Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Hva skjer på stjernehimmelen i 2024

Kjærligheten tar seg opp når kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i stjernetegnet ditt. Og transformasjonsplaneten Pluto skifter tegn og Merkur kan gi krøll i nære relasjoner når den beveger seg bakover på stjernehimmelen. Og vi forteller deg hva årets beste dag er.

Text: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Kjærlighetsplaneten Venus

Kjærligheten tar seg opp når kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i stjernetegnet ditt. Og transformasjonsplaneten Pluto skifter tegn og Merkur kan gi krøll i nære relasjoner når den beveger seg bakover på stjernehimmelen. Og vi forteller deg hva årets beste dag er.

Kjærlighetsplaneten Venus gir deg økte muligheter til å finne den rette om du er åpen for det

Du opplever økt lykke og glede når kjærlighetsplaneten Venus belyser stjernetegnet ditt i ulike perioder av året. Karismaen din stiger og du tiltrekker deg andre lettere enn normalt. Dette er ofte en periode man får seg nye venner og møter en som man ønsker å forplikte seg til. Den rette som man ønsker å dele livet og hverdagen med.

Har du datet en stund kan det være nå du blir fridd til eller dere velger å ta forholdet et skritt videre ved å formalisere det i form av for eksempel samboerskap.

venus

Her er oversikten over når kjærlighetsplaneten Venus er i ditt tegn:

Kjærlighetsplaneten, Venus er i stjernetegnet:

Væren: 5. til 29. april

Tyren: 29. april til 23. mai

Tvillingene: 23. mai til 17. juni

Krepsen: 17. juni til 11. juli

Løven 11. juli til 5. august

Jomfruen: 5. til 29 august

Vekten: 29. august til 23. september

Skorpionen: 23. september og 17. oktober

Skytten: 17. oktober til 11. november

Steinbukken: 1. til 23. januar og 11. november til 7. desember

Vannmannen: 16. februar til 11. mars og 7. desember til 31. desember

Fiskene: 11. mars til 5. april

Kjærlighetsplaneten Venus oppholder seg to perioder i tegnet ditt kjære Steinbukk og Vannmann. Føler du deg frustrert i kjærligheten og at du ikke møter den rette, så fatt mot. Venus er din venn. Faller ikke ting på plass i eksisterende forhold i første omgang, så vit at du har flere muligheter gjennom året til å rydde opp, men spesielt i disse periodene.

Alle har et område der det er ekstra vekst, ekspansjon og hell som følger deg gjennom året. Alle vil vi få flere muligheter og sjanser på et spesielt område, men ekstra framgang får Tyren og Tvillingene i deler av året.

Drømmer kan bli sanne når lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter aktiverer viktige punkter i horoskopet ditt.

Ekspansjon- og lykkeplaneten Jupiter oppfyller drømmer og ønsker direkte for deg som er født i stjernetegnene Tyren og Tvillingene.

Tenk tilbake på hva som skjedde i 2011, 2012 og 2013. Mye av den samme energien er tilbake i livet ditt, men på et høyere nivå. For eksempel kjøpte du deg leilighet i 2012 kan det nå være at du kjøper hus.

Hvilket område eller arena lykken treffer deg avhenger av hvilket klokkeslett på døgnet du er født. For noen er det økonomi, andre jobb, kjærlighet eller kanskje barn. Da må du se på ditt individuelle personlige horoskop.

Årets beste dag er 18. mai og drømmer kan bli sanne når Solen møter Jupiter i stjernetegnet Tyren. 17. og 18. mai blir magiske dager for alle i år med mye lykke og glede, men spesielt du som er født i Tyren vil ha et ekstra element av hell.

Legg gjerne viktige avtaler, foredrag, kontrakter, lanseringer, møter eller informasjon i forkant av eller til den dagen.

Fra fulle folk, barn og Merkur retrograd kommer sannheten fram.

Tre ganger i året går transport-, kommunikasjon- og handelsplaneten Merkur visuelt bakover på stjernehimmelen. Det er det vi kaller retrograd bane. I 2024 går Merkur retrograd for det meste i ildtegnene, Væren, Løven og Skytten med en snarvisitt i Jomfruen.

Merkur går retrograd i Væren 1. til 25. april. I Jomfruen 5. til 11. august. I Løven 11. til 28. august. I Skytten 26. november til 15. desember

I disse periodene oppstår det ofte mer enn normalt misforståelser og forsinkelser.

Bussen, t-banen, toget eller flyet blir forsinket eller kansellert. Ofte må alternativ reisemåte påberegnes. Det er også lettere å rote eller miste bort ting i den perioden Merkur er retrograd. Pass godt på billetter, mobil, pass og eventuelle andre verdisaker om du er ute og på reiser.

Sladder kan bli et problem under Merkur retrograd siden misforståelser i kommunikasjonen oppstår lettere enn vanlig. En fjær kan bli til fem høns. Og det hele kan ta av. Tale er sølv og taushet er gull.

Samtidig er perioden Merkur retrograd tiden der hemmeligheter blir avslørt. Noe du har forsøkt holdt skjult eller det andre har forsøkt å skjule kan tendere til å komme opp i dagens lys, spesielt i slutten av periode. Det vil si de siste dagene når Merkur er i ferd med å stoppe opp og snu. Da kommer ofte sannheter fram, på godt og vondt. Karma har ingen utløpstid.

Pluto forlater stjernetegnet Steinbukken og kommer inn i Vannmannen

Pluto forlater stjernetegnet Steinbukken, som den har oppholdt seg i siden 1995 og går over i stjernetegnet Vannmannen 21. januar. Den forlater ikke tegnet helt, men kommer tilbake for en snarvisitt i Steinbukken til høsten 2. september til 19. november. Pluto opererer som myten om Fugl Phønix som brenner alt ned for at man skal bygge nytt liv på ruinene. Store transformasjoner er på gang og en gjenfødelse er resultatet.

I stjernetegnet Vannmannen vil alt som har med teknologi, sosiale medier og samfunn- og organisasjons-strukturer være noe som blir påvirket. Vi har allerede fått forsmaken på Kunstig intelligens og hvordan det kan påvirke livet vårt og forandre oss alle, både profesjonelt og privat.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle

stjernehimmel og berg