klarsynte ariane

Ariane

klarsynte ariane

Kode: 576

Kode: 576

 • Synsk og Klarsynt
 • Tarot og Medium
 • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane.

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Ariane brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har hun aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Hun vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når hun spår/gjør en kanalisering eller lesning. Hun vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som hun umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at hun virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle henne alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Ariane elsker jobben sin, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Hun har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning – Karma-Kartlegging – Familie – Relasjoner – Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one – Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

Jobber som:

 • Synsk
 • Klarsynt
 • Tarot
 • Medium
 • Klarsynt
 • Healing
 • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
 • Dyrekommunikasjon

Velkommen til en samtale med ARIANE

Mine tilbakemeldinger

20.04.2024

Av alle jeg har snakket med her inne så er Ariane den enste som har hatt alt riktig. Hun har 2 ganger sagt ting som skal skje 1 år i forveien og de har skjedd. For en nydelig dame.🌸💕

04.10.2023

Ariane er helt magisk og rå🤩🤩Du for inn alt om følelser og situasjoner man står i. Løsningsorientert dame🤩🤩

14.09.2023

Du er fantastisk🤩 Jeg fant bunadssølvet der du beskrev at det lå. Det forsvant under flytting for ca 9 år siden.

11.08.2023

Ariane, altså, ingen over og ingen ved siden av. Intuisjon av en annen verden (bokstavelig talt). I tillegg er du klok, morsom og orginal. Vi ble brutt midt i en setning og tror vi begge mislikte det 🤣 Evig takknemlig for dine evner - og personlighet. Du hører fra meg.

11.07.2023

Ariane har vært en av de menneskene som har fått meg gjennom en knall tøff livskrise. Ikke i mål enda, men Ariane gir meg alltid håp og tro på at dette vil bli bra til slutt. Det tyngste i mitt liv hittil, og jeg har vært nær ved å gi opp flere ganger. Ariane har en fantastisk healingkraft, og hun er tvers gjennom et godt menneske som tar deg på alvor med både ærlighet, raushet og varme. En trygg veileder med et ønske for det beste for kundene. Takk for all kjærlighet, støtte og spådommer. Noen spådommer venter fortsatt- de aller tyngste og viktigste i mitt liv. Jeg håper av hele mitt hjerte de også stemmer.

11.07.2023

Du er en fantastisk varm og god samtalepartner som har holdt meg oppe gjennom en svært tung tid. Nå håper jeg vi sammen har knekt koden og at tiden fremover blir lettere og lys. Du er et unikt menneske som har sett mye i mitt liv, og tatt inn både det ene og det andre. Det viktigste står nå igjen, og jeg håper av hele mitt hjerte at dette er riktig, både for sjelen min, og for veien videre. Takk for alt du er! Du gjør mange mennesker godt på din vei. Jeg er veldig takknemlig.

14.06.2023

Jeg har snakket med Ariane en god del ganger siste månedene da jeg har vært i en skikkelig låst situasjon som har gått utover all min energi. Hun har nok sett situasjonen som er i nåtiden ganske riktig. Og jeg har fått tips om hva jeg kan gjøre for å få det bedre i tiden jeg «venter» på at det hun har sett skal skje. Hun har sagt at trikset er å gi slipp og ikke vente på at en spådom skal skje. Noe jeg ikke har klart helt før nå nylig, selvom håpet er der enda pga savn . Tiden hun har sagt har ikke stemt til nå, men jeg håper fortsatt at det hun har sett i framtiden kommer til å skje selvom for meg virker det egentlig som håpet er ute, utifra hvor stagnant situasjonen er nå. Men jeg håper jeg kan sende inn at alt hun har sett i framtiden har stemt. Vis ikke så har jeg lært mye om meg selv i disse 3/4 mnd. Om trikset er å gi slipp og opp kontrollen, så håper jeg at ting snart begynne å skje slik at jeg kan få bekreftet at ting går rett vei 🙂❤️

01.06.2023

Tusen takk for en fin samtale i dag. Mye som stemte utrolig godt med det du sa. Veldig behagelig å snakke med. Anbefales . Håper noe av det du sa, skjer iløpet av sommeren. Takk!

06.05.2023

Snakket med henne kun 10 min. Det som jeg likte var at Ariane sa, ikke fortell, jeg skal si hva jeg ser. Hun traff på det hun så og det var riktig. Jeg anbefaler henne. Hun har virkelig klarsyn evner.

20.03.2023

Tusen takk igjen Ariane for samtale i kveld. Så oppløftende å snakke med deg følt meg så mye mer avslappet etter å ha snakket med deg. Du inngir tillit og ro og og ikke minst humor. Må så absolutt gi deg ros med alt du har sagt, det er fantastisk rett og egentlig helt utrulig at du har sett kommende hendelser. tusen takk igjen og ønsker deg en fantastisk kveld med masse glede og likeså påske. Hilsen Tone

02.03.2023

En helt rå dame🔮🔮😀😀

25.01.2023

Ariane er verdt hver eneste krone!! Det er faktisk helt utrolig at det går an å være så treffsikker som Ariane er!

06.01.2023

Føler meg bare 100 ganger lettere etter denne samtalen. Så mange gode råd,og veldig fin veiledning. Tusen takk ❤

05.01.2023

Hei Ariane. Ble tidsavbrudd, men tusen takk for praten! Vi snakkes ved om ikke alt for lenge med litt lengre tid. Blir så glad og rolig etter å ha snakket med deg. Takk. Med ønske om en flott dag til deg. Hilsen Tone

04.01.2023

Så fornøyd med deg, Ariane. Samtalene med deg har gitt meg en bedre forståelse på ting , og du gir alltid gode og detaljerte svar på det jeg lurer på. Forståelsesfull er du også. Jeg setter så utrolig pris på deg. Ville ringt deg igjen om det er noe jeg lurer på.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?
Kim
 • Medium uten hjelpemidler
 • Rådgivning
 • Selvutvikling
klarsynte kristin Kristin
 • Klarsynt veileder og healer
 • Tarot, englekort og pendel
 • Husrens
Lite bilde av klarsynte Sigrid Sigrid
 • Astrologi
 • Nåtid/fremtid
 • Tarot
klarsynte bente Bente
 • Klarsynt intuitiv veileder
 • Tarot
 • Fremtid
klarsynte linda Linda
 • Klarsynt veileder
 • Tarot
 • Mediumskap
Lite bilde av klarsynte Larissa Larissa
 • Synsk medium
 • Healer
 • Juridisk rådgivning