Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Natten som ga meg ny innsikt

Jeg har opplevd tre skilsmisser i livet mitt. Det har vært svært så dyrekjøpte erfaringer for meg og kostet meg mange tårer og mye sorg og smerte. Det har ikke vært konfliktfrie eller vennskapelige skilsmisser altså.

I perioder har jeg slitt med skyldfølelse og skam over dette. Samtidig har jeg plaget meg selv med dårlig samvittighet overfor ungene. Jeg har noen flotte ressurssterke barn som har klart seg veldig bra på alle områder i livet, og det er jeg takknemlig for.

I perioder plager jeg meg selv med at jeg har utsatt ungene for samlivsbrudd og påfølgende flyttinger fordi jeg har ikke hatt økonomi til å beholde hjemmet vi hadde. Det har ført meg inn i depressive tanker og en enorm håpløshet. Det er spesielt om nettene at tankene kommer, og det blir selvfølgelig lite søvn ut av det.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Jeg vil fortelle om en sterk hendelse en natt for noen måneder siden. Jeg følte meg særdeles sårbar, hudløs, deprimert denne natten. Jeg lå og vrei meg, og tankene spant rundt i hodet mitt time etter time. Jeg kjente på den ekstreme skyldfølelsen og dårlige samvittigheten og angret på så mye i livet mitt: At jeg falt for ham, at vi flyttet sammen, at vi giftet oss, at vi flyttet fra hjemmet vårt igjen, at jeg ikke valgte annerledes osv.

Plutselig, i all elendigheten, gjorde jeg noe jeg aldri pleier å gjøre om natten. Jeg står aldri opp eller leser aldri om jeg ikke får sove. Vanligvis. Men denne natten var det som om jeg ble styrt inn til stua hvor den helt nye siste boka jeg hadde kjøpt lå. Den het «Body Calm» og var skrevet av meditasjonsekspert Sandy C. Newbigging. Jeg tenkte egentlig at denne boka var kjedelig, og jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg hadde kjøpt den. Jeg mediterte riktignok ofte, og drev med yoga også, men følte ikke behov for en bok om meditasjon og kroppsro. Allikevel ble jeg ført inn i stua mi for å hente denne boka, av en stemme inni meg. Jeg synes det var rart, men tenkte at det kan ikke skade på noen måte. Jeg følte meg utenfor meg selv. Samtidig tatt vare på. Det var en underlig følelse.

Ja, ja, jeg får lese litt i boka da og se om det gir meg noe nå! Når det er sagt; jeg tror jeg hadde gjort nesten hva som helst for å komme ut av den følelsesmessige elendigheten jeg opplevde den natten. Jeg begynte å lese i boka. Jeg leste om å rense konflikter. Om å endre trossystem. Tilgi fortiden. Og at hadde jeg visst det jeg visste nå, ville jeg valgt annerledes. Det jeg vet nå, visste jeg ikke da. Jeg leste om å få fred med fortiden. Jeg leste om mye mer de neste timene. All trøtthet var borte. Gradvis endret sinnstilstanden min seg, og jeg beveget meg sakte mot en lettere sinnstilstand. Jeg leste og leste og klarte ikke legge boka fra meg. Det jeg leste var den reneste balsamen for hjertet mitt, for psyken min og den herjede sjelen min. Det løsnet aldeles inni meg. Ikke bare frigjorde det en intens livsglede og stor tilfredshet, men det ga meg en lykkerus av en annen verden. Jeg har aldri opplevd maken. Jeg måtte nesten klype meg i armen. Her går jeg fra en så dyp fortvilelse, hvor jeg nesten drukner i anger og negative følelser rettet mot meg selv, til intens lykkerus.

Jeg opplevde å bevege meg fra et emosjonelt mareritt til en supereffektiv terapiseanse som løftet meg himmelhøyt. Jeg føler at jeg så LYSET og følte meg som et helt nytt menneske etterpå. Jeg følte jeg skiftet frekvens, og at sjelen min beveget seg et hakk opp mot Universet, på et vis. Jeg kan ikke forklare det på en annen måte. Det var helt vidunderlig. Jeg lovet meg selv at fra nå av skal jeg ta så godt vare på meg selv som overhodet mulig. Jeg er et godt menneske og fortjener å føle kjærlighet og glede, selv om jeg har gjort valg som jeg angrer på.

Tips en venn på e-post