Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hvordan gi og få kjærlighet

Hvordan viser du kjærlighet? Hvilke verdier har du i kjærligheten? Hva gjør deg trygg og sikker på at dette er en person du elsker og vil dele livet ditt med? Og hvordan få den andre til å forstå og elske deg?

Tekst: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Planeten Venus, i et horoskop forteller hva du verdsetter i kjærligheten, hvilke verdier du har og hvordan du viser kjærlighet.

Venus blir ofte referert til som "kjærlighetens planet" og assosieres med spørsmål om kjærlighet, forhold, skjønnhet, nytelse og harmoni. Det er også knyttet til kunst, estetikk og sosiale interaksjoner.

For eksempel har du Venus i Jomfruen kan du ønske å vise kjærlighet ved å lage en kopp te for å glede vedkommende. Det ville for deg være en oppfattelse av en kjærlig oppmerksom handling og noe du vil sette pris på.

Men du kan faktisk oppleve at vedkommende som får tekoppen ikke skjønner at du prøver å glede han eller henne. Har vedkommende for eksempel Venus i Væren så ville hen bli mye mer glad for å slippe hverdagsplikter og tatt seg en treningsrunde på gymmen. Det ville vedkommende sett på som kjærlighet og bli glad over. Du gir vedkommende mulighet og frihet til å bruke tiden uavhengig av deg, spesielt viktig om du er i småbarnsperioden av livet.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Man kan spare seg mye tid og bryderi og lett finne veien til kjærlighet om man er litt obs på disse tingene. For å sjarmere og glede en eventuell partner kan du her ta en titt på denne korte oversikten og se hvordan vise kjærlighet til en annen som vil treffe:

Væren (20. mars - 20. april): Venus i Væren har en tendens til å vise kjærlighet gjennom lidenskap, entusiasme og et ønske om spenning. De liker å ta ledelsen i forhold og kan bli tiltrukket av dristige og uavhengige partnere.

Tyren (20. april - 20. mai): Venus er i sitt eget tegn i Tyren, og legger vekt på sensualitet, stabilitet og en kjærlighet til komfort. Disse personene setter pris på de finere tingene i livet og søker relasjoner som er jordet og pålitelige. Her er noen eksempler på hva du kan glede vedkommende med; en god middag, et restaurantbesøk, en tur i naturen, en massasje, litt konfekt, generelt god drikke og mat.

Tvillingene (21. mai - 20. juni): Venus i Tvillingene verdsetter intellektuell forbindelse og kommunikasjon. De liker vittig småprat og mental stimulering i forholdet og har en tendens til å være tilpasningsdyktige og nysgjerrige.

Krepsen (21. juni - 22. juli): Venus i Krepsen legger vekt på følelsesmessig tilknytning og pleie. Disse personene verdsetter intimitet og en følelse av trygghet i forholdet deres, og viser ofte kjærlighet gjennom omsorg og empati.

Løven (23. juli - 22. august): Venus i Løven søker beundring, oppmerksomhet og store gester. De uttrykker kjærlighet gjennom kreativitet, lojalitet og et ønske om å være i søkelyset med partneren sin.

Jomfruen (23. august - 22. september): Venus i Jomfruen setter pris på praktiske gester og oppmerksomhet på detaljer. De verdsetter service og kan vise kjærlighet ved å ta vare på partnerens behov.

Vekten (23. september - 22. oktober): Venus er i sitt eget tegn i Vekten, og legger vekt på harmoni, balanse og partnerskap. Disse personene søker skjønnhet og likhet i forholdet deres og kan ha en sjarmerende og diplomatisk tilnærming til kjærlighet.

Skorpionen (23. oktober - 21. november): Venus i Skorpionen er intens og lidenskapelig, og søker dype følelsesmessige forbindelser. De er tiltrukket av mystikk og kan vise kjærlighet gjennom intens lojalitet og transformative opplevelser.

Skytten (22. november - 21. desember): Venus i Skytten verdsetter frihet og eventyr. De søker partnere som deler deres entusiasme for utforskning og vekst.

Steinbukken (22. desember - 19. januar): Venus i Steinbukken verdsetter stabilitet, engasjement og praktisk. De kan vise kjærlighet gjennom å bygge et sterkt grunnlag og oppnå mål sammen.

Vannmannen (20. januar - 19. februar): Venus i Vannmannen søker unikhet og intellektuell kompatibilitet. De verdsetter individualitet og kan vise kjærlighet gjennom vennskap og felles idealer.

Fiskene (19. februar - 20. mars): Venus i Fiskene er romantisk og medfølende, og verdsetter følelsesmessig forbindelse og empati. De blir tiltrukket av kreative og åndelige aspekter ved kjærlighet.

Planeten Mars forteller i horoskopet hva du tiltrekkes av fysisk

Husk at astrologi er en kompleks og mangefasettert praksis, og en persons komplette fødselshoroskop involverer posisjonene til alle planetene på tidspunktet for deres fødsel. Venus plassering i et skilt er bare en brikke i puslespillet når det gjelder å forstå noens tilnærming til kjærlighet og forhold.

Mars, vilje- og handlekraftplaneten, kan derimot fortelle hva du tiltrekkes av fysisk. Det er den kjemien som du først opplever i møte med nye mennesker. Mars forteller for eksempel om du tiltrekkes fysisk av korte hjulbente menn eller om det er en høy og mørk type du liker.

Ofte sier man at vi «faller for feil type menn» gang på gang. Det har sammenheng med at man lar seg styre inn i et parforhold kun basert på fysisk tiltrekning. Fysisk tiltrekning er viktig, men hvis du ikke lar Venus komme på banen som styrker og bekrefter dine verdier kan det bli vanskelig å skape stabilitet og langvarighet. De fleste mennesker kan oppleve indre konflikt mellom Mars og Venus i horoskopet.

Ønsker du å vite mer om hva du tiltrekkes av fysisk, hva dine verdier i kjærligheten er eller i hvilket stjernetegn du har Venus og Mars i horoskopet ditt, kontakt en av våre klarsynte eller astrologer.

Velkommen til en samtale!