klarsynte grethe

Grethe

klarsynte grethe

Kode: 787

Kode: 787

 • Kanaliserer og leser energier
 • Finner dyr og mennesker
 • Konfliktløsning og drømmetydning

Grethe ønsker å bruke sitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr, og synes det er en glede å kunne få bistå de som velger å la henne få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært henne å stole på seg selv sier Grethe. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene hun tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Grethe gir av sitt hjerte uten forbehold og uten å kreve. Hun kanaliserer energier og vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før hun åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen og jobbe profesjonelt. Likevel vil hun lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyrekommunikasjon kan hun også være behjelpelig med, men husk at her snakker hun ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Hun kan også finne bortkomne dyr og mennesker, men kan kun forholde seg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så hun kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil nevner også at Grethe jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Hun formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med GRETHE i fortrolighet.

Les også Grethes artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:
https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

Mine tilbakemeldinger

21.07.2024

Bra samtale, har fått hjelp tidligere og håper på det nå også.

07.07.2024

Har snakket med Grethe over mange år og alt hun har spådd har vist seg å stemme. Hun er utrolig dyktig og det hun sier stemmer. Hun er rask og presis og utrolig treffsikker

04.07.2024

Grete er spot on og tydelig. Ikke utenomsnakk og har mye omsorg ❤️Anbefales. W.

30.06.2024

Synes hun var spot on og til god hjelp videre

23.06.2024

Tok inn energien min raskt, og ga gode råd om situasjonen jeg spurte om. Tillitsvekkende og varm.

11.06.2024

Smiler nå. Mange takk for tydelig og klar hjelp. Vi snakkes en annen gang.

19.05.2024

Tusen takk for gode råd du er helt klart en av de beste☘️💚 Du rådet meg til å bytte overmadrass fordi du så jeg sover dårlig og sliter med ryggsmerter. Det har jeg gjort og har etterhvert begynt å sove mye bedre og har heller ikke så vondt i korsryggen når jeg står opp. Du svarer klart og fort på spørsmål en spørr om og kommer med andre gode råd jeg ikke har spurt om, men trenger ☺️ Fantastisk! Tusen❤️

11.05.2024

Kjære Grethe! Fulgte dine råd, ga han "feedback", og nå er alt på riktig vei )) Alt du har sagt stemte, selv om det var vanskelig å tro det der og da for en "vanlig" person i mørket. Vil takke deg for samtalene, oppklaringene og for utrolig omtanke, trøstende ord, føltes virkelig at du bryr deg! Sender deg varme tanker, positive energier og klem 😁❤️

06.05.2024

Alltid hyggelig å prate med Grethe! Takk for nyttig info i dag. Det pleier å bli som du forteller😊Ble desverre brutt.

22.04.2024

Flink

22.04.2024

Kunne ikke hjelpe

19.04.2024

Veldig treffsikker, behadelig dame med konkrete råd

16.04.2024

I kveld, ringte jeg Grethe, for å dele med henne at hun i forrige uke hadde 100% treff i sine ord til meg. Jeg var direkte skuffet og ikke skuffet på samme tid i den samtalen. Noe hun påpekte og beklagde for sin spådom. I dag fikk jeg mail med bekreftelse på det hun sa og etter å ha kjent på det en uke føltes mailen som en lettelse. Til tross for at det var i utgangspunktet stikk motsatt svar enn jeg hadde ønsket meg. Vi hadde en god samtale i kveld og jeg vil anbefale Grethe på det varmeste. Hun er på straks samtalen er i gang og drar ikke ut noe tid (det var det meg som gjorde 😊). Anbefaler denne damen på det varmeste og lytt til gode råd - motsatt av ‘ønsket å høre’ oppfyller ofte enda større drømmer!

11.04.2024

Ærlighet,

03.04.2024

Grethe var varm och inkännande och gav mig goda råd och råg i ryggen! En mycket positiv upplevelse!

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?
Kim
 • Medium uten hjelpemidler
 • Rådgivning
 • Selvutvikling
Lite bilde av klarsynte Larissa Larissa
 • Synsk medium
 • Healer
 • Juridisk rådgivning
klarsynte bente Bente
 • Klarsynt intuitiv veileder
 • Tarot
 • Fremtid
klarsynte linda Linda
 • Klarsynt veileder
 • Tarot
 • Mediumskap
Lite bilde av klarsynte Sigrid Sigrid
 • Astrologi
 • Nåtid/fremtid
 • Tarot