Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Sjelens hensikt

Før du ble født, lagde sjelen din en livsplan sammen med guidene dine og andre sjeler som du har sjelekontrakt med. Dette er blant annet omtalt i flere ulike bøker som er basert på samtaler med mennesker i hypnoseterapi. I en dypere bevissthetstilstand, kan vi hente frem minner fra sjeleplanet. Livet blir planlagt med tanke på hva du trenger å lære for å vokse og utvikle deg. Dette er grunnen til at ulike sjeler har ulik livshensikt. Vi har forskjellige ting som vi trenger å lære for å komme videre på sjelens reise.

Av Anita Angelica Meyer

Sjelens hensikt kan være alt fra mindre til større temaer. Kjærlighet og tilgivelse er tema mange sjeler har på læreplanen sin. Og de fleste har også flere punkter i sjeleplanen som omfatter ulike temaer for ulike perioder av livet. I tillegg har sjeler kontrakter med hverandre for å hjelpe med å fullføre sjeleplanene.

Hvis du for eksempel har et familie­medlem, en partner eller kollega som er ufin mot deg, kan dette være en sjelekontrakt som handler om at du trenger å lære å si ifra og sette grenser. Vanskelige kjærlighetsrelasjoner er ofte en del av sjeleplanen til mange som opplever utfordringer i parforhold, og kan speile mønstre vi står fast i, og som vi trenger bli klar over og forandre på. Det kan for eksempel handle om at du ikke er glad i deg selv eller er redd for avvisning.

Heldigvis rommer sjeleplanen din også hyggelige ting, som for eksempel interesser og hobbyer du brenner for. Disse interessene dine er et tegn på noe du kom hit for å gjøre eller lære. Det kan være alt fra gleden ved relasjoner til dyresjeler, interesse for planter og urter, talent for dans og sang og mye mer.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Mange har et «kall» for å bidra til felles vekst og utvikling. Disse sjelene betegnes ofte som «lysarbeidere». Kanskje kom du hit for å utvikle healing-evner og intuisjon, og er en lysarbeider. Dine interesser og dine utfordringer forteller deg om sjeleplanen din.

Hvis du ser på livserfaringene dine, er det ofte noen hovedtemaer som går igjen. Hva tror du erfaringene dine skulle lære deg? På hvilken måte bidrar de til din vekst? Når vi blir mer klar over hva vår sjels hensikt er, kan vi ofte forstå mer av livet vårt og av utfordringene våre, og da blir det lettere for oss å ta mer positive valg for oss selv.

Jeg, som klarsynt, synes det er kjempe­spennende å hjelpe andre med å finne ut hva som er deres sjels hensikt. Jeg har derfor laget en meditasjon som står i boka mi «Fra offer til heltinne» som jeg vil dele med dere. Les den noen ganger, så du husker den eller les den inn på telefonen så du kan lytte til den. Eller gjøre den sammen med en venn. Ofte kommer det opp bilder eller beskjeder som forteller deg noe om din sjels hensikt.


 


«Sjelens hensikt» meditasjon


Pust dypt og gi slipp på indre uro og spenninger i kroppen. Beskytt deg med gyllent lys som du visualiserer rundt deg, mens du fortsetter å puste dypt og gi slipp.

Se for deg at du sitter ute i gresset en tidlig høstnatt og ser opp på den vakre stjernehimmelen. Se på alle stjernene mens du undrer deg over hvor stort universet er med alle sine galakser. Du legger deg ned på ryggen mens du forsetter å se på stjernene, og du vet at alle er perfekt plassert akkurat der de skal være. Det samme er du. Du er plassert akkurat der du skal være, selv når livet føles tungt og vanskelig. Mens du tenker på dette, begynner du å flyte av gårde, oppover mot stjernene. Du flyter ut i kosmos mellom stjerner og galakser og du føler en dyp fred. Du tenker at du gjerne skulle ha visst noe om planen for livet ditt.

I samme stund åpner det seg en tunnel av stjernelys foran deg, og du tillater deg å flyte inn i denne tunnelen. Langsomt flyter du innover og innover, til du skimter en skinnende hvit bygning foran deg. Den er uendelig stor, og har hvite marmorsøyler og en kuppel av skinnende gull. Du ser et skilt der det står: «Sjelens bibliotek: Akasha-biblioteket». Du tenker på din sjeleplan og hensikt og ber om å få et glimt av din livsplan.

En skikkelse kommer til deg og hilser deg ærbødig og du kjenner deg varmt velkommen. Du følger denne guiden gjennom en lange korridorer. Overalt er det nye korridorer fylt av bokhyller du ikke kan se toppen på. Guiden viser deg et skrivebord og en bok som har navnet ditt som tittel. Du får lov til å bla i den, men den viser deg kun det din sjel velger at du skal vite.

Hvordan ser boken ut? Hvilken farge har den? Er den tykk og stor eller liten? Boken vil nå fortelle deg noe om din sjels hensikt i dette livet. Du blar opp og leser. Er det en skrift du forstår? Eller kanskje er det bare et bilde? Ta deg god tid så du kan huske alt når du kommer ned igjen. Du får lov å stille boken et spørsmål. Hva er det du mest av alt ønsker svar på? Tenk deg godt om og still spørsmålet. Se for deg at boken på magisk vis blar av seg selv og åpner seg der svaret ditt står. Se hva som står der og ta deg god tid.

Etter en stund kommer guiden tilbake og følger deg ut. Du går gjennom alle korridorene og ut av biblioteket. Du takker guiden og flyter tilbake i lystunnelen lenger og lenger bort. Tilbake til verdensrommet, nedover mot jordkloden, ned til gresset der du lå under stjernene. Du ligger og kjenner jordens kraft fylle kroppen din. Avslutt med å visualisere lys rundt i auraen din og takk for informasjonen du fikk.

Ønsker du å snakke med Anita?