Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Årshoroskop for 2024

2024 er et år fylt med astrologiske hendelser som vil påvirke de tolv stjernetegnene på forskjellige måter. Dette året byr på alt fra sol- og måneformørkelser til planetariske bevegelser som vil forme våre liv, våre relasjoner og våre karrierer. Her vil du finne en detaljert guide for hvert stjernetegn, som gir deg innsikt i hva 2024 har i vente.

Les mer..

Slik påvirker Nymåne og Fullmåne, Sol- og Måneformørkelse livet ditt i 2024

Sol- og måneformørkelser river ned og rydder bort det som ikke fungerer i livet ditt, alt fra gamle utslitte mønstre til foreldede holdninger, jobben eller kjæresten/parforholdet du ikke skal ha og annet.

Les mer..

Slik åpner du Chakraene dine

Har det blitt mye julemat og god drikke, mange sene kvelder og festlige lag som har gått utover kvalitetssøvnen så kan det merkes i chakraene dine. Mest sannsynlig kan en eller flere av dem komme i ubalansen ved feiring av større høytider og andre festligheter. Forstyrrelser i hverdagsrutinene kan lett utløse ubalanse, avhengig av hvor høysensitiv du er. Andre ting som kan utløse ubalanse er blant annet sykdom og stress. Nå er tiden inne for å planlegge for det nye året og heale deg selv!

Les mer..

En magisk jul for meg

Julen er til glede for oss alle. Men av og til opplever vi endringer i livet vårt, blir alene og står litt sår tilbake når det ser ut som om hele verden går inn i juledagene med glede og forventing. Ikke fortvil, du er aldri alene.

Les mer..