• Kjærlighet og relasjoner
 • Dyrekommunikasjon
 • Medium og healer

Klarsynt livsveileder med mange faste kunder

Kjære medmenneske,

Jeg er Ella og jobber som klarsynt/medium/healer for Magic Circle.

Jeg jobber med kjærlighet som verktøy og er spesielt opptatt av selvfølelse og relasjoner. Rett og slett vårt forhold til oss selv og andre. Spesielt kjærlighetsrelasjonene. I flyt er jeg spot on på relasjonene dine og personene du dater. Jeg elsker å jobbe med dette!

Noen vil snakke om jobbmuligheter og business, mens andre igjen er engstelige og ønsker et medmenneske å snakke med. Temaene er gjerne mange.

Jeg snakker også med dyr, det har jeg gjort hele livet. Så har du et kjæledyr du ikke forstår vil jeg veldig gjerne hjelpe deg med det også.

Jeg har tidligere jobbet mange år i større internasjonale selskaper. I dag arbeider jeg som intuitiv veileder, rådgiver og skribent. Jeg er spesielt opptatt av mellommenneskelige forhold, naturmedisin, ernæring og dyrevelferd.

Jeg er nå midt i livet og fortsetter å utdanne meg innenfor det alternative hos de beste, både innenfor naturmedisin og mediumskap. Blant annet hos lærerkrefter fra Arthur Findlay College, England. Min læremester og mentor er mediumet Colin Bates ved denne skolen.

Jeg medlem av:

NSF Norsk Spiritualist Forening
NSFM Norsk Spiritualist Forening Mediumforbund
NPS Norsk Parapsykologisk Selskap
SNUI Spiritualists' National Union

NNH Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

Jeg samarbeider med mitt spirit team og ber om å få være et redskap for den høyeste og reneste kjærlighet. Jeg ber om at alt arbeid jeg gjør møter det høyeste behov.

Jeg har hjulpet flere med mitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder. Jeg vil ikke ta valgene for deg, eller fortelle hva du skal gjøre, men jeg vil fortelle deg det jeg ser. Du har en fri vilje og den er kraftfull. Så kraftfull at du kan sette deg selv fri.

Jeg vil fortelle deg hvordan jeg opplever energiflyten rundt deg, hvor du er på vei om du fortsetter slik og hvilke blokkeringer jeg ser. Jeg vil formidle hvordan du kan sette deg fri fra dette. Slik starter prosessen. Det er healing i dette.

Jeg har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass. Ring meg da vel!

Varm hilsen fra Ella

 • Reading
 • Healing
 • Mediumskap
 • Intuitiv veiledning
 • Kosthold
 • Dyretolk
 • Husrens
 • Hjelpere/guider
 • Tidligere liv
 • Selvfølelse
 • Relasjoner
 • Kjærlighet
 • Økonomi
 • Business/strategi
 • Viktige valg

 

 

 

Mine tilbakemeldinger

Sara

Utrolig hyggelig dame å snakke med! Ga meg masse positive råd. Føler allerede på ny og frisk motivasjon. Tusen takk :-)

Lillian

Ella er ei utrolig hyggelig, flink og ærlig dame som kan sine saker😍 Hun er også en enestående veileder og kom med masse gode råd og tips om veien videre🥰 Tusen takk for at du fikk meg til å se situasjonen på en annen måte og ga meg verktøy til å «justere» tankegang og handling❤️ Vil virkelig anbefale Ella og kommer garantert til å ringe henne igjen❤️

Anka

Tusen takk. Endelig følte jeg at jeg ble hørt og sett. De jeg har rundt meg, sier at jeg må komme meg videre, men det er ikke lett. Ella hjalp meg litt på veien. Sovna i går med en varme i kroppen jeg ikke har kjent på tidligere.

Elin

Takk for at du er en god lytter og samtalepartner. Jeg opplever deg som en varm og klok person. Du gir meg en ro og et håp om at ting ordner seg til det «beste» når det blir for mye støy og bekymring i hodet. Jeg anbefaler Ella på det sterkeste ☺️

Skytte

Tusen takk for en fantastisk flott samtale.Det var helt tydelig med ditt klarsyn og energier du tok inn ut fra mitt spørsmål og situasjon fremover.Uten noen form for informasjon gjenkjente jeg det du fortalte meg og jeg fikk svar på veien videre.Helt utrolig...anbefales og tusen takk💖

Anne Mona

Hei ... Sette stor pris på hjelpen du gir, du har alltid hatt rett.. Og det gir meg en indre ro i kroppen.. Tusen takk for all hjelp...

Monica

Kjæreste Ella! Da har det ordnet seg! Vi fikk orden på økonomien og du hadde rett i alt du sa! Tusen takk for at du ga meg håp og trøst og bekreftelse på at dette kom til å ordne seg. Det gjorde det! Tusen takk!

Tina

Tusen takk igjen Ella for samtalen, trengte dette. Anbefaler Ella på det sterkeste, og hun er ekte, varm og god😊

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?