Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Livet mitt består i å hjelpe andre mennesker

Etter at Kim Standahl begynte hos Magic Circle, har vi fått en strøm av gode tilbakemeldinger. Kim er klarsynt healer og har god åndelig kontakt. Han er klarfølt og kan føle andres smerter og hva de sliter med. Hans eksepsjonelle evner omfatter også spontan helbredelse.

Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Kim er bare 34 år, men har livslang erfaring bak seg på godt og vondt. I dag består livet i å kunne hjelpe andre mennesker. I natt sov han nesten ikke. Jobbet fra klokken ni om morgenen til ett på natta hos Magic Circle, og så jobbet han på telefonen utover natten med andre som trengte hjelp. Likevel ser han forbausende opplagt ut.

- Jeg får mye energi av å jobbe og får mye healing selv. Blir skikkelig ladet opp. Jeg tar også imot kunder hjemme og har fast kontor i Sande. Tidligere hadde jeg også kontor på Unity, før det ble nedlagt.

I tillegg reiser Kim rundt og renser hus, holder foredrag og kurs der han lærer bort teknikker i å forløse ting. Om ikke lenge skal han holde «retreat» i Eggedal med 10 påmeldte. Fritid blir det lite av, men han klager ikke. Det er dette han ønsker å gjøre. Det er dette som gjør livet meningsfylt.

Kim mediterer og ber mye.

Takknemlig for motgang
Kim er født i Oslo, men har bodd mange forskjellige steder. Fra han var 4 til 10 år bodde familien på Røros, og så flyttet de til Vallersund, et lite sted på Fosenhalvøya, Ørlandet i Trøndelag. Da Kim var 21 år, flyttet han tilbake til Oslo.

- Jeg har super hukommelse. Husker langt tilbake, helt fra jeg lå i kuvøse, for jeg ble født to måneder for tidlig. Husker det lå en bamse inne i kuvøsen, for at jeg ikke skulle være så alene. Så husker jeg at jeg lå på magen til min far da jeg var ca. en måned gammel. Husker at jeg lå så vondt og at det var ubekvemt. Jeg var veldig sensitiv og åpen som barn. Det var en veldig tøff tid. Familielivet har vært litt kronglete. Ble mobbet i barnehage og på skole. Jeg var ikke som alle andre. Skilte meg litt ut. Gikk mye for meg selv. Det var nok til at jeg ble hakkekylling. Jeg så ting og leste andre som en åpen bok. Fikk inn andres tanker og følelser, forteller Kim. I dag ser han på alt det vonde han har opplevd som en gave:

- Det vi tror er dårlig, behøver ikke være dårlig. Det kan være en styrke, som bidrar til at vi vokser åndelig. Alle mennesker møter motgang. Jeg er faktisk takknemlig for all motgang jeg har møtt, og jeg mener vi har valgt det på et høyere plan. Noen sjeler har valgt et tøft liv.

Magic Circle
- Som veldig liten hadde jeg mange «ut av kroppen» opplevelser. Reiste astralt. Begynte å meditere som ganske liten. Satt for meg selv og filosoferte, og for meg var det meditasjon. Jeg likte å være mye for meg selv. Da jeg var et par år gammel, husker jeg at jeg trakk meg litt unna for å gå innover i meg selv. Kim utstråler ro og harmoni, og det er godt å være i hans nærhet.

- Du kaller deg klarsynt healer?
- Ja, og jeg er også klarfølt og har sterk intuisjon. Jeg bruker alle sansene når jeg jobber med folk, svarer Kim og forteller om hvordan han jobber hos Magic Circle:

- Det første jeg gjør om morgenen før jeg begynner å jobbe er å meditere, for å åpne opp. Når folk ringer, kobler jeg meg på. Jeg spør om fornavn, fødselsdato og får opp masse informasjon, som jeg formidler videre. Når jeg prater med folk, får de masse healing. Det blir en veldig forløsning. Noen begynner å gråte. Jeg husker en dame som ringte til meg. Hun hadde hatt kroniske ryggsmerter i 30 år. Hadde prøvd alt uten hell. Jeg så årsaken til problemene hun hadde, og etter at vi hadde pratet sammen i 10 minutter, var smertene borte, og de kom ikke tilbake. Spontan helbredelse har jeg opplevd flere ganger, alt fra hodepine- og ryggsmerter til benskjørhet (osteoporose). Men folk spør også om forskjellige ting, helse, kjærlighet, karriere. Jeg er veldig opptatt av kvalitet, at folk skal bli fornøyd. Er opptatt av at folk skal komme seg videre i livet, og at de kan forløse ting.

- Har du kontakt med avdøde over telefon?
- Jeg har veldig god kontakt med den andre siden. Jeg snakker med åndevesener som jeg snakker med deg, svarer han.  

Kim har investert i en krystall-lampe fra Brasil. Den gir en type lysbehandling og har chakraenes farger når den lyser. - Jeg sitter under den når jeg jobber på linja hos Magic Circle. Den lader opp og renser chakraene, så den kan anbefales til andre også som ønsker mer energi, sier Kim.

God beskyttelse
- Auraen endrer seg hele tiden. Vi er i en konstant oppgradering. Det gjelder alle mennesker. Jeg har lært en teknikk/metode, en type auratransformasjon, som er til god hjelp, fortsetter Kim.

- Hvis du fanger opp andres energier, må du vel bli sliten?
- Tidligere var jeg veldig ubeskyttet. Det har vært veldig ekstremt. Nesten som om åndene har tatt helt over kroppen min, og jeg har blitt styrt. Har vært veldig sliten og utmattet. Også på grunn av at jeg tar inn andres energier. Jeg har jobbet mye med min egen beskyttelse og å sette grenser. Nå er jeg totalt upåvirket, svarer han og forklarer at han renser seg på forskjellige måter:

- Jeg mediterer daglig og så beskytter jeg meg med blått lys, ber en bønn om at jeg er totalbeskyttet her og nå, og så renser jeg chakraene mine. Når jeg dusjer, ser jeg for meg gyllent lys som renner gjennom kroppen. Jeg renser meg hver morgen når jeg dusjer. Ser for meg at jeg renser alle lagene mine, alle chakraene mine, auraen, feltet mitt. Så har jeg investert i en krystall-lampe fra Brasil, og den renser veldig. Mediterer og ber mye!

- Jeg velger å bruke meg selv som et instrument. Jeg kan ta inn andres smerter og følelser, vet eksakt hva folk sliter med, men jeg kan styre det slik at det ikke går så sterkt innpå meg. Jeg vet jo at det jeg tar inn ikke er mitt, sier den erfarne behandleren.

Kim liker å leve sunt. Her spiser han en porsjon hirsegrøt.

Angst og frykt
På komfyren står en kjele med hirsegrøt. Kim spør om jeg vil smake. Unektelig en ny og annerledes smaksopplevelse, men godt er det. Kim prøver å leve sunt. Tidligere gikk han på helsestudio, trimmet en del og var veldig sporty: - Jeg var best i gym på skolen, husker jeg. Er veldig opptatt av trening nå også, ikke bare åndelige ting, men tiden strekker ikke alltid til.

Kim løsner håret fra en knute i nakken. Langt, mørkebrunt hår flommer utover skuldrene, blankt og velstelt. Han ser på meg med et fast blikk og sier: - Du er veldig åndelig, spirituell og søkende og har mye kunnskap. Leser mye, masse åndelige bøker. Du tar mye inn selv. Men du skulle tørre å åpne opp enda mer, gå gjennom frykten og slippe kontrollen. Det er det mange sliter med. Vi vil føle oss trygge. Hvis vi prøver å bryte ut av komfortsonen, blir vi redde og får mye angst. Jeg vet alt om det. Har hatt mye angst og frykt før, derfor forstår jeg folk som sliter med dette og kan hjelpe dem. Nå er jeg totalt fryktløs. Er nesten ikke redd for noe, innrømmer Kim. Det smerter å tenke tilbake på den vonde tiden:

- Jeg har vært så langt nede man kan komme med depresjon, angst og frykt. Jeg var så dårlig at jeg holdt på å dø. Jeg har vært ute av kroppen mange ganger. Plutselig var det en stemme som sa at jeg måtte velge å leve eller å dø. Jeg valgte å leve, tok skikkelig tak i livet mitt og gjorde en stor innsats. Jeg ble gradvis bedre.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Kontakt med engler
l ettertid hadde Kim god åndelig kontakt og åpnet veldig opp. Han fikk masse kontakt med engler etter denne hendelsen.

- Ser du englene?
- Jeg ser engler og kommuniserer med dem, svarer Kim. Plutselig henvender han seg direkte til meg og sier at jeg har masse engler rundt meg: - Jeg ser en stor engel som våker over deg og beskytter deg! Du er veldig beskyttet av Kristusenergien!

- Jeg har hørt at Jesus Kristus er den samme som erkeengelen Michael? Stemmer det?
- Jeg tror at det er den samme energien. Engelen Michael tolkes som at beskytter av det åndelige riket, mens Kristus beskytter på en måte jorden. Jeg ser ham som en inkarnert engel på jorden for å beskytte menneskeheten. Jeg føler at Kristus har mange kropper, at han er integrert i mange mennesker på jorden. Det er derfor noen føler at de er Jesus, for de har mye av kristusenergien i seg. Jeg tror at i fremtiden blir vi mer og mer lik Kristus. Vi er mer og mer i kjærlighet, går gjennom en ny bevissthet, en høyere dimensjon! Så jeg tror på verdensfred, at det blir fred på jord. Vi har masse hjelp fra andre planeter.

Kim slapper av med åndelig litteratur.

Utenomjordiske
Kim forteller med den største selvfølgelighet at han har sett og hatt kontakt med folk fra andre planeter, og at han også har blitt «hentet opp».

- I tenårene hadde jeg veldig god kontakt. Da jeg var tretten, fjorten år husker jeg at jeg fikk en bok av moren min om andre planeter og kontakt med utenomjordiske, skrevet av Gry Jannicke Jarlum. Da jeg leste boken, var det som å lese om meg selv. I dag er jeg veldig god venn med Gry Jannicke, som bor i Sverige.

- Etter å ha lest boken, ba jeg intenst om «bevis», at de utenomjordiske måtte vise seg for meg. I løpet av en uke skjedde det. Jeg ble livredd da de kom, for energien deres var totalt annerledes. Jeg lå og sov, og da jeg våknet ristet hele kroppen min. Det var akkurat som jeg kjørte bakover i en vanvittig fart. Det føltes som om jeg leviterte, at jeg fløy. De utenomjordiske som var på soverommet lignet på oss, hadde samme øyne. De var slanke, med smal ansiktsform. Hette på hodet, grå drakt. Kommuniserte via telepati. Etter hvert vente jeg meg til dem. Hadde daglig kontakt i tre måneder. Fikk masse informasjon, kunnskap og visdom. Jeg ble jobba med og oppgradert, fikk masse healing og hjelp. Helt fantastisk.

- Jeg fikk tre tydelige beskjeder. Det første var at jeg måtte passe på helsa mi, det andre var at jeg var en av dem, at de var min familie. Det følte jeg også. En eksplosjon av kjærlighet. Har aldri opplevd en slik godhet, sier Kim med innlevelse.

- Du er kanskje et stjernemenneske?
- Alle er vi stjernemennesker. Du er også stjernemenneske. Jeg kjenner meg veldig igjen i deg. Jeg tror at vår opprinnelse og rase er fra andre planter, og at vårt DNA stammer fra Pleiadene og Sirius. Noen er kanskje mer integrert enn andre. Det er forskjellen.

Den unge gutten som sitter foran meg er ganske annerledes enn alle andre jeg har møtt. En sart sjel som utstråler godhet og nestekjærlighet. Nesten for god for denne verden, tenker jeg.

- Hadde du ønsket å leve et helt vanlig liv? spør jeg.
- Nei, det er en gave å ha opplevd så mye og hatt kontakt med utenomjordiske, engler, og Jesus også. Jeg har sett Jesus, spesielt rundt healinger. Når jeg gir healing til folk som er kristne, ber jeg ofte en bønn om at Jesus må komme og virke gjennom meg. Hvis det er en muslim, hadde jeg kanskje påkalt Allah eller Muhammed for å vise respekt, sier Kim. Han kaller seg kristen, men lever ikke slavisk etter Bibelen.

- Jeg har veldig god kontakt med den andre siden. Jeg snakker med åndevesener som jeg snakker med deg, sier Kim.

Påvirker materien
- Jeg har alltid vært veldig interessert i mystikk og å påvirke materien. Husker at da jeg var 12 år leste jeg mye om dette, blant annet om Uri Geller som kunne bøye skjeer. Eksperimenterte mye med dette selv og fikk til mye. Har også fått ting til å flytte seg, sier Kim, som er veldig god på å finne ting:

- En gang jeg var på besøk hos et vennepar, mista jeg lommeboka mi ute et sted. Det fant jeg meg ikke i og begynte å be om at den skulle dukke opp. Plutselig materialiserte lommeboka seg fra intet på noen puter. I dette tilfellet brukte jeg kreftene mine til å påvirke materien ved å be. Den metoden har jeg brukt i ettertid, og ting har kommet til rette.

- Munkene i Tibet kan levitere og gjøre seg usynlig. Jeg har gjort det selv. Har gått opp en frekvens og blitt nærmest usynlig. Jeg husker en gang jeg «leste» en dame, og plutselig følte jeg at jeg gikk inn i en portal, en søyle av lys. Plutselig så hun meg ikke helt klart og ble svært forundret.  

Forutsigelser
Kim kan få opp bilder og kan se hvilken sammenheng det er mellom tidligere liv og det livet som leves i dag. Han kan se fremtiden til seg selv og andre.

- Jeg «spådde kjærlighet» for en kamerat. Jeg så hvor han kom til å møte dama, jeg så en park og en benk, at det var om høsten, at hun var fra Tromsø og hadde lyst hår. Veldig detaljert. Så ringte han meg i ettertid og sa: - Kim, alt stemte. Jeg kan ikke tro at det er sant!

Han forutså også det som skjedde på Utøya og i regjeringskvartalet:
- En uke i forveien fikk jeg inn rare bilder, som i en film. Jeg så Breivik klart og tydelig, og så at han skjøt rundt seg på ei øy og at han sprengte regjeringskvartalet. Fikk inn alt helt detaljert. Trodde jeg hadde klikka, for jeg har ikke slike syke tanker i hodet. Fikk sjokk da det hendte i virkeligheten.

- Hva med tiden fremover?
- Jorden er i veldig utvikling. Gamle ting skal renses ut. Vi skal kvitte oss med ting vi ikke trenger, slik som frykt og engstelse. Det blir flere som står frem med evnene sine. Store ting vil skje innen romfart og teknologi. Alt skjer på en raskere måte. Det kommer frem at vi har levd på en løgn siden krigen. Myndighetene har holdt skjult ting når det gjelder utenomjordiske. Nå vil det komme frem i lyset. Vi lever i en tid der ting blir åpenbare, ting forløses, sannheten blir lagt på bordet. Verdenslederne vil også forandre seg. De velger fred fremfor krig. Vi lever i en tid hvor vi blir bombardert av høyfrekvente energier. Men vi er inne i en veldig god og fredfull tid, sier Kim optimistisk.

 

Fremtidsplaner
Kim er født i Skyttens tegn. Ifølge ham selv er folk som er født i dette tegnet veldig åndelige og søkende, liker utfordringer og glade i å oppleve ting. Det passer bra på ham selv.

Kim har eksperimentert med å reise astralt. Han kan bare lukke øynene og meditere, bestemme seg for å være i India, Peru eller andre steder, og så er han der og har flotte opplevelser. Han har også fysisk vært i Peru og følte seg veldig hjemme der: - Følte at her har jeg levd før. Da jeg kom hjem fra turen, følte jeg stor sorg og fikk trang til å gråte. Har vært i de fleste land i Europa, og i Egypt og Peru. Peru har vært stedet med sterkeste energier.

- Har du fremtidsplaner?
- Å reise en del. Kunne tenke meg å jobbe fra utlandet, kanskje i Spania. Kanskje starte et senter der, ta imot folk, samtidig som det vil være et rekreasjonssted. Jeg er veldig glad i sol og varme. Men i første omgang ønsker jeg å kjøpe leilighet i Oslo og flytte til storbyen, der jeg trives godt, svarer Kim, som ikke er så opptatt av jordisk «gods og gull». Desto mindre man eier, desto friere er man. Det er hans livsfilosofi.

Tips en venn på e-post