Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Politisjefen som ble åndelig søkende

Hva gjør at en mann som Per Olof Ahlström, utdannet jur.kand. og politisjef, fordyper seg i spiriualisme og reinkarnasjon? Det begynte ved en tilfeldighet i 1993, mens han var politisjef. Under en storseanse i Stockholms spirituelle forening fikk han kontakt med sin avdøde morfar for første gang. Nå er han aktuell med boken «Andliga ting».

Les mer..

Huset måtte renses

Jeg er en person som er vàr på energier. Jeg flyttet inn i et eldre hus som trengte litt vedlikehold.

Les mer..

Rita jobber gjennom lys og kjærlighet

Har du opplevd at ønsker ikke går i oppfyllelse? Eller at du tar feil valg? Rita har evnen til å se hvor problemet ligger og kan finne løsningsmuligheter, enten det gjelder økonomi, kjærlighet, jobb eller relasjoner. Rita jobber som spirituell rådgiver, klarfølt healer, mentaltrener og ønskecoach. Felles for sitt virke er at hun jobber gjennom lys og kjærlighet.

Les mer..

Opplevelse: Det Mørke Slott, Harastølen, Luster Sanatorium

Jeg har lenge hatt en dragning mot gamle steder. Det være seg fraflyttede gårder hvor kaffekopper fortsatt står fremme, gjengrodde seterbruk hvor redskap ligger henslengt, en bilkirkegård i Sverige hvor hundrevis av biler er i ferd med å bli tatt tilbake av naturen - eller et nedlagt sanatorium i forfall.

Les mer..

Forfulgt av hjerter

Jeg har opplevd noe merkelig de siste ti årene. Jeg kaller det «forfulgt av hjerter». Etter livshendelser som har vært tøffe og utfordrende, har jeg hatt små øyeblikk og opplevelser som har grepet meg.

Les mer..

Spøkelsesskipet Queen Mary

Om bord hotellskipet Queen Mary i Long Beach kan du leve som en reisende på første klasse på 1930-tallet. Men se opp for spøkelser. Det skal være så mange som 150 av dem på skipet.

Les mer..

Ukjent forsamling

Jeg besøkte en gammel herregård som i mange år har vært museum. I to av bygningene kan man overnatte.

Les mer..

Fra ateist til spiritualist

Odd Skarstad fra Oslo var forskeren som ikke trodde på det paranormale. Alt måtte bekreftes vitenskapelig, mente han. Ved en tilfeldighet leste han boken om Snåsamannen, skrevet av Ingar Sletten Kolloen. Boken vekket hans nysgjerrighet. Han ville vite mer om mediale evner. Han leste mye om emnet og bestemte seg for selv å skrive en bok om klarsynte. Boken «Fra Platon til Snåsamannen til Åndenes makt» tar for seg ulike paranormale hendelser. I dag er den tidligere skeptikeren en frelst spiritualist.

Les mer..

Kort møte i augustnatten

Augustdag. Sommeren er på hell. Hytteeierne har reist til byen igjen. September er like om hjørnet. Venter på å tre inn med sine vakre høstfarger.

Les mer..

Grigorij Rasputin: Mystiker, legpredikant og mirakeldoktor

Den russiske munken Grigorij Rasputin spilte en viktig rolle i tsar Nikolai IIs familie. I årene etter 1900 virket Rasputin som legpredikant og mirakeldoktor, og tsarinaen ble fullstendig overbevist etter at han kunne hjelpe fyrsteparets eneste sønn, Alexei Nikolajevitsj, som led av blødersykdommen hemofili.

Les mer..