Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Lysarbeider med eksepsjonelle evner

Jungeltelegrafen har arbeidet godt for Lisa Regine Holst i Fredrikstad. Hun har kunder fra hele landet, også fra utlandet. Alle har de hørt om den unge damen fra Fredrikstad som har hjulpet så mange. Hun kaller seg lysarbeider og har evner langt utover det vanlige.

Av Kari Flaata Halling

I dette trivelige behandlingsrommet kan Lisa ta imot sine kunder. Foto: Lisa Regine Holst

Lisa Regine Holst har kun arbeidet som healer og klarsynt i fire år, men har allerede rukket å etablere seg i romslige og lyse lokaler midt i Fredrikstad sentrum. Kundene har strømmet på til tross for at hun ikke har annonsert.

- Det er mye tekstmeldinger og folk som ringer. Folk kommer til meg fordi de er syke, har angst, eller de kan ha mistet noen som de ønsker kontakt med. De kan også komme hit med dyrene sine. Jeg kommuniserer med dyr, både levende og de som har gått over, sier Lisa, som også jobber som medium. Regresjon, rensing av hus og fysisk mediumskap er også noe hun befatter seg med.

I vinduet står et skilt med teksten www.lysarbeider.no. Hun har ikke annet navn på klinikken sin: - Noen spør meg om jeg er elektriker, og da svarer jeg healer og klarsynt. Det er ikke alle som forstår hva en lysarbeider er, sier hun og ler.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Riktig valg
Da Lisa var liten, visste hun hvordan folk var. Hun minnes at de alltid var alternative i familien, og da hun vokste opp gikk de aldri til lege. Mange i familien hadde evner, men ingen utviklet evnene sine slik som Lisa: - Jeg har brukt lang tid for å komme dit jeg er i dag, for jeg hadde ikke lyst til å jobbe med dette her. Men universet dyttet meg fremover. Uansett hva jeg gjorde, så ble det bare rot. Jeg ble på en måte presset til det. I begynnelsen dro jeg hjem til folk som jeg visste sleit, uten å ta betaling. Jeg visste jo at jeg hadde evner, og en gang skulle jeg heale en dame. Damen kunne ikke gå opp trapper, og hun skulle opereres. Hun var redd for å bli lam. Etter to healinger hos meg ble hun frisk og løp opp trappene.

I stedet for å få masse selvtillit etter en slik hendelse, ble Lisa fylt av angst og våget ikke å satse videre på dette. Men endelig en dag tok hun skrittet fullt ut. Nå ser hun at valget er riktig. Selvtilliten har kommet på plass. Hun har aldri tatt noen kurs. All viten har kommet til henne.

- Jeg kan få opp bilder, som om jeg ser en film. Jeg ser hvor problemet ligger. Jeg liker å løse opp menneskers problemer, slik at de skal få et bra liv. Folk kan være redde for ting, for eksempel døden, og det fanger jeg opp. Jeg er også veldig empatisk, så jeg får vondt hvis mennesker ikke har det bra. Hvis noen for eksempel har leddgikt i hendene, så kjenner jeg smertene, sier den sjarmerende damen, som ser langt yngre ut enn sine 37 år.

 

Skanner kroppen
- Jeg har såkalt røntgensyn. Når mennesker kommer til meg, kan jeg skanne kroppen deres, se hva de trenger, hva som feiler dem og hvorfor de har plagene. Jeg kan se om det er fra barndommen eller tidligere liv, sier Lisa og tar et eksempel: - En dame hadde litt pukkelrygg. Hun hadde vært hos leger, men ingen fant ut hvorfor hun hadde det. Som en siste utvei kom hun til meg, og jeg fant ut at hun hadde blitt utsatt for overgrep som barn. Hun har beskyttet underlivet sitt helt fra hun var liten, men husket det ikke selv. Damen fikk sjokk og benektet dette først, men siden viste det seg at det stemte. Etter at hun fikk vite dette, så rettet hele ryggraden seg. Med en gang jeg ser grunnen, healer jeg det så kroppen blir frisk, for man går jo og bærer på ting man ikke skal bære på.

Et annet eksempel: - En mann hadde veldig vondt i beinet sitt, kunne ikke gå ordentlig. Det relaterte seg til tidligere liv. Jeg så at mannen hadde klemt beinet sitt i en mølle. Når jeg «ryddet opp» i det tidligere livet, så ble han frisk!

Variert kundegruppe
Lisa behandler folk fra forskjellige yrkesgrupper, også leger: - Det som er litt bra er at jeg har nesten like mange menn som kvinner. Jeg behandler også mange barn, som kan få problemer fordi de er så sensitive. Mange har gått på tabletter, og da må man finne årsaken, slik at de kan slutte med medisiner. Lisa understreker at hun er nøye med å sende videre til leger hvis nødvendig. 

- Først kommer det følelsesmessige, og hvis du ikke får løst opp i det, så blir det knuter i kroppen. Folk tenker at når du blir syk, er det forferdelig, men da kan du gjøre noe med det. Men hvis du får kreft og ikke forandrer livet ditt, da kan det gå feil vei. Hvis du tenker at her har du muligheter til å forandre deg, her vil jeg se innover i meg selv, ja, da får du løst problemene. For alt går det an å gjøre noe med. Men hvis personen er veldig låst i tankegangen, så er det nesten umulig.

- Da har du vel en nøkkel som du kan låse opp med?
- Ja, men det spørs om personen er villig til å gjøre noe med det, svarer hun og flytter noen hårstrå av det lange, lyse håret vekk fra ansiktet.

Lisa med krystallstaven, som hun bruker av og til under healingen. Foto: Kari Flaata Halling

Krystaller
Lisa viser en krystallstav, som hun bruker av og til under healingen. I den ene enden er staven kuleformet, i den andre har den en spiss form: - Da jeg kom hjem etter å ha kjøpt staven, så jeg i kulen alle de menneskene som hadde sett på staven i butikken, hvor mange barn de hadde med seg, hvilke farger de hadde på klærne osv. Akkurat som jeg så på en film. Jeg bruker ikke staven veldig ofte. Det kommer an på hva mennesker sliter med. Krystallspissen gir en konsentrert stråle. Det kommer mye energi ut av den, nesten som pyramideenergi. Noen ganger kan jeg «operere» kun ved å bruke hendene (fysisk mediumskap). Har med et legeteam fra åndeverdenen. Hvis jeg trenger det, hender det at jeg bruker staven.

Hun bruker også steiner i healingen: - Jeg kan kommunisere med krystaller, som om de er mennesker. Krystaller har en høyere bevissthet. Og så snakker jeg med gnomer (småfolk), alver, trær og planter. Gnomene er veldig lystige og morsomme. De liker ikke å være der det er veldig tung energi og forurensning, derfor liker de ikke å være i hus der folk røyker. Men hvis du har en krystall, elsker de det, for det kommer jo fra naturen. Lisa snakker langsomt med varm, behagelig stemme. Smilet er aldri langt unna, innimellom avbrutt av en lavmælt, perlende latter.

Lisa viser en hinduistisk, elefantlilgnende gudefigur kalt Ganesh. I hinduismen er han sønn av Shiva og Parvati. Foto: Kari Flaata Halling

Gode hjelpere
- Jeg ser og snakker med Mestrene og med engler og engleriket. De kan hjelpe meg. Jeg kan jeg sende engelen Rafael til noen som har vondt, og så blir de friske, sier Lisa. I vinduet står en hinduistisk, elefantlignende gudefigur kalt Ganesh, som hun også har god hjelp av. Her kommer en liten historie om ham:

- Da jeg satte meg på flyet fra Praha, var det nesten helt fullt. Bare to seter var ledige, ett ved siden av meg og ett litt bortenfor. Paret som satt bortenfor meg hadde masse bagasje på setet. Setet ved siden av meg var tomt. Denne dagen orket jeg rett og slett ikke ha noen ved siden av meg, så jeg spurte Ganesh om han kunne hjelpe meg. Han er en slik som rydder opp. Så kommer han, og jeg ser han hopper opp i setet og dingler med beina. Han er liten, nesten som et lite barn. Så kommer det en siste person som skal på flyet. Han kan jo ikke se at det sitter noen i setet, men enser nok likevel at det ikke er ledig. Så går han på skrått over til paret og spør mannen om han kan sitte der. Mannen var ikke så veldig lysten til å ha noen ved siden av seg på grunn av all bagasjen, men så sier han som kom inn i flyet: Men det er det her setet som er ledig!

-
Når du er på et fly, er det god beskyttelse av engler. Jeg kan for eksempel se Michael bli veldig stor og passer på hele flyet og de som har angst for å fly. Så hvis mennesker hadde visst hvor beskyttet de er, så hadde de ikke vært redde for å fly, legger hun til.

Ashtar.

Utenomjordiske
- Jeg kommer fra Atlantis. Der var jeg en yppersteprestinne. Jeg kan når som helst gå tilbake til Atlantis om jeg ønsker. Jeg har bodd på mange planeter, blant annet har jeg hatt et liv på Mars for mange år siden. Ikke alle har hatt liv på mange planeter. Noen har holdt seg på et sted, forteller Lisa og legger til at hun har kontakt med andre planeter:

- Jeg har så mange opplevelser. Har du hørt om Ashtar? Han har jeg veldig god kontakt med. Jeg kan også få lov å komme opp romskipet hans. Der har du et overblikk av det som skjer nedpå jorda. Jeg tenker at dette kan være mye å fordøye for folk flest, men jeg er ikke i tvil om at dette er Lisas reelle opplevelser. Hun er ganske annerledes enn andre alternative behandlere jeg har møtt, men fremstår likevel som troverdig.

- Det mest vanlige i behandlingen er å gå tilbake til barndommen og tidligere liv for å finne årsaken til plager, men jeg har også opplevd at folk lever såkalte parallelliv. Det er mye å forholde seg til, og som er vanskelig å forklare, men samtidig som du lever dette livet her og nå, kan du parallelt leve et liv et annet sted.

Flere historier
- Har du flere historier om folk du har hjulpet?
- En dame som kom til meg fikk ikke kunder til bedriften sin. Jeg så at hun hadde vært heks i et tidligere liv og at hun fortsatt hadde noe av dette i seg i dag. Jeg fikk intuitivt vite at damen skulle ha tre behandlinger. Etterpå tok det seg opp med kunder til bedriften hennes.

Til slutt tar Lisa med en historie om en dame som ønsket å stumpe røyken. Hun hadde prøvd mye forskjellig, blant annet hypnose: - Damen sa ikke spesifikt at hun ville bli kvitt røyken da hun kom til meg, men jeg fikk det opp intuitivt. Jeg får alltid vite det som er viktigst for kunden. Jeg sa til henne: - Nå må vi ta tak i en hendelse fra du var yngre! - Ok, svarte hun. Så fikk jeg inn blomsterbutikken som holder til rundt hjørnet her. Jeg spurte om hun hadde jobbet i denne butikken, og hun svarte ja. Jeg sa at jeg så det kom inn en mann, og at han ikke hadde vært noe hyggelig mot henne da hun jobbet der. Han hadde sagt mye stygt til henne. På grunn av dette, fikk hun dårlig selvbilde og begynte å røyke. Når hun fikk vite grunnen til at hun begynte å røyke, var det lett å legge den fra seg. Etter at hun var hos meg, har hun ikke tatt en eneste røyk. Det er nå ett og et halvt år siden.

På veggen henger et bilde av Mesterne, som Lise ser og snakker med. Foto: Lisa Regine Holst

Gjør godt
Av og til kan det være slitsomt å være lysarbeider, innrømmer Lisa: - Jeg føler jo at jeg blir testet hele tiden. En gang var jeg på husrens i en barnehage. De ansatte ville teste meg og spurte om jeg ved å holde på klærne til barnehagebarna kunne fortelle hvordan barna var. Jeg så gjorde, og de som ville teste meg ble tydelig overbeviste ettersom jeg fikk opp mange detaljer om hvert enkelt barn, hvordan de så ut og hvordan personligheten deres var.

Lisa sier jeg skal legge meg på benken, og jeg får selv kjenne de varme hendene hennes som skanner kroppen min. Det er svært behagelig. Hun får opp et par tidligere liv, ett i Egypt og ett i Spania, og beskriver traumatiske hendinger som har betydning for noen av de plagene jeg har i dag. Ifølge Lisa vil plagene forsvinne, og det gjenstår å se.

- Du må lese litt om Mesterne, for det er din videre vei åndelig sett. Her kommer du til å møte mye forståelse. Og så må du kontakte Michael mye mer. Han er et lysvesen som jobber sammen med deg. Hvis du føler deg sliten eller møter noen som tapper deg for energi, se for deg at Michael står bak deg og setter skjoldet sitt foran deg for å gi beskyttelse. Lisa gir av sin varme og kjærlighet, og jeg føler det gjør godt for sjel og sinn.

Tips en venn på e-post