Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Ønsker å hjelpe mennesker i deres åndelige oppvåkning

Håkon Sletnes har vært i en lang oppvåkningsprosess med mange ulike symptomer, både fysiske og psykiske. I en periode var han veldig syk, men etter å ha fått besøk av engler og andre kjærlighetsfulle energier, er han i dag helt frisk. Håkon jobber som spirituell healer, og er takknemlig over å kunne dele sine erfaringer og sterke åndelige opplevelser med Magic Magasins lesere.

Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Det var nærmest ved en tilfeldighet at jeg fant frem til Håkon Sletnes etter et google-søk på nettet. Han er ikke av dem som markedsfører seg selv eller fremhever seg selv på noen som helst måte. Han lever et rolig familieliv i en trivelig enebolig på Rykkin i Bærum. Håkon er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage i mange år. En jobb han stortrives med. Nå er det også mange som har fått erfare at Håkon er en meget dyktig healer. Han jobber med sine healing-guider, og sammen med dem kan han formidle den kjærlighetsfulle energien til mennesker som av ulike grunner sliter med fysiske og psykiske plager.

Illustrasjonsfoto: iStockphoto

Spirituell healing
- Jeg jobber med det som kalles spirituell healing. Når jeg healer, er jeg på en måte et mellomledd. Da kommer mine healingguider (healingengler) til meg, og jeg kjenner at de står i min aura. Noen ganger sender de bare healing-energien gjennom kronechakraet i hodet mitt. Slik jeg opplever det, går energien fra hodet, ned i hjertechakraet og ut i hendene, eller bare ut i auraen min, forklarer Håkon, som fremstår som stillferdig og litt beskjeden. Men han er en utrolig sympatisk mann som er lett å like.

- Tar du på klienten, eller holder du hendene over kroppen deres?
- Jeg kan gjøre begge deler. I utgangspunktet behøver jeg ikke holde på en klient i det hele tatt. Veldig ofte, når jeg har klienter her hjemme, så holder jeg dem på føttene. Det er en veldig fin inngangsport for energien. Jeg opplever at jeg har like kraftfulle healinger ved fjernhealing. Når jeg jobber med fjernhealing, går jeg i transe. Jeg ber ofte guidene mine om hjelp til å gå ned i transe, hvis jeg har problemer med det selv, men stort sett skjer det automatisk. Det har nok mye med at jeg har lang erfaring med å meditere, så det faller naturlig for meg å synke ned i stillhet. Jeg opplever transe omtrent som å gå inn i en dyp meditasjon. Jeg er bevisst hele tiden. Det jeg opplever når jeg går i transe, er at jeg tillater kraftigere energier å komme gjennom, jeg får tydeligere tilbakemeldinger fra guidene mine, og ofte kan jeg kjenne på smerter og skader som klientene har, som de selv ikke har fortalt meg om. Dette skaper tillit mellom klientene og meg.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Besøk av Jesus
- Når jeg går tilbake til barndommen min, så ser jeg at jeg alltid har vært veldig sensitiv. Da jeg var liten gutt, husker jeg at jeg hørte ting før de skjedde, for eksempel når noen kom hjem. Det var først i tenårene at jeg ting. En gang så jeg gjennom vinduet til et nabohus at kjøkkenlampa begynte å snurre rundt i store bevegelser, men det var ingen tilstede, forteller Håkon og legger til:

- Jeg kommer ikke fra noen religiøs familie, men følte tilstedeværelse av Gud siden jeg var veldig liten, og jeg fikk alltid mye hjelp når jeg ba til Gud. Begynte også veldig tidlig å tro på Jesus. Husker at jeg syntes Jesus var så fantastisk, og jeg var fascinert av ham som person, at han helbredet de fattige og syke osv. Jeg har hatt besøk av Jesus flere ganger. For ett år siden var jeg på tur til Kreta, arrangert av en healer. Vi bodde midt i en by, og jeg ble veldig sliten av alle energiene der. Jeg er veldig sensitiv, og det er slitsomt å være for lenge på steder hvor det er mye folk. En kveld ba jeg til Jesus, og plutselig kom han som en svært kraftig energi. Det begynte å jobbe i kroppen min. Jeg la meg på senga, og jeg fikk healing i ca. en halv time. Midt under dette, ble jeg vist en film der jeg ble tatt tilbake til Jesu tid. I filmen gikk jeg rundt i gatene.

- I fjor vinter skjedde noe annet med meg. Ved flere anledninger da jeg var ute og gikk tur, kunne jeg plutselig få en intens følelse av kjærlighet for alle menneskene jeg møtte. Jeg hørte en stemme inni meg som sa: Jeg er Jesus. Jeg tolket det som om Jesus ville vise meg den ubetingede kjærligheten han hadde for alle mennesker.

Jesus, Buddha og Muhammed. Foto: Wikimedia Commons

Sterke opplevelser
For en tid tilbake slet Håkon med mye angst. Det kom som følge av den åndelige oppvåkningen hans:
- Jeg hadde gått på medisiner en del år mot angst og depresjon. En dag, etter å ha sluttet med medisinene, skulle jeg sette meg ned og meditere. Jeg gjorde noen pusteøvelser, og plutselig følte jeg at håret mitt sto rett til værs. Jeg ble litt skremt, men samtidig var det en stemme inni meg som fortalte at jeg var helt trygg. Jeg klarte ikke å meditere den dagen. Jeg fortalte det til kona mi da hun kom hjem fra jobben, og vi syntes begge det var veldig rart. Det gjentok seg om kvelden. Jeg sto på badet og gjorde meg klar for kvelden. Plutselig kjentes det som om alt håret på hodet reiste seg, og jeg kjente en strøm av energi gå gjennom hodebunnen min. Det varte kanskje et halvt minutt. Dagen etter kom strømmen tilbake, og da var den der konstant både natt og dag i flere uker.  

- Endret dette noe med evnene dine?
- Det gjorde det. På den ene side syntes jeg det var skummelt, for jeg hadde ikke kontroll. Men hele tiden var det en indre stemme som sa at jeg var helt trygg. Jeg googlet og søkte på «strøm gjennom hodet» og fant ut at det kunne være åpning av kronechakraet. I dag er kronechakraet mitt åpent hele tiden, og hver dag kjenner jeg at det strømmer energier gjennom hodet mitt. Jeg tror at det handler om at jeg har kontakt med chakraer som sitter over/utenfor kroppen min og mitt høyere selv.

- En dag var jeg med familien på hytta i Rauland. Mens vi kjørte dit, fikk jeg store mengder strøm gjennom hodet. Angsten min hadde fortsatt ikke lagt seg helt. Den kvelden var jeg veldig engstelig på grunn av all strømmen som gikk gjennom hodet mitt, og at jeg ikke følte jeg hadde kontroll. Da jeg la meg om kvelden, sovnet jeg ganske fort, til tross for at jeg følte meg engstelig. Midt på natta ble jeg nærmest dratt ut av søvnen, og jeg kjente den sterkeste kjærlighetsfølelsen jeg noensinne har kjent. Det var som om rommet ble fylt med kjærlighet. Da jeg sovnet igjen, og mens jeg drømte, var jeg fortsatt i denne kjærlighetsenergien, og det samme var jeg da jeg våknet om morgenen. Plutselig så jeg tre skikkelser, tre menn, som sto foran meg. Jeg så dem ikke helt tydelig. Jeg fikk tre navn: Jesus, Buddha og Muhammed. Jeg forsto at de ville vise meg at felles for alle de store religioner i verden, er det kjærligheten som er det viktigste. Og at det er ikke én religion som er den eneste riktige.  

Dette flotte bildet av Jesus har Håkon fått i gave av sønnen sin.

Tanker om tro
Håkon har vært gjennom en tøff periode i forhold til religioner. I Bibelen leste han om fordømmelse og helvete, og forsto ikke at dette kunne være forenelig med Guds kjærlighet. Samtidig forsto han ikke alt det som skjedde innenfor islam, og at terrorisme kunne kobles opp mot religion.

- Jeg kaller meg ikke kristen. Jeg tror på Gud og at Jesus er Guds sønn, men jeg tenker samtidig at du er Guds datter og jeg er Guds sønn, og vi alle bærer den guddommelige kraften i oss, sier han.

- Mange lurer på hvordan Jesu gjenkomst skal skje?
- Jeg tenker at Jesus bar med seg det som kalles Kristusenergien. Om Jesus som en egen sjel vil inkarnere som menneske på jorden igjen, vet jeg ikke, men jeg tenker at den åndelige oppvåkningen vi er i nå, handler om at Kristusenergien skal få større fotfeste på jorda, svarer Håkon.

Angst
Som mange andre hadde også Håkon en barndom og oppvekst som ikke var så enkel. Det førte til at han fikk angst som ung voksen: - Angst er ikke en lidelse i seg selv, bare et symptom på følelser som ligger lagret i kroppen vår som energi. Når vi gjennom barndom, ungdom, men også gjennom tidligere liv, har samlet erfaringer som vi ikke har fått bearbeidet grundig nok underveis, så lagres dette som energi i kroppen (undertrykte følelser). Hvis du for eksempel har vært redd mange ganger som liten, så kan det gi seg uttrykk i angst når du blir voksen.

Angsten kom og gikk i mange år, og i en periode lammet det Håkons tilværelse. Han møtte veggen totalt: - Jeg skjønte etter hvert at jeg måtte tillate alle disse gamle følelsene å komme til overflaten. Dette kalles ”indre barn”-arbeid. Jeg måtte gå tilbake i tid og jobbe med mitt indre barn. I begynnelsen fikk jeg hjelp hos en eq-terapeut, men arbeidet fortsatte over lang tid. Jeg måtte hente frem gammelt gruff og la det komme til overflaten. Jeg måtte tillate meg selv å kjenne på følelsene som var lagret i kroppen min siden barndommen. Først da ville det forløses. Jeg ble etter hvert kvitt angsten og også alle de fysiske plagene mine. Jeg hadde blitt utredet for nevropati og masse smerte- og krampetilstander i kroppen min over flere år. I dag vet jeg at følelser og fysiske plager henger svært tett sammen.  

Også våre firbente venner har godt av healing. 

Renselsesprosess
- Jeg mediterer hver dag. Jeg tror det er viktig å meditere hvis vi ønsker å åpne opp for den åndelige delen av oss. Det er viktig å tørre å være i stillhet. Jo mer vi får renset ut av vonde følelser, angst, sorg, desto tydeligere vil vi komme i kontakt med sjelen vår, der lyset vårt er, og jo sterkere vil kjærligheten i oss komme frem. Det er dette den åndelige oppvåkningen handler om. Det er en renselsesprosess hvor treg og lavfrekvent energi blir løftet opp i dagen. Det er så mange sensitive mennesker som sliter med angst, depresjon og smerter. Vi får hjelp av universet til å løfte dette negative opp og frem i oss, slik at det etter hvert skal kunne forløses. Denne renselsesprosessen kan være veldig smertefull både fysisk og psykisk. Veldig mange er redde for hva som kan komme opp, og de får ofte angst for angsten. Men hvis du tør å utfordre deg selv nok til å bli sittende i angsten når den kommer, uten å ta «sobril», til angsten når klimaks, da vil man erfare at angstanfallet etter hvert vil slippe taket av seg selv, og man vil bli tryggere på at angsten ikke er farlig. Hvis vi skal stige i frekvens i kroppene våre, for å komme opp i femte dimensjon, så må vi gjennom en renselsesprosess først. Vi kan ikke bære med oss den trege energien opp i denne dimensjonen, opplyser Håkon, og røper at han har en stor kunnskapskilde å øse av.

Engler og lysvesener
- Jeg har hatt flere englebesøk. Det første var på slutten av sykdomsperioden. Jeg opplever englene som en veldig sterk kjærlighetsenergi, og de kommer ofte med blomsterlukt. Englene kommer til meg ganske ofte, mens jeg sitter i sofaen og ser på TV, eller en dag jeg kan føle meg litt nedfor. Tror de vil vise meg at jeg ikke er alene. Etterhvert fikk jeg besøk av noen veldig kraftfulle energier, en helt annen type energi, som jeg også kjente var av kjærlighet. Det var en type energi som ga meg healing. Da disse energiene kom på besøk, fylte de kroppen min med svært mye energi. Kroppen sto i helspenn mens energiene strømmet gjennom meg. Jeg fikk vite at energiene var lysvesener, forteller Håkon og legger til at etter dette ble healingevnene hans sterkere.

- Jeg ble veiledet til å kjøpe en bok av Sonia Choquette, en fransk klarsynt. Et kapittel handlet om lysvesener. Sonia kunne se de som en gruppe lysende vesener med en litt blålig farge. Ett av vesenene trådte frem og presenterte seg. Han sa at de kom fra de blå emissærene, og at de var her for å hjelpe oss mennesker i den oppvåkningen vi er i. Hvis man ønsker hjelp av dem, så er det bare å strekke ut hendene og be om at de skal komme. De kan for eksempel hjelpe oss med å kvitte oss med frykt. Etter å ha lest om dette, tenkte jeg på den kraftfulle energien som hadde kommet til meg mange ganger. Kan det være de samme vesener hun snakket om i sin bok? Jeg ønsket å teste det ut, satte meg i sofaen, strakte ut hendene og ba: - Kjære lysvesener, blå emissærer, jeg ber dere komme til meg. Det gikk bare noen sekunder, og så kom de samme kraftfulle energiene jeg hadde hatt besøk av tidligere.

- Jeg tror at det er en mening med alt jeg har opplevd, og at jeg skal kunne hjelpe mennesker i den oppvåkningen vi er i nå, sier healeren Håkon Sletnes. 

Tankens kraft
Håkon fordyper seg i mange ting, blant annet tankens kraft:
- Under sykdomsperioden så jeg sammenhengen med hvordan jeg tenkte og hvilke følelser jeg skapte i meg selv. Ved et spesielt tilfelle, hvor kona mi og jeg møtte den samme utfordringen, la jeg merke til at jeg reagerte på en veldig negativ måte, mens kona mi tok veldig lett på det. Slik hadde det egentlig vært i mange år. Jeg begynte å lure på hvorfor det var slik. Så begynte jeg etter hvert å se at måten jeg tenkte på preget følelsene mine. Når jeg møtte en utfordring, tenkte jeg automatisk på en bestemt måte, som gjorde at det ofte ble et stort problem. Jeg bestemte meg en dag at jeg skulle virkelig prøve å se om det var mulig å gjøre noen endringer med tankene mine for å se om jeg da kunne endre følelsene mine. Hver gang det dukket opp en utfordring, observerte jeg tankene mine, og hver gang jeg tok meg selv i å tenke en negativ tanke, slo jeg tilbake med en positiv tanke, en mottanke. Hvis jeg tenkte: Det der blir vanskelig. Det kommer ikke til å gå, så slo jeg tilbake med: Dette kommer til å løse seg. Dette er ikke så vanskelig som det ser ut til. Med en gang jeg begynte å tenke disse tankene, så kjente jeg i kroppen min at det gjorde noe med følelsene mine. Jeg benyttet denne metoden over tid, og sakte men sikkert forsvant de negative tankemønstrene mine. Etter hvert fikk jeg automatisert positive tankemønstre i stedet. Alle de vonde følelsene jeg hadde produsert med tankene mine, forsvant ut av systemet mitt og ble erstattet av positive, gode følelser.

- Jeg har også blitt oppmerksom på at vi skaper alt gjennom tankene våre, også det som ikke er bra. Absolutt alt i denne verden som er menneskeskapt har startet med en tanke. Hvis vi ser på krigene i verden, har de også startet med tanker. Det er gjennom tankene vi skaper, enten det er negativt eller positivt. Dette snakker jeg mye om med klientene mine.

Renser auraen
- Healing er energi som kan være med å heve frekvensen i klientenes egne energier, eller løsne opp i blokkeringer. Mange av klientene som kommer til meg sliter med angst og depresjoner. Veldig mange har etablert automatiserte mønstre i livene sine, så selv om de får healing av meg, så fortsetter de å produsere denne trege, negative energien i hverdagen sin. Jeg ønsker å fortelle mer om energi, hva slags energi vi skaper gjennom tankene, hva vi kan gjøre for å heve energien vår og hva vi må ta hensyn til hvis vi for eksempel er høysensitive, sier Håkon, som selv har blitt mye flinkere til å leve med høysensitiviteten:

- Tidligere var det et stort problem, for jeg visste ikke hva høysensitivitet var. Jeg må fortsatt ta noen forhåndsregler, og må ofte rense auraen min. Hvis jeg er i et selskap med masse mennesker, blir jeg som regel ganske sliten etter en stund. Jeg plukker opp energier fra alle som er der, og når selskapet er ferdig, får jeg ikke sove. Kroppen min faller ikke til ro. Enkleste måten å rense auraen på er å be erkeengelen Michael om å komme til meg og rense auraen min. Jeg kjenner at han kommer, nesten som en vind. Når han har renset auraen min på et par minutter, er kroppen og sinnet helt rolig igjen, sier Håkon, som snakker med erkeengelen Michael daglig.

- Veldig ofte ser jeg auraen til klienter. Noen unge klienter bærer på enormt lys. Jeg tenker at dette er veldig sensitive, unge mennesker som etter hvert skal være med å bidra i den tiden vi er i, legger han til.

Illustrasjonsfoto: Dreamstime

Ufoer
- Da jeg var 19 år, og var i militæret i Nord Norge, opplevde jeg noe rart. Jeg hadde kontor et lite stykke fra basen. En kveld gikk jeg alene på den øde strekningen fra kontorbygningen til basen. Plutselig så jeg at det hang en stor gjenstand over meg på himmelen, med masse røde lys. Jeg ble stående og se på denne og undret hva det var. Den gang var det ikke så mye snakk om ufoer. Gjenstanden var helt lydløs. Plutselig begynte den å bevege på seg utover mot havet, ganske sakte, men så akselererte den i voldsom fart og forsvant opp mot verdensrommet, forteller Håkon og legger til at han i løpet av 2018 har sett mange lysfenomener på himmelen:

- En kveld i fjor høst var det et stort rødt lys som «parkerte» over huset mitt. Jeg løp inn og hentet kona mi og datteren min, og de fikk også se lyset før det seilte av gårde. Jeg har sett fenomenene som lyskastere på himmelen, og jeg har sett lys som spinner bortover himmelen. 1. juli i fjor var jeg ute og gikk sen tur med bikkja mi. Det var helt stjerneklart. Da var det ei stjerne som begynte å bevege seg på himmelen. Nøyaktig den samme stjernen begynte å røre på seg når jeg kikket på den kveld etter kveld. Senere fikk jeg vite at denne stjernen har en viktig rolle i den oppvåkningen som skjer på jorda. Jeg føler at vi har en veldig tett tilknytning til stjernene. Jeg tror vi får mye hjelp i den prosessen vi er i her på jorda nå. Det er mange mennesker over hele jorda som ser slike ting i forbindelse med sin åndelige oppvåkning.

Håkon har flere klienter som har sett både utenomjordiske og ufoer: - Jeg tror at de vil vise seg for hele jordens befolkning om ikke så mange år. Jeg tror de sitter på teknologi som kan hjelpe oss i forhold til strøm, energi, medisin og alt mulig. Jeg tror vi lever i et multidimensjonalt univers, at det er flere aspekter av sjelen vår som lever flere plasser samtidig, også i andre planetsystemer på samme tid. Jeg tror tid egentlig bare er en illusjon vi opplever her på jorden.

Spirituell veiledning
Det har vært en fornøyelse å snakke med denne kunnskapsrike mannen. Håkon ler og sier at det er første gang han blir intervjuet, så når han først har sjansen, må han passe på å få med mest mulig av det han har på hjertet.

- Jeg opplever at jeg kan hjelpe mange, og at healingen jobber på forskjellige plan i menneskene som mottar den, ikke bare det fysiske, sier Håkon, som føler han har hjelp av universet til å koordinere hverdagen: - Hvis jeg har mye barnehagearbeid noen dager, så stopper det litt opp med healingen, selv om jeg har ganske fulle lister. Det går liksom helt av seg selv. Du ringte meg, og de ringte meg fra Rjukan og ville ha meg med på messa der. Det var ikke jeg som tok kontakt. Jeg tenker at dette helt sikkert er noe jeg skal holde på med.

Håkon har begynt mer og mer med spirituell veiledning: - Jeg har mange klienter som er i denne åndelige oppvåkningen og som opplever ting de ikke forstår. Jeg tror det er en mening med alt jeg har opplevd, og at jeg skal kunne hjelpe mennesker i den oppvåkningen vi er i nå.

Les mer om åndelig oppvåkning, healing og høysensitivitet på: www.hakonsletnes.no

Tips en venn på e-post