• Klarsynt veileder
  • Tarot, englekort og pendel

Hva lurer du på angående din fremtid?

Jeg tar gjerne utfordringen med å finne løsninger for deg med mitt klarsyn.

Har du plager som angst, bekymringer og blokkeringer, så healer jeg deg på det område du måtte ønske.

Her er mine verktøy som jeg jobber med:

  • Medfødt klarsyn
  • Veiledning
  • Tarot, englekort og pendel
  • Healing (Reiki 1 og 2)

Mine evner ble oppdaget allerede da jeg var 4 år, og mitt klarsyn har bare utviklet seg mer og mer med årene.

Jeg setter stor pris på å kunne få hjelpe mine medmennesker som har en vanskelig hverdag.

Ta kontakt med meg, og sammen finner vi løsninger. Husk at vår samtale er kun mellom deg og meg. 

Tar du sjansen?

Vennlig hilsen

KRISTIN

 

Mine tilbakemeldinger

SK☺️

Takk for en fin prat og god veiledning! Kristin fikk inn situasjonen min raskt og formidlet det hun fikk inn med trygghet og varme. Hun lettet mine bekymringer i dag og stryket min trygghet i et valg som ligger forran meg nå. Anbefales ❤️

😇😇

Tusen takk for en fin samtale! Kristin er treffsikker og veldig motiverende, jeg gikk inn i samtalen nesten litt trist og gikk ut av den med et smil fra øre til øre.Hun har en fantastisk energi som smitter med klare svar. Jeg kommer garantert til å ringe igjen og derfor anbefaler jeg Kristin på det sterkeste :)

Skyttemann

Man føler seg mye bedre etter en samtale med Kristin. Hun var veldig klar og tydelig, samtidig som hun var vennlig og forståelsesfull. Hun klarte å frembringe en klar optimisme. Jeg håper virkelig at det slår til det som hun sa.

Anita

Herlig dame munter og blid! Tror mye på henne!

Skytte

Wow..for ei dame med ditt klarsyn. Jeg hoppet i stolen jeg satt i da du tok inn det du så som jeg bare måtte bekrefte. Du fortalte meg også hvorfor situasjon kjennes som den gjør og det ville komme løsning etter kort tid. Utrolig godt å snakke med deg. Anbefaler virkelig en samtale med deg Kristin🌹🕊🤝Tusen takk.

Turid

Svært overrasket over denne dama! Mye av det hun fortalte stemte. Jeg har akkurat funnet ut hvem jeg vil ringe til neste gang!

Lise

Takk for samtalene jeg har hatt med deg Kristin. Etter flere samtaler med henne har jeg fått bare positiv energi og healingen hun gir blir jeg veldig glad av etterpå og skulderene har bare senket seg så mye ned! Anbefaler Kristin på det sterkeste. Så god og varm, sprer mye glede, hjertegod fra innsiden å ut! Du blir min faste "rådgiver" så du får nok flere samtaler fra meg med tiden, hehe. Nå er jeg bare veldig spent på tiden fremover takk for at du gir meg en ro over at jeg ikke trenger å bekymre meg, takk for at du er den du er Kristin! Husk å ta vare på deg selv også.

Savali

Hjertedama det. Alltid god og støttende. Mye rett i det hun ser.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?