Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

– Jeg har alltid følt at jeg skal hjelpe mennesker

LESERPRATEN: Magic Magasin har lesere i alle aldre, flest kvinner. Fellesnevneren for de fleste er at de er interesserte i overnaturlige ting. Da Hege Holmen fra Kongsberg ble spurt om å stå frem i bladet, sa hun straks ja. Hun har selv evner som hun ønsker å videreutvikle, og i en travel hverdag prioriterer hun å lese om åndelige ting.

Tekst og foto: Kari Flaata Halling  

- Jeg fikk vite om Magic Magasin for syv, åtte år siden og har lest bladet siden. Synes det er bra reportasjer, variert innhold, og det er gode bilder/illustrasjoner. Horoskopet er også spennende å lese, sier Hege, som ved flere anledninger har benyttet seg av spåoperatørene hos Magic Circle.

- Det har stort sett vært veldig nyttig. Noen er veldig bra, noen mindre bra. Har forstått at de får veldig bra oppfølging. Mange jeg har snakka med tror det er bare humbug, men det er det ikke. Tror mange får god hjelp, mener hun.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Arvet evnene
– Da jeg var i 12-13 års alderen, så og hørte jeg ting, men det ble litt viska under teppet den gangen. Etter hvert kom det mer og mer bilder. Da jeg var 15 år så jeg en mann på verandaen min, veldig tydelig. Litt sånn Jesus-skikkelse. Han sto og så på meg. Jeg ble vettskremt, forteller Hege, som i dag har samboer og to sønner:

- Den ene sønnen min har litt evner. Tror vi har arvet evnene etter mamma. Husker hun sa at når linerla kom til henne, hadde den gjerne med en beskjed. Det var ofte positive meldinger. I det huset vi bodde hadde vi ei gammeldags klokke, og hvis noen i familien døde, datt klokka ned.

Også da Hege fikk egen familie, skjedde det ting: - Da vi bodde på Heistadmoen var det ekstremt. Leker gikk av seg selv, dører smalt igjen, sønnen min sov ikke om natta. Akkurat som om noen nappet ut smokken hans. Forsto at dette gikk ikke lenger. Fikk noen til å rense leiligheten. Det viste seg at det var flere som gikk igjen i huset. Etterpå ble alt stille og bra.

- Skjer det ting der du bor nå?
Hun ler og utbryter: - Ja, ja, ja! Føler blant annet ofte at noen er bak meg!

Testet på venner og kjente
- Jeg har alltid følt at jeg skal hjelpe mennesker. Har veldig god intuisjon. Er også sanndrømt. Tyder drømmer. Er ganske flink til det egentlig. Jeg elsker tarotkort. Synes de er veldig spennende. Har også prøvd englekort og livsveiledningskort. Nå har jeg begynt å lese litt i kaffekopper og fått det ganske bra til. Men kort føler jeg meg ganske dreven på. Jeg kan lese personen og få opp bilder samtidig. Både indre og ytre bilder, men det går mye på følelser. Fornemmer ting, leser i øynene og blikket til folk. Forutser ting som skal skje. Kan det meste om alle stjernetegn og hvem som passer sammen. Jeg har spådd flere at de skal gifte seg og kan se hvor mange barn de får, og det har stemt, forteller Hege, som har testet mye på venner og kjente.  

 

Liv etter døden
– Hva er din livsfilosofi?
- Jeg tror på reinkarnasjon, at vi er her for en grunn og at vi har flere liv. Føler at alle har en oppgave i livet. Ser de forskjellige livene som en sirkel, som skal gå rundt til alt er fullbyrdet. Vi må ha noe å tro på, for vi har ikke det åpne samfunnet som var før i forhold til kirke og kristendommen, svarer Hege.

Hun har fått mange bevis for at det er et liv etter døden. - I samme øyeblikk som venninna mi døde av kreft om natta, kjente jeg at hun strøk meg på beina. Jeg fikk mange tegn: Fjær, penger, lyspærer som gikk. Føler stadig at venninna mi er innom meg. En gang jeg hadde besøk, sa jeg at jeg følte at min venninne var der. Det var så rart. Det var midt på vinteren, og så datt det ned en stor, svart bille akkurat på det stedet der hun pleide å sitte. Får masse slike tegn.

- Da mormora mi lå for døden på eldrehjemmet, skulle jeg reise til USA. Hun sa til meg: - Du er så rolig nå. Jeg vet du skal til Amerika i 3 uker. Jeg spurte: - Kommer du til å vente på meg?Hva tror du, Hege? Jeg visste hun ville vente med å dø til jeg kom hjem. – Jeg dør ikke. Jeg venter! var svaret jeg fikk. Mormor døde ei uke etter at jeg kom tilbake.

Gode og onde krefter
En gang var Hege på Lisa Williams show i Drammen: - Jeg drømte at jeg skulle dit. Jeg visste at jeg ville få kontakt enten som den nest siste eller siste personen, og at det var eks-svigermora mi som kom gjennom med en beskjed. Akkurat dette skjedde. Jeg var dårlig hele tiden mens jeg var der, for jeg tok inn alle rundt meg. Men det var et sterkt møte med min eks-svigermor, som jeg hadde stått så nær da hun levde.

- Kunne du selv utviklet deg som medium?
- Jeg er litt redd for mediumbiten. Har ikke lært så mye om det. Tror det er viktig å beskytte seg, for det finnes gode og onde krefter der ute. Eksperimenterte litt med spiritisme i ungdommen. Vi var tre personer sammen på ei gammel seter. Fikk glasset til å gå rundt. Utenfor var det masse sauer. - Gi oss et tegn? spurte vi. Så ble alle lysa blåst ut. Døra smelte igjen, og vi fikk den ikke opp på lenge. Så hørte vi tramping, tunge «trollskritt.» Da vi åpnet døra, hadde sauene forsvunnet. Dagen etter møtte jeg han ene som hadde vært med på setra. - Vet du hva som hendte? Jeg følte hva han ville si. Han fortalte at etter at han kom hjem hadde han hørt «trollskritta» på nytt.

Fremtidsdrømmer
- Ei på linja hos Magic Circle sa til meg for lenge siden: - Bare vent, en gang i fremtida blir du en av landets flinkeste spåere. Den som lever får se. Spåmessig tror jeg at jeg kunne gjort det veldig bra egentlig, fordi jeg har mye erfaring med mange ting. Jeg jobber i barnehage og har tatt videreutdannelse i ulike typer veiledning både i forhold til barn, familie og studenter, og har mye kunnskap i forbindelse med relasjonskompetanse.

- Fortrinnsvis ønsker jeg å utvikle meg på spåsiden, med synskhet, og å drive som livsveileder. Jeg ønsker å gå flere kurs. Har tatt et tarotkurs tidligere. Først nå begynner jeg å få selvtillit på det jeg gjør. Føler at det er en gave, sier Hege, som har fått mange gode tilbakemeldinger. I disse dager skal hun på såkalt «Ladies night,» der hun skal stå med tarotkortene sine.

- Mange har spurt om jeg kan spå dem. Å kombinere pendel og tarotkort ville vært fint, sier Hege, litt drømmende i blikket. Hvem vet, kanskje dette er en fremtidig Magic Circle dame?

Tips en venn på e-post