.

– Vi endres også rent fysisk da kroppene stadig øker i frekvens, noe som kan være en påkjenning for mange. Vi er nå midt i oppstigningen, og mange opplever ulike følelses­messige, fysiske og psykiske symptomer.  Dette er normalt og vil gå over. Jeg vil likevel anbefale folk å oppsøke lege for å utelukke sykdommer.

Kjærlighetens tidsalder
– Hva vil du si om kjærlighet, for du får jo mange spørsmål om det?
– Det er mange som er opptatt av kjærlighet, og som ønsker å bli elsket. Ofte søker de den utenfor seg selv, fordi de forsøker å fylle sitt indre tomrom. Kjærligheten blir ofte romantisert. Sannheten er at kjærligheten er og har aldri vært fraværende. Gudommelig kjærlighet er alltid tilstedeværende. Når vi begynner å oppdage den gudommelige kjærlighet en i oss selv, forsvinner tomrommet.

– Nå blir vi løftet opp inn i de høyere frekvensene og vibrasjonene av kjærlighetens sannhet, og den kjærligheten starter først i oss selv. Ikke med en annen person.

– Vi skal nå begynne å oppleve denne ultimate kjærligheten på dypt­gående måter. For den nye gull­alderen er kjærlighetens tidsalder, som er ubetinget kjærlighet.

Kjærlighet og relasjoner
– Hva mener du er viktigst i relasjoner?
– Først og fremst relasjonen til deg selv, å komme i kontakt med den du er og hjertet ditt, det å forstå din egen verdi som menneske og som sjel. Når man er der, vil det være lettere å forstå andre, og alt annet vil falle mer på plass.

 – Kjærlighet til deg selv, er å gå foran som et godt eksempel. Det å være mot andre, som du vil at andre skal være mot deg. Vi har alle et ansvar for hva vi sender ut av tanker og følelser mot andre, de når frem enten vi er det bevisst eller ikke.

– Vi trenger definitivt å bli mer bevisst på hva vi sender ut. Dømmer vi andre, så dømmer vi oss selv. Tilgivelse av seg selv og andre er viktig for å bli satt fri fra vonde erfaringer. Det å være til stede fra hjertet og hjelpe andre mennesker, er nok den største gaven du kan gi.
 
– Det er mange som flykter inn i det å hjelpe andre for å slippe å kjenne på egen smerte. Når du vet hvem du er, din egen verdi som menneske og sjel, så vil du tiltrekke deg mennesker som er på samme frekvens som deg. Når du reagerer på andre, så er det noe inni deg du trenger å gi slipp på, og samtidig vil det føre til at du mister mer av kraften din. Observer deg selv og andre, og gå ut av det som ikke er ditt, eller ut av relasjoner som ikke er hensiktsmessig lenger.

– Hva vil folk få igjen for å få denne hjelpen av deg?
– Mer kjærlighet, harmoni og balanse i eget liv. Da kan du skape den virkeligheten, de visjonene og drømmene du har lyst til å erfare. Når du løfter deg selv vil du bidra til gode relasjoner.

Hvordan forberede seg på det nye
– Hva brenner du mest for?
– Å hjelpe de som ønsker å utvikle seg; de som er villige til å gjøre endringer for å bli en bedre versjon av seg selv. Det er fordi jeg vet hvor viktig det er for hver enkelt av oss å bryte negative mønstre. Jo flere som gjør det, jo fortere vil vi alle erfare en ny og bedre virkelighet. Alle ønsker innerst inne å være lykkelige, og leve i harmoni med kjærlighet i samskapelse. Da er det viktig å vite at vi alle har et medansvar for å få det til å skje. Det kommer ingen utenfra for å redde oss, det er vi mennesker som skal skape denne endringen. Vi har en jobb å gjøre før vi kommer dit. La være å gå inn i frykt når det gamle stenges ned. Det må til for at det skal bli erstattet med det nye som blir mye bedre.

– Hva kan du anbefale folk å gjøre selv i denne tiden?
– Meditasjon vil hjelpe mye, minst 15 til 30 minutter hver dag. Jo mer man mediterer, jo dypere kommer man i kontakt med seg selv. Det å bare være i stillhet gjør det enklere å ta imot frekvensene som stadig øker. Når vi mediterer, balanserer vi høyre og venstre hjernehalvdel. Det vil skape mer balanse og tilstedeværelse som gjør det lettere å søke innover. Det å være mye ute i naturen er også en fin form for meditasjon.

Lydhealing
Vi flytter oss bort fra sofaen og bort til sittegruppen, hvor det står en stor gong på 1 meter i diameter og en sjamantromme. Hun spiller på gong­en og ut kommer det nydelige, høye toner som vibrerer rett gjennom kroppen min. Jeg føler at det blir lettere å puste og jeg kobler ut alle tanker i en behagelig kraftfull lyd.

– Du sier du er frekvensmusiker, kan du si litt om hva det er?
– Lydhealing er noe som må erfares. Det er bra for å finne indre ro og eliminere stress ut av kroppen. Den gjør at man får en dypere forbindelse med seg selv. Vibrasjonene fra gongen har en helbredende virkning som forynger og gjenoppretter balansen i kropp, sjel sinn og ånd. Opplevelsen gjør at man fort kommer i en avslappet tilstand som roer sinnet, og som lindrer fysisk og følelsesmessig smerte.

– Det å komme i en dyp meditativ tilstand som skjærer gjennom tanker, eliminerer ubalanser både emosjonelt og fysisk. Gong-bad genererer en høy vibrasjonsenergi som skaper harmoni i oss. Jeg elsker å spille ute i naturen i samspill med naturkreftene.

– Den store gongen er en seremoni-gong, som jeg tilbyr å spille i ulike seremonier som bryllup, bursdager, barne­dåp eller andre feiringer av livet.

– Når jeg spiller på sjamantrommen min, som jeg selv har laget, gir det god jording som hjelper folk med å være til stede her og nå. Det er viktig med jor­ding i denne tiden, da frekvensene øker mer og mer. Det gir en fin kombinasjon til gongen som går høyt i frekvens.

Høyteknologisk healing
– Jeg jobber også med et tesla-produkt som heter Terahertz Wands, som er
basert på 3 forskjellige teknologier. Den er bygd opp av infrarødt lys, krystaller og plasma som går rett inn i cellene og fornyer dem. Denne tekno­logien går også på høyere frekvens­healing til kroppen.

– I nær fremtid vil vi oppleve at det kommer mer og mer høyteknologi på markedet som vil gi healing. Mye er basert på plasma, som finnes naturlig i atmosfæren.

– Hvor kan folk få oppleve dette?
– De kan melde seg på kurs/workshop eller komme til meg på personlig healing i Hønefoss. Hvis du/dere kan samle en gruppe mennesker sammen enten hjemme privat eller et annet sted, da kan jeg komme og holde workshop.

Kurs og workshops
– Du sier du skal holde workshop i februar 2023, kan du si hva det innebærer?
– I alle mine workshops jobber jeg intuitivt da det kommer an på personene som er der, i en felles gruppeenergi. Jeg setter derfor ikke opp et program som alle skal passe inn i. Det viktigste er at hver enkelt klargjør for seg selv hvilken intensjon en har for å komme på kurs, og hva man ønsker å utvikle.

– Det blir en blanding av medi­tasjon, pusteøvelser og enkle nøkler på hvordan gi slipp på gamle mønstre og erfaringer. Det blir også aktiveringer og frekvens­healing, blant annet jording med tromme og 40 min frekvenshealing med gong og lydmeditasjon.

– Jeg gir også tilbud om oppfølgings-program for de som trenger det. Det gjelder å ta stegene i riktig retning. Derfor er det viktig at man bruker de verktøyene man får med seg hjem.

– Det blir trening på å utvikle evner som allerede er der som telepati, klarsyn, klarhørsel eller klarfølthet, eller ganske enkelt få mer kontakt med intuisjonen som er vår indre guide.

– Jeg har også en plan om å starte en spirituell skole som varer i 3 måneder av gangen fra neste år. Dette er for de som ønsker oppfølging og virkelig ønsker ekspansjon og utvikling i eget liv.

– Vi lever i en spennende tid med mye endringer, og selv om det kan virke tøft mens det står på, så blir resultatet en lys fremtid med mye kjærlighet og glede.

– Og så vil jeg avslutte med å si at alle er hjertelig velkomne til å ta kontakt med meg for en spennende samtale fra hjerte til hjerte, og fra sjel til sjel.

Jeg sitter og ser på en stor fin Buddha-­figur, og føler en enorm indre ro. Nå har jeg fått litt å reflektere over. Santara skal på jobb, så hun avslutter med å takke for interjuvet og gir meg en varm, god klem.


WORKSHOP med Santara
For mer informasjon og påmelding: www.santara.no eller tlf. 917 79 477.
Hvis du kan samle en liten gruppe mennesker sammen enten hjemme privat eller et annet sted, så kan jeg komme og holde workshop.


Ønsker du å snakke med Santara?