• Kjærlighet og relasjoner
 • Dyrekommunikasjon
 • Medium og healer

Klarsynt livsveileder med mange faste kunder

Kjære medmenneske,

Jeg er Ella og jobber som klarsynt/medium/healer for Magic Circle.

Jeg jobber med kjærlighet som verktøy og er spesielt opptatt av relasjoner. Rett og slett vårt forhold til oss selv og andre. Spesielt kjærlighetsrelasjoner. I flyt er jeg spot on på relasjonene dine og personene du dater. Jeg elsker å jobbe med dette!

Noen vil også snakke om jobbmuligheter og business, mens andre igjen er engstelige og ønsker et medmenneske å snakke med. Temaene er mange.

Også snakker jeg med dyr, det har jeg gjort hele livet. Så har du et kjæledyr du ikke forstår vil jeg veldig gjerne hjelpe deg med det også.

De siste årene har jeg jobbet i oljebransjen samt fått ledererfaring, men nå jobber jeg kun som intuitiv veileder.

Jeg runder snart 50 og fortsetter å utdanne meg innenfor det alternative hos de beste. Dette er lærerkrefter fra Arthur Findlay College, England. Min læremester og mentor er mediumet Colin Bates ved denne skolen.

Jeg medlem av:

NSF (Norsk Spirituell Forening)
NSFM (Norsk Spiritualist Forening Mediumforbund).
NPS (Norsk Parapsykologisk Selskap)
SNU (Spiritualists' National Union)

Jeg samarbeider med mitt spirit team og ber om å få være et redskap for den høyeste og reneste kjærlighet. Jeg ber om at alt arbeid jeg gjør møter det høyeste behov.

Jeg har hjulpet flere med mitt klarsyn gjennom årene og har mange faste kunder. Jeg vil ikke ta valgene for deg, eller fortelle hva du skal gjøre, men jeg vil fortelle deg det jeg ser. Du har en fri vilje og den er kraftfull. Så kraftfull at du kan sette deg selv fri.

Jeg vil fortelle deg hvordan jeg opplever energiflyten rundt deg, hvor du er på vei om du fortsetter slik og hvilke blokkeringer som står i veien for deg. Så vil jeg formidle hvordan du kan sette deg fri fra dette. Slik starter prosessen. Det er healing i dette.

Jeg har taushetsplikt og følger etiske regler knyttet til forbund og arbeidsplass.

Da gjenstår det bare å si at du er hjertelig velkommen til å ringe meg. Håper jeg hører fra deg i dag.

Varm hilsen Ella

 • Reading
 • Healing
 • Mediumskap
 • Intuitiv veiledning
 • Dyretolk
 • Husrens
 • Hjelpere/guider
 • Tidligere liv
 • Selvfølelse
 • Relasjoner
 • Kjærlighet
 • Økonomi
 • Business/strategi
 • Viktige valg

 

 

Mine tilbakemeldinger

Anne Mona

Hei ... Sette stor pris på hjelpen du gir, du har alltid hatt rett.. Og det gir meg en indre ro i kroppen.. Tusen takk for all hjelp...

Monica

Kjæreste Ella! Da har det ordnet seg! Vi fikk orden på økonomien og du hadde rett i alt du sa! Tusen takk for at du ga meg håp og trøst og bekreftelse på at dette kom til å ordne seg. Det gjorde det! Tusen takk!

Tina

Tusen takk igjen Ella for samtalen, trengte dette. Anbefaler Ella på det sterkeste, og hun er ekte, varm og god😊

Ida

Ella er en fantastisk flink klarsynt veileder. Jeg gjør uansett det jeg føler er rett for meg, men med hennes intuitive råd som en grunnmur i situasjonen jeg møter, blir det mer interessant og enklere å navigere rett. Rett og slett veldig nyttig.

Victoria

Ella, du er det fineste mennesket jeg har pratet med på årevis. Du har et hjerte av gull, rene ærlige hensikter og alt du forteller stemmer. Du SÅ den ekte meg, essensen av meg. Ella du er ekte og jordnær og helt klarsynt og klarfølt. Det var så koselig og givende å snakke med deg. Tusen takk.

Hanne

Ella traff meg veldig på de grunnleggende følelsene om meg selv og i livet der jeg trenger endringer. Å komme seg opp fra et mørkt sted I livet er ikke lett. Det var utrolig godt å få refleksjoner rundt hvordan man kan få det til. Samt få bekreftelse og at man ikke skal sette begrensninger for seg selv. Jeg følte meg så mye mer motivert etter samtalen. Meget positiv, treffsikker og ærlig dame. Takk!

R

Ella treffer hver gang! Utrolig dyktig og kan anbefales på det sterkeste!

Isabella

Positiv og hyggelig dame. Morsom dame og prate med da hun er treffsikker. Hadde mye rett på nåtid. Hun hadde også rett i et spesifikt spørsmål som viste seg å bli et negativt utfall. Gjenstår å se hva som skjer med kjærligheten 😊

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?